Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Leslie beni kesmiyor canım ya yerinde say walk walk walk
Bu akşam sporuma devam edebilirim inşallah
Ah onlar beni çok yoruyordu şuan biraz katı vir diyet uyguluyorum yürüyüş harici bir şey yapamaycağım. Ama bittikten sonra bu diyet ben de farklı sporlara dönecğeim
Başlayalım o vakit

Bu pazartrsi maşallahiniz var kizlar cumaya kadar dikkat ederseniz 1 ci olabiliriz
+ ile gelen bi ben miyim sabahtan beri 5 tane wasa kemirdim sadece 1 saatte yavaş tempo yürüyüş yaptım akşam yemekten sonra bisiklet sürmeye çıkcam kızı uyutup cumaya sağlam gelcem

Benim boyda 160...
boyumuzu seveyim
Kizlar ben kilomu hiç söylemeyim...acil diyete başlaamam gerek..açlik oruçlari sanirim bana iyi gelmedi...cuma günleri bende bildirim yapacağim artiklistedeymişim gibi dikkat edeceğim
vucut kitliga girdi az sik yiyerek kandirman gerek

nasil sevindim anlatamammm
havai fisekler patliyooorr
parti zamaniii

Evet çiğköfte fazla oldu hollanda'da bulmak zor aylardır yemediğim için gözüm döndü resmen ama bugün telafi günü bu hafta kesinlikle 57lerle gelmek istiyorum
ay kiyamam ben sanaaa
bende olsam yerdim o zaman cok severim cunku
basarabilirsin canim

Eaeaeaeeeeeeeeeaaaaa ( çığlık)

Kilo bildirimi yapmak istiyorumm

Cuma : 78.4
Şimdi: 77.6
Fark : -800 gr

parti parti partiiiii

Ah onlar beni çok yoruyordu şuan biraz katı vir diyet uyguluyorum yürüyüş harici bir şey yapamaycağım. Ama bittikten sonra bu diyet ben de farklı sporlara dönecğeim

Başlayalım o vakit

senin diyetine anca leslie olur cok da yapma hatta. ben 1 mil. ile basliycam bugun

Kilom 76.6 arti 1.5 malesef

vucut kitliga girdi az sik yiyerek kandirman gerek
tabi saglikli seyler yiyerek
aynen. ben daha onlar yaparken bunun olacagini dusunuyodum ve oldu

Gözümü açar açmaz,uykulu uykulu unutmadan yazayım dersem böyle olur işte busecim

amaaan bi rakamcik yanlis basmissin nasilsa o rakama da geleceksin dimi canin sag olsun

+ ile gelen bi ben miyim sabahtan beri 5 tane wasa kemirdim sadece 1 saatte yavaş tempo yürüyüş yaptım akşam yemekten sonra bisiklet sürmeye çıkcam kızı uyutup cumaya sağlam gelcem
sen ve MuMu85 sanırım olsun kizlar daha cumaya var hersey degisebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…