Arastiriyim nasıl olsa ekmek elimden geldiğince yememeye kararliyimIste keto farkli .Karbonhidrati yalnizca sebzelerden alacaksinzve max 20 gr gecmeyecek olurunu soyluyorum yoksa 5 10 gr yapanda var
Siz gelin low carb dediklerini yapin daha basot ve surdurulebilir
Aslında zeytinyağında bekleyen ınciri bağırsak çalıştırmak için yiyordum, yumurtalıklarimi çalıştırdı adetim bu ay tam zamanında olduAnladim canim yarin düzeltirim...kahvaltiya zeytin incir kürü yapiyorsun sanirim..ben hatirladiğim kadariyla hurmada doğramiştim zeytin incire..üzerinede az zeytinyaği..güzel oluyordu öyle..
İyi akşamlar kızlar
Sabah 9.30
1 haslanmış yumurta
3 çatal peynir
1 ince dilim karpuz
Ara15.00
1 ufak parca pestil
1 bardak süt
Akşam 17.00
1 tabak bulgurlu kabak yemeği
2 kaşık yoğurt
1 kase salata
Bende 23 kilo gittiBu apa ne gibi değişimlere sebep oldu ablacım sizde
Ben evdeki üzerlik tohumunu reyhan zannedip kutudaki reyhanin üstüne boşaltıyordum ki farkedip geri çektim, biraz karıştı tabiki.Arastiriyim nasıl olsa ekmek elimden geldiğince yememeye kararliyim
Teşekkürler
Aslında zeytinyağında bekleyen ınciri bağırsak çalıştırmak için yiyordum, yumurtalıklarimi çalıştırdı adetim bu ay tam zamanında oldu
Hiç bırakmayım dedim o yüzden yiyorum
Zeytin ide duydum ikisi birlikte şifa oluyormuş
Hurmada aldırırım onuda eklerim, hatta uzerlik tohumu da var evde ama onu denemeye cesaret edemedim
Fazla kaçarsa hayaller falan görülüyormus
Dozu iyi ayarlamak lazımmış
Zorlukları da var tabiki
İnanamıyorumzor mu uygulaması
Şu anda yapamam gibi duruyor çünkü tansiyon problemim var hemen baygın düşüyorum :) inşAllah birgün bende katılırım sizlereZorlukları da var tabiki
Herkes löp löp karşımda en sevdiğim yiyecekleri yerken ben sadece izliyorum.
Geçen haftalarda 36 saatlik açıklar yaptık, bu hafta 3 günlükler başlıyor ve hava ısındı.
Son 2 hafta 0 tuz ve 0 hayvansal beslenecegiz.
Hiç kolay olmayacak
Biz zaten grup olarak başladık ve seviye seviye ilerliyoruz canım. Hemen birden açlık yapmıyoruzŞu anda yapamam gibi duruyor çünkü tansiyon problemim var hemen baygın düşüyorum :) inşAllah birgün bende katılırım sizlere
Ben senin yerine şurda bi köşeye bayılırım perihanAynen öyle..1 kerede olsun denicem...eģer zorlanirsam birdaha 3 günlük oruç tutmayacağim
3.günüm yikilmadim ayaktayim , sadece acliktan uyuyamiyorumBen senin yerine şurda bi köşeye bayılırım perihan
Evet canım guzeldik ogunlerde
Bizde kendimizce birşeyler yapıyoruz tartimi getirmedim canım
İnşallah hepimiz sağlıcakla veririz kilolarımizi
Kendine iyi bak canim
Helal olsun3.günüm yikilmadim ayaktayim , sadece acliktan uyuyamiyorum
Komsum verdi dün kapıdan sağolsun ekşi bir pestil bende pek anlamam o işlerden ne pestili diyede sormadım tadı ekşi ekşi güzeldi. En son çocukken yediğimi hatırlıyorum ananem yapardıpestil yemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?