Spor nekadar yaptin canimmenüm
9.30
Kombu cayi
10.30
1.5 yufka ekmek
Pekmez tahin ,zeytin
17.30
Taze fasaulye kavurmasi
Cekirdek
Spor, cocuklarla basket bisiklet v.s :)
Tamsm canlm sorun yok..inşallah güzel sonuçlar alir kizin..geçmiş olsunBen bu gün menü paylaşmasam.Kızımın sınavı bitti ya çok şükür bu gün üzerimizden tonlarca yük kalkmış gibi hafifledik.Kızım biraz çılgınlık yapmak istedi. Korona yüzünden aylardır dışarıdan yemiyorduk.Çocuğumun canı fast food çekmiş.Bu gün mola verdim diyelim mi...Ama söz yarın telafi edeceğim ve cumaya iyi bir eksiyle geleceğim.
Güzel menüiyi akşamlar kızlarrr
sabah 09.00
3/4 küçük yumurta
2 kk peynir
5 yeşil zeytin
domates salatalık
1,5 dilim ev yapımı çavdar ekmeği
öğlen 12.40
1 kayısı
3 köfte
3 yk karışık kızartma
1,5 dilim ev yapımı çavdar ekmeği
ara
8 çiğ fındık
2 erik
1 hurma
akşam 19.15
etli türlü
1,5 kepçe tarhana çorbası
salata
1,5 dilim ekşimaya ekmek
yatana kadar 1,5 lt den fazla su
gün içinde yeşil çay
30 dk yürüyüşGulhan1
Geçmiş olsun canim..dr dlnle spor yapma bir müddet...Allah acil şifalar versinGöğsündeki agro geçmedi doktor bir müddet spor yapma dedi
GüzelBugün menüm
Domates
Peynir
Salatalık
Tereyağlı yumurta
Çay
Öyle
1 kase ezo gelin
Ara
Çerez kuru erik ceviz
Fındık
Akşam
1kucuk lavaş tavuk durum
Ben yaptım
Saat 6.30
3 kaşık pilav
Bugün çok değişik bir pudding yaptim çocuklara..bende 2 kaşik kadar yedim ama çok Güzeldi...tarçinli puddingi seviyorsaniz tarifini verebilirim.
| Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| N nezesali | + | +135 | +60 | ||||
| @Ekrl | + | +160 | +8 | ||||
|
| +60 | - | - | ||||
|
| m105 | m150 | +180 | ||||
| @Baby cat | +352 | + 4× | + | ||||
| @Ya habibi5534 abibi | - | - | - | ||||
|
| - | + | - | ||||
| B busefit | + | + 4× | + | ||||
|
| +90 | +90 | + | ||||
|
| +135 | +240 | + | ||||
|
| +120 | +32 | +68 | ||||
|
| + | +180 | - | ||||
| F fahriyeaba | - | - | - | ||||
| O optumkibbye | +150 | +140 | +60 5× | ||||
|
| - | + | + | ||||
| F Fitimfitsinfit | 180 | ||||||
Saat tutmadim canim ama 30 dk de sen ona az öncede 20 dk daha busiklet sürdüm , kafaya kpydum ögrenecem bu meretiSpor nekadar yaptin canim
hey masallah ben bi oglanla bas edemiyom4 oglum var benim.
moni abla kusura kalma geç oldu ama bu sabah acile gitdim saat 3 de geldim
96.0 pazartesi
Bu gün 96.5
+5
Göğsündeki agro geçmedi doktor bir müddet spor yapma dedi
Kas zedelenmesi varmis ağrım coktu dün bugün hap ve merhem verdi
seni natsu seniiSalata tek başına tat vermedi bana ikicik attım salammillet hep salamla yapıyo olsunnn
benim de 1Benimde 2
ben de isterim belki oglan sever cok zorluyor yeme konusunda beni. ben de sevip yemezsem iyi tabiBugün çok değişik bir pudding yaptim çocuklara..bende 2 kaşik kadar yedim ama çok Güzeldi...tarçinli puddingi seviyorsaniz tarifini verebilirim.
noldu kiz hatirlamiyom kacamak mi yaptiydin. hadi bismillah bi gaza gel. kurtul şu 8 lerden yanima gel bacimcuma 81.8
bugün 82.2
Yarına 76 olmak istiyorum mmmmm
Hadi insallah
Afiyet olsun csnim güzel menü
Sen özel bir diyet yapiyordun hatirladiğim kadariyla izvec diyetiydi..kolay gelsln canim ..inşallah istediğin sonucu görürsün..
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş N nezesali + +135 - @Ekrl + +160 +8 sara_28 +60 - - gezegenfeza m105 m150 +180 @Baby cat +352 + 4× + @Ya habibi5534 abibi - - - 60kiloyum - + - B busefit + + 4× + dunya cadisi +90 +90 + Bir garip dertli +135 +240 + obezzto +120 +32 1/2 +68 MuMu85 + +180 - F fahriyeaba - - - O optumkibbye +150 +140 +60 5× Natsume - + + F Fitimfitsinfit 180
Küçükleri yoktuamanin o ne 4 koca sosis. onlar ufak sosisti 4 ü 2 uzun bile etmez
Küçükleri yoktu
Hadi yaKizlar ben kilomu hiç söylemeyim...acil diyete başlaamam gerek..açlik oruçlari sanirim bana iyi gelmedi...cuma günleri bende bildirim yapacağim artik..ve listedeymişim gibi dikkat edeceğim
Bende de var 2 tane.hey masallah ben bi oglanla bas edemiyomcok saygi duydum
cnm cok cok gecmis olsun Allah acil. sifalar versin bi an once sagligina kavusmani diliyorum
seni natsu senii
benim de 1
ben de isterim belki oglan sever cok zorluyor yeme konusunda beni. ben de sevip yemezsem iyi tabi
noldu kiz hatirlamiyom kacamak mi yaptiydin. hadi bismillah bi gaza gel. kurtul şu 8 lerden yanima gel bacim
costun yine dalgalaniyorsun seeenn yeni yeni sevdalaniyosun seen
cumaya sen 75 lere gelcen bu gidisle rekor gelir
sag ol ablacim uzun zamandie sebze yemegi yememistim sifa olsun ins bana
amanin o ne 4 koca sosis. onlar ufak sosisti 4 ü 2 uzun bile etmez
Allah daha iyi etsin inşallah canımBizdede aile terapistleri vardi..onlarlan konuşmak gerçekten iyi geldi.çokta sempatik ve pozitif insanlar biri kadin biri erkek..bu 2 ci görüşmemizdi...6 ay kadar sürecek...bakalim 6 ay sonra neler değişecek ..eşimle ilişkimiz nasil etkilenecek bu terapiden..ama şimdiden iyi geldi diyebilirim...
SüperEaeaeaeeeeeeeeeaaaaa ( çığlık)
Kilo bildirimi yapmak istiyorumm
Cuma : 78.4
Şimdi: 77.6
Fark : -800 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?