- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Mezun ol ama gitme sakin bir yere,sensiz naparim ben ya yetiş bacımŞimdi tartıldım
Geçen hafta 60,800
Bu hafta 60,000
Fark 800 gr
% 1,32
Akşam 5 te tekrar tartılırım, vakit dolmadıysa kilomu güncellerim
Mezun olsam mı olmasam mı karar veremiyorum.
Evet pazar sabahı 59,5 tu59.5 degilmiydin senseninde mi aclikla verdigin geri geldi
58 i bu pazar görürüm sankiBence biraz daha bekle istersen...zaten 2 kilon kalmiş hedefe...devam kilo vermek istersen benm gibi mezun oldunktan sonra yine verirsin....veya 59 ile mezun olursun geri kalan 1 kiloyuda sonra verirsin
Ben bu aclikla da verdigimi alirsam cok demoralize olucam ama tuzsuz beslenme olacagi icin almayacagimi ümit ediyorum bu acliga 77.2 yle basladimEvet pazar sabahı 59,5 tu
Hatta pazartesi 59,600 dü
Serbest günden sonra baya şiştim, yavaş yavaş onlar gitti
Yok canım nereye gidiyim, burası 2. Adresim zatenMezun ol ama gitme sakin bir yere,sensiz naparim ben ya yetiş bacım❣
Tekrar kilo alirsami aklindan cikar öyle bisey olmiycak58 i bu pazar görürüm sanki
Menü vermek filan yoruyor sanki, yada ben yoruldum, bilmiyorum.
Tekrar kilo alırsam takıma dönmek için verdiğim kiloya yaklaşmam lazimya, ondan dediydim
Neyse o zaman 2 hafta kilo düşüşü olacak bari takıma faydam olsun, biraz daha erteleyin mezuniyeti
Bir miktar mutlaka gelir moralini bozma, zaten az kaldı, karaciğeri temizlersek birazda kireç temizliğinde gider. Seni bilmem ben kaç olurum acabaBen bu aclikla da verdigimi alirsam cok demoralize olucam ama tuzsuz beslenme olacagi icin almayacagimi ümit ediyorum bu acliga 77.2 yle basladim
Kt den sonra 5 kilo bekliyorum.Tekrar kilo alirsami aklindan cikar öyle bisey olmiycak
Bizde ocak sonu gittik şubat sonu döndük. Sözde nisan ve haziran sonu gidicektik ikiside yattı. Annemler burnumda tütüyor resmenEvet canım, son bikac senedir senede 2, 3 defa gidiyorduk. Bu sefer ara baya uzadı
Gerçi kasımda gelmiştik ama bana çok uzun gibi geliyor
Allah kavuştursun canımBizde ocak sonu gittik şubat sonu döndük. Sözde nisan ve haziran sonu gidicektik ikiside yattı. Annemler burnumda tütüyor resmen
Menü yazmak yoruyorsa istersen artik yazma canim bu haftadan sonra seni listeye muaf olarak brlirteyim..sadece sporunu kayit ederim..zatrn senin nekadar itadeli olfuğunu biliyoruz ve özel perhiz yaptiğinida ...seviyelerede zaten uyuyorsun58 i bu pazar görürüm sanki
Menü vermek filan yoruyor sanki, yada ben yoruldum, bilmiyorum.
Tekrar kilo alırsam takıma dönmek için verdiğim kiloya yaklaşmam lazimya, ondan dediydim
Neyse o zaman 2 hafta kilo düşüşü olacak bari takıma faydam olsun, biraz daha erteleyin mezuniyeti
55.6 ablacım :)@sara_28
60kiloyum
@divinity
Bir garip dertli
@fahriyeaba nerdesiniz kizlar bildirim yapmayi unutmayin
Aynen, sanki bu hafta menü varmış gibi, bişeyden yoruldumda neden olduğunu bilemiyorum.Menü yazmak yoruyorsa istersen artik yazma canim bu haftadan sonra seni listeye muaf olarak brlirteyim..sadece sporunu kayit ederim..zatrn senin nekadar itadeli olfuğunu biliyoruz ve özel perhiz yaptiğinida ...seviyelerede zaten uyuyorsun
Menü yok su 1 bardakAynen, sanki bu hafta menü varmış gibi, bişeyden yoruldumda neden olduğunu bilemiyorum.
Hele biraz kendimi dinleyim canım
Memlekettede yapılmaz canım, gezmeler, davetler filanMenü yok su 1 bardak
Aah ah 1 günlük yapabilsem şunu
Belki.memlekette yapabilirim burası çok sıcak arada en az 10 derece oynuyor
Ben kt dan sonra devam etmiycem canim, pilim bitti iyce aileden ayri gayri zor oluyo ,Bir miktar mutlaka gelir moralini bozma, zaten az kaldı, karaciğeri temizlersek birazda kireç temizliğinde gider. Seni bilmem ben kaç olurum acaba
Selam arkadaşim..türkiyede şu sn saat 18.20 olmali ....saat 20.ye kadar zamani var...@sara_28 de daha bildirim yapmadi...biraz daha bekleyrlim bskalim olmazsa ben paylaşirim listeyi...yada sana haber veririm bir sorum olursa...Kızlar selam,
Monişim elinde bi sorun varmış liste için bizim kızlara bi bakabilir misin diye rica etti.
Gulhan1 hazırlıyor listeyi dedi benim yardım edebileceğim bişey varsa paylaşım alanına götürmeden önce kontrol edebilirim listenizi. Saat kaça kadar son bildirimler bilmiyorum ama bana onu da yazabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?