Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Iste keto farkli .Karbonhidrati yalnizca sebzelerden alacaksinzve max 20 gr gecmeyecek olurunu soyluyorum yoksa 5 10 gr yapanda var
Siz gelin low carb dediklerini yapin daha basot ve surdurulebilir
Arastiriyim nasıl olsa ekmek elimden geldiğince yememeye kararliyim
Teşekkürler
Anladim canim yarin düzeltirim...kahvaltiya zeytin incir kürü yapiyorsun sanirim..ben hatirladiğim kadariyla hurmada doğramiştim zeytin incire..üzerinede az zeytinyaği..güzel oluyordu öyle..
Aslında zeytinyağında bekleyen ınciri bağırsak çalıştırmak için yiyordum, yumurtalıklarimi çalıştırdı adetim bu ay tam zamanında oldu
Hiç bırakmayım dedim o yüzden yiyorum
Zeytin ide duydum ikisi birlikte şifa oluyormuş
Hurmada aldırırım onuda eklerim, hatta uzerlik tohumu da var evde ama onu denemeye cesaret edemedim
Fazla kaçarsa hayaller falan görülüyormus
Dozu iyi ayarlamak lazımmış

Ben evdeki üzerlik tohumunu reyhan zannedip kutudaki reyhanin üstüne boşaltıyordum ki farkedip geri çektim, biraz karıştı tabiki.
Bir tutam atacaksın, bir zararı yok, yanı bana olmadı

İnanamıyorum zor mu uygulaması
Zorlukları da var tabiki
Herkes löp löp karşımda en sevdiğim yiyecekleri yerken ben sadece izliyorum.
Geçen haftalarda 36 saatlik açıklar yaptık, bu hafta 3 günlükler başlıyor ve hava ısındı.
Son 2 hafta 0 tuz ve 0 hayvansal beslenecegiz.
Hiç kolay olmayacak

Şu anda yapamam gibi duruyor çünkü tansiyon problemim var hemen baygın düşüyorum :) inşAllah birgün bende katılırım sizlere

Şu anda yapamam gibi duruyor çünkü tansiyon problemim var hemen baygın düşüyorum :) inşAllah birgün bende katılırım sizlere
Biz zaten grup olarak başladık ve seviye seviye ilerliyoruz canım. Hemen birden açlık yapmıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…