Afiyet olsunnBugün gerçi saçma beslendlm yine.. dolapta ekmek bayatlamiş..bende atmaya kiyamadim yumurtali kizartma yapip sonra tarçin şeker karişimina buladim..çocuklar çok severek yediler 1 dilimde ben yedim...
Allah yardımcın olsunMasallah, ben sali tekrar niyetlenip cuma kt yapicam , uzatmayi göze alamiyorum kendime güvenim yok
Benide tutarkizlar yol tuttu fenayim balik yemistim cikarmazsam iyi
Allah zihin açıklığı versin canımKizlar menülere yarin bakacağim bende menümü yarin yazağim..kuran dersi çalişamadim bugün şimdi çalişiyorum hergün azda olsa krndi çabamla 1 sayfada olsa ders çalişiyorum tefsiriyle beraber....
Geçmiş olsun canımAfiyet olsunn
Ben bu hafta 74 olmak istiyorum yeterrrr
Ama sporu da serdim napim sıcaktan anınız çıkıyor zaten boynumu sola ceviremiyorum herhalde vantilatör çarptı ya da ters yaptırım bilemicem
Of bana şans dileyin
Bu hafta kurtulayım hayirlisiyla
Sağ olasinnnGeçmiş olsun canım
Bak güzel eksi bence bu
Abla sen müthişsin
Eyvah eyvah beni de tutar hep araçlarne kadar yolunuz var.
Nikaha giderkenn tutmuştu da işlemleri hallederkenn perişan haldeydim hiç unutamıyorum.
Kizlar menülere yarin bakacağim bende menümü yarin yazağim..kuran dersi çalişamadim bugün şimdi çalişiyorum hergün azda olsa krndi çabamla 1 sayfada olsa ders çalişiyorum tefsiriyle beraber....
Benide tutar
Önde oturursam sorun yok, telefonla yada başka bişeyle meşgul olamıyorum.
Arkada oturursamda mutlaka yolu görmeliyim, ya ortada otururum, yada kenardan öne bakarım
Tşk ederim perihancım bende sizleti tebrik ediyorum bu hafta herkes süper kilo vermiş
Sağol tatlı cadım çookk tşk ederim.İştahsızlık ne güzel bişeymiş keşke zayıflamak isteyen herkes hep iştahsız olsa ne güzel olurdu.Aylincim tebrikler...
Ayrıca tüm takıma da tebrikler
Niye öyle oldun cnmKizlar hic enerjim yok, hepinizi tebrik ediyorum
Yuppi bende 2. OldumYuppi 1. Oldum
Tşk ederimMillet hepinizi kutlarım 2.olmuşuz
ayrıcaAylin42Konya ablacım tebrikler
moni kaptan geçmiş olsun, inşallah kısa zmaanda düzelir
Teşekkür ederim ablammTşk ederimNatsume sende listede olsaydın belki de 1. Olurduk.Neyse artık,ama sen artık iradene hakim olabiliyorsun bence.Olamasaydın 2.6 veremezdin.Kendine güven ve listeye gir artık natsumem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?