• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kizlar bu sene çok olsylar olscakmiş elektrik kesintisi falan..böyle şeylere kolay kolay inanmsm ama bu seferki başka..senemiz baştan beri kötü başladi zaten.bu virus olayini kafaya takmamaya çaliştim rahat takildim ama ..rahat durmayacaklar birileri. Ben gaz lambasi mum falan alcam...ne olur ne olmaz. Türkiyedekilerin Tüp alma şansi var burdakiler ne yapacak bilmiyorum
Hadi ya of nasıl bir sene bu

Selam arkadaşlarrr
Tartıda kilom kaplumbağa misali gitse de mezure güzel sonuçlar verdi çok şükür
Kolumdaki bingillar erimedi yapacak bir şey yok
Hepsi toplamını yazıyorum
6 haziran " 4 temmuz 1 ay diyelim iki günde eriyemecegime göre
....
Boyun 2 cm
Kol: 1 cm
Bel 6 cm 🎊🎉😍
Üst bacak yağ depolanmasi: 6 cm 🎉🎊
Alt bacak yaglar: 2 cm
Üst bıngıl:) 4 cm
Gobektende baya gitti ama ölçümde bi garip çıkıyor
Olsun hayirlisi bakalım

Kizlar bu sene çok olsylar olscakmiş elektrik kesintisi falan..böyle şeylere kolay kolay inanmsm ama bu seferki başka..senemiz baştan beri kötü başladi zaten.bu virus olayini kafaya takmamaya çaliştim rahat takildim ama ..rahat durmayacaklar birileri. Ben gaz lambasi mum falan alcam...ne olur ne olmaz. Türkiyedekilerin Tüp alma şansi var burdakiler ne yapacak bilmiyorum
Ev mum dolu canım, öyle durumda mumum çok, ocağı, dondurucuyu, çamaşır makinasını ne yapacağız

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 681. ETAPEn Büyük TÜRKİYE

TAKIM DERECELERİ
spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. (9.takim) ==> %1.352
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif

2. (10.takim) ==>1,116
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif

3. (5.takim) ==> % 0,927
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif

BİREYSEL DERECELER
spor-smileyi-hareketli-resim-0331.gif

1. @fyzanur ==>%4,00==> 4. TAKIM

2. Aylin42Konya Aylin42Konya ==> %3,98==>10.TAKIM

3. @EceZ ==> %3,45==>5. TAKIM

ETAP SONUNCUSU

@Kiloverenbiri ==> -%0,71==> 13.TAKIM
İkş puanla birincilik kaçmış Aylin42Konya Aylin42Konya tühh😩😩😩

O zaman sana ekmek serbest
Ben yediğim zaman şişiyorum malesef
Serbest ama ev yapimi eksi mayali :) yada en temizi tava ekmegi yogurt un karbonat yogur oisir tavada mis gibi, ben yarin icin yufka ekmek yapicam su ve un olarak malum tuz yok, tahin pekmeze banar yerim off cok acimmm 🤣🤣🤣

O nereden çıktı şimdi?? 😩😩

Back
X