- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Hadi ya of nasıl bir sene buKizlar bu sene çok olsylar olscakmiş elektrik kesintisi falan..böyle şeylere kolay kolay inanmsm ama bu seferki başka..senemiz baştan beri kötü başladi zaten.bu virus olayini kafaya takmamaya çaliştim rahat takildim ama ..rahat durmayacaklar birileri. Ben gaz lambasi mum falan alcam...ne olur ne olmaz. Türkiyedekilerin Tüp alma şansi var burdakiler ne yapacak bilmiyorum
Yok cikmadi benim cildim kuru zatengezegenfeza
MuMu85 sizdede sivilceler çiktimi...açlik orucundsn sonra bende çikti yüzämde..ne güzel seviniyordum kurtuldum sivilcelerden diye yine çiktilar.....
O zaman sana ekmek serbestKan grubu A rh pozitif....
Yok bende hiç yoktu, oructan sonrada çıkmadıgezegenfeza
MuMu85 sizdede sivilceler çiktimi...açlik orucundsn sonra bende çikti yüzämde..ne güzel seviniyordum kurtuldum sivilcelerden diye yine çiktilar.....
Ev mum dolu canım, öyle durumda mumum çok, ocağı, dondurucuyu, çamaşır makinasını ne yapacağızKizlar bu sene çok olsylar olscakmiş elektrik kesintisi falan..böyle şeylere kolay kolay inanmsm ama bu seferki başka..senemiz baştan beri kötü başladi zaten.bu virus olayini kafaya takmamaya çaliştim rahat takildim ama ..rahat durmayacaklar birileri. Ben gaz lambasi mum falan alcam...ne olur ne olmaz. Türkiyedekilerin Tüp alma şansi var burdakiler ne yapacak bilmiyorum
Çok merak ettim canım, annen nasıl, iyimisinizDün anneme geldim hastane işlerimiz vardı kilo bildirimi tamamen aklımdan çıkmış kusura bakma kaptanım
moni
Geçmiş olsun monişsağolun kızlar, sağ elim şişti ağrılı ve kullanamıyorum bir süredir.
İkş puanla birincilik kaçmışCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 681. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (9.takim) ==> %1.352
2. (10.takim) ==>1,116
3. (5.takim) ==> % 0,927
BİREYSEL DERECELER
1. @fyzanur ==>%4,00==> 4. TAKIM
2.Aylin42Konya ==> %3,98==>10.TAKIM
3. @EceZ ==> %3,45==>5. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
@Kiloverenbiri ==> -%0,71==> 13.TAKIM
Çok merak ettim canım, annen nasıl, iyimisiniz
sağolun kızlar, sağ elim şişti ağrılı ve kullanamıyorum bir süredir.
Ahh vücut nasıl istiyor o lanetleri bir bilsen4, 5, 6 mayıs yağlı yemeyin, kızartma yemeyin, çok hafif beslenen.
Dolunaya göre bu tarihlerde vücuda giren yağ atılamayıp vücuda yapışıyormuş
Serbest ama ev yapimi eksi mayali :) yada en temizi tava ekmegi yogurt un karbonat yogur oisir tavada mis gibi, ben yarin icin yufka ekmek yapicam su ve un olarak malum tuz yok, tahin pekmeze banar yerim off cok acimmmO zaman sana ekmek serbest
Ben yediğim zaman şişiyorum malesef
O nereden çıktı şimdi??Kizlar bu sene çok olsylar olscakmiş elektrik kesintisi falan..böyle şeylere kolay kolay inanmsm ama bu seferki başka..senemiz baştan beri kötü başladi zaten.bu virus olayini kafaya takmamaya çaliştim rahat takildim ama ..rahat durmayacaklar birileri. Ben gaz lambasi mum falan alcam...ne olur ne olmaz. Türkiyedekilerin Tüp alma şansi var burdakiler ne yapacak bilmiyorum
Geçmiş olsun saracım. Annene acil şifalar dilerimİyi olmaya çalışıyoruz canım annemde metastaz şüphesi var pet ct çektirdik sonucu bekliyoruz inşallah nüksetmemiştir
Sen nasılsın canım
Teşekkür ederim canım sağolasınGeçmiş olsun saracım. Annene acil şifalar dilerim ❤
Allah şifa versin canımİyi olmaya çalışıyoruz canım annemde metastaz şüphesi var pet ct çektirdik sonucu bekliyoruz inşallah nüksetmemiştir
Sen nasılsın canım
En iyi bilenlerdenimAhh vücut nasıl istiyor o lanetleri bir bilsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?