Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugün gerçi saçma beslendlm yine.. dolapta ekmek bayatlamiş..bende atmaya kiyamadim yumurtali kizartma yapip sonra tarçin şeker karişimina buladim..çocuklar çok severek yediler 1 dilimde ben yedim...
Afiyet olsunn
Ben bu hafta 74 olmak istiyorum yeterrrr
Ama sporu da serdim napim sıcaktan anınız çıkıyor zaten boynumu sola ceviremiyorum herhalde vantilatör çarptı ya da ters yaptırım bilemicem
Of bana şans dileyin
Bu hafta kurtulayım hayirlisiyla

Kizlar menülere yarin bakacağim bende menümü yarin yazağim..kuran dersi çalişamadim bugün şimdi çalişiyorum hergün azda olsa krndi çabamla 1 sayfada olsa ders çalişiyorum tefsiriyle beraber....
Allah zihin açıklığı versin canım

Geçmiş olsun canım

Bak güzel eksi bence bu

Abla sen müthişsin

cok sukur

Eyvah eyvah beni de tutar hep araçlar ne kadar yolunuz var.
Nikaha giderkenn tutmuştu da işlemleri hallederkenn perişan haldeydim hiç unutamıyorum.

5,5 saat surdu trafikten

Kizlar menülere yarin bakacağim bende menümü yarin yazağim..kuran dersi çalişamadim bugün şimdi çalişiyorum hergün azda olsa krndi çabamla 1 sayfada olsa ders çalişiyorum tefsiriyle beraber....

Allah kabul. etsin canim
Benide tutar
Önde oturursam sorun yok, telefonla yada başka bişeyle meşgul olamıyorum.
Arkada oturursamda mutlaka yolu görmeliyim, ya ortada otururum, yada kenardan öne bakarım

onde oturamadim bebeyle ugrasmaktan yola da bakamadim. cok sukur atlattim nane limon ictim iyi geldi

Aylincim tebrikler...
Ayrıca tüm takıma da tebrikler
Sağol tatlı cadım çookk tşk ederim.İştahsızlık ne güzel bişeymiş keşke zayıflamak isteyen herkes hep iştahsız olsa ne güzel olurdu.
İnanır mısın bugün 2 tane haşlanmış yumurta ve 3 kaşık salatayla duruyorum.1 tane de soda ve su

Millet hepinizi kutlarım 2.olmuşuz

ayrıca Aylin42Konya ablacım tebrikler
moni kaptan geçmiş olsun, inşallah kısa zmaanda düzelir
Tşk ederim Natsume sende listede olsaydın belki de 1. Olurduk.Neyse artık,ama sen artık iradene hakim olabiliyorsun bence.Olamasaydın 2.6 veremezdin.Kendine güven ve listeye gir artık natsumem

Tşk ederim Natsume sende listede olsaydın belki de 1. Olurduk.Neyse artık,ama sen artık iradene hakim olabiliyorsun bence.Olamasaydın 2.6 veremezdin.Kendine güven ve listeye gir artık natsumem
Teşekkür ederim ablamm
Yalnız bu saatte kokoreç falan düşlerken dur dedim diyet yapıyorsun, gir şu foruma biraz diyet modunu aç
Benim önümde plan program olursa uyabiliyorum, kendi halime kalırsam çok disiplinsizim
Ama şuan öyle bir psikolojideyim ki bir haftalık emek boşa gitmesin, geri gelmesin o kilolar diye tutuyorum kendmi.
sanırım iki hafta eksi görmem gerekiyor listeye girmek için daha benim inşallah o da olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…