- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Hoşgeldiniz nerelerdeydiniz
Allah kolaylik versin canim..ben nasil yapcam bilmiyorum..vitamin takviyeleri almam lazim ..mecbur su içicemGünaydinn
1 gün bitti kaldi 2 gündün iftar dahil( zaten özel gündeyim normal oruc sayilmiyo ) hic su icmedim bu sabah 1 bardak ictim
Ben de dün nette gördüm tereyağlı tarçınlı kahveyi.Faydasını gördün mü sen?Bugün deneyim bendeHayırlı günler arkadaslar
Dünkü menum (pazartesi)
Sabah :limonlu ılık su 3 bardak
1 çay fincanı tereyağlı tarçınlı Türk kahvesi
Öğle :1 litre yeşil çay
Akşam :2 gözleme biri peynirli biri ıspanaklı yumurtalı
Hamur yumaklarim yumurtadan küçüktü
Akşama gözleme olduğu için kahvaltı yapmadim
Tek öğün yedim
Su :1 lt
Spor yok temizlik yapıyorum
Sağol cnmmutlu sağlıklı günler olsun.
Henüz kilo verdirmedi ama iştahımı kapattiBen de dün nette gördüm tereyağlı tarçınlı kahveyi.Faydasını gördün mü sen?Bugün deneyim bende
Utanıcak ne var ki cnm ne güzel zaman bulup da yazabiliyorsun.Hem sporundan da azim alıyoruz.Bir mesaj daha yazmaya utanıyorum:) son sayfa hep benim
Neyse ben biraz bırakayım teli
Oğlum da uyanır zaten
Akşam görüşürüz insallah
Süper,nette de öyle yazıyor kesin denicem tşk ederim divim ❤❤Henüz kilo verdirmedi ama iştahımı kapatti
Rica ederim Aylin ablaSüper,nette de öyle yazıyor kesin denicem tşk ederim divim ❤❤
iftar saatlerinde alabilirsin ama apa sanirim supirilinayi aldirmiyo oruclarda ve seviye 7 deAllah kolaylik versin canim..ben nasil yapcam bilmiyorum..vitamin takviyeleri almam lazim ..mecbur su içicem
Buna vesile oluyorsam ne mutluUtanıcak ne var ki cnm ne güzel zaman bulup da yazabiliyorsun.Hem sporundan da azim alıyoruz.
Ben hızlı hızlı okuyup geçiyorum.Yazmaya zaman bulamıyorum.Şimdi de pazara gidicem eşimi bekliyorum,beklediğim yerde yazayım dedim.
Ahahahahh çok iyi ya
Baş dönmesi için aliyorum..Perihan hangi vitaminleri alıyorsun
AnladımBaş dönmesi için aliyorum..
duruma göre bakarim bende....36 saatlik oruçlarda almiştim..yarin canli yayini dinledikten sonra karar veririm...belki o konuda birşeyler söylerAnladım
Ben troid ilacı alıyorum, muhtemelen oruç boyunca almam.
Zaten şehir dışına giderkende evde unutmuşum.
4 gün kullanamadım.
4 tane vitamin kullanıyordum, seviyelere başladığımdan beri onlarida kullanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?