- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Of ya sormaKilom 58,3
600 gr nasıl aldım doğru düzgün bişey yemediğim halde bilmiyorum. 2 gündür adım sayım 15 binden aşağı değil günde en az 15 kat merdiven inip çıkıyorum anlamadım bu işi.
İşte bende bu nedenlerden hep uzak durdum ama arayınca kafana göreside bulunuyor. Rabbim karşıma cıkardı. bir eczanede 35 tl den bakıyormuş haftada 1 gün arkadaşım orada başlamıltı cok memnun kaldı sonra diyeyisyen hanım kebdine ofis actı 50 tlden bakıyor suan eczaneden dolaylı gelenlere özel fiyat. ama yakın zamanda oda pakete geçecekmiş 2 aylık 700 dedi sanırım.. istanbuldayım ben bu arada.Niyet etmiştim bi kere.Ben Eskişehir de yaşıyorum.Burda diyetisyenler 4 aylık paket anlaşıyorlar.Ücreti baştan alıyor. Memnun kalmaz da bırakırsam o 4 ayın ücretini almış oluyor baştan.Bu da beni gıcık etti gitmedim ben de.Sadece görüşmeye gittim büroyu da beğenmedim.Büronun yarısı spor salonu.bİr de yemek kokusu sarmıştı büroyu.O da beni irite etti.Neyse tekrar düşüneyim.
Sen nasıl anlaştın diyetisyenle?Kaç lira veriyosun ?Nerede yaşıyosun?Diyet listeni tekrar paylaşabilir misin ?
Vakti dolmadan silebilirsin ,)Kizlar bir iki ay önce kollarımdan bile geçmeyen ki kafama sokamadım bile, o elbseyi şimdi giydim biraz göbeğim pörtledi e normal neredeyse 80 kiloyum⁹foto çektim ama atmayayım yine de sonuçta silinmiyor buradan :)
Ben oruç öncesi menüme cevizli tahin ekliyorum, ancak öyle tok tutuyorValla bu sebze v.s hic tutmuyor ,aksama nasil beslensemde 3 günlüklere niyet etsem , sabah cok ac kalktim, niyetimde salata ve bol kuruyemis varvama bilemedim
Maşallah maşallahHafta sonu misafirlikteydim, millet sok gecirdi beni görüncemasallah masallah la gecti aksam, hatta dün biri hap mi ictin migde ameliyati mi oldun dogru söyle diyo bu gazla kt yi yaparim
Evet diyetisyen baya bir fark ettiriyor ama onltında iyisine denk gelmek mesele. Benimde yakınımda var diyetisyen bende hep tontiş olduğumdan çok meraklıydım konularına birlikte çalışırdık derslerine sınavlarına ama daha öğrencilijlerinde bile arkadaşlarını görüyordum Allah bunlara düşürmesin dediğim çok oldu. Zayıf diyetisyen olma uğruna öğrenciliğn son yıllarında cubuk krekerle beslenenler hormonel deneşerini bozanlar artık regl görmeyenler aman Allahım. Kendisine bunu yapanın bana ne faydası olur diyodum. Ama tabi hakkını verenlerde var. Yinede bilir kişinin ellerinde olmak iyi hisetiriyor gerçi benimki normal bir diyetisyene gitsem anında bırakırdı beni tam anlamıyla kötü bir danışanım ben ama olsun :) bende merak ettim senin listeni sen iyi diyetisyen bulmuşsun gibiValla yaradı cnm ya çok huzurlu ve mutluyum allahım devamıda gelir inş.
Cnm ben çok pişman oluyorum neden bunca yıl beklemişim bosuna kendime eziyet etmişim kendi kendime bilinçsizce diyet yapicam diye. Zaten artik vücudum kitlenmişti resmen ne yapsam işe yaramıyordu imkanın varsa gitmeni tavsiye ederim.
Öncelikle hoşgeldin cnm hepimizin derdi ortak inş tüm topiklerdeki arkadaşlarda bizde hayallerimize kavuşuruz. Bende yıllarca ben kuralları sevmiyorum diyetisyen listesine uyamam farklı seyleri canım ister diyordum ama kafada bitirince birde elektriğinin tuttuğu bir diyetisyen bulunca oluyormuş. Şimdilik memnunum terapi gibi geliyor bana psikoljik olarakta kendimi iyi hissettiriyor sağolsun.Evet diyetisyen baya bir fark ettiriyor ama onltında iyisine denk gelmek mesele. Benimde yakınımda var diyetisyen bende hep tontiş olduğumdan çok meraklıydım konularına birlikte çalışırdık derslerine sınavlarına ama daha öğrencilijlerinde bile arkadaşlarını görüyordum Allah bunlara düşürmesin dediğim çok oldu. Zayıf diyetisyen olma uğruna öğrenciliğn son yıllarında cubuk krekerle beslenenler hormonel deneşerini bozanlar artık regl görmeyenler aman Allahım. Kendisine bunu yapanın bana ne faydası olur diyodum. Ama tabi hakkını verenlerde var. Yinede bilir kişinin ellerinde olmak iyi hisetiriyor gerçi benimki normal bir diyetisyene gitsem anında bırakırdı beni tam anlamıyla kötü bir danışanım ben ama olsun :) bende merak ettim senin listeni sen iyi diyetisyen bulmuşsun gibi ☺
Stresste sebep oluyor artiya.Aynı durumdayım.Yalnız değilsin
Çok sevindim canım benim. Diyetisyrninle elektriğinin tutması çokk önemli. İnş başarılı şekilde serüvenini sonlandırcaksınızÖncelikle hoşgeldin cnm hepimizin derdi ortak inş tüm topiklerdeki arkadaşlarda bizde hayallerimize kavuşuruz. Bende yıllarca ben kuralları sevmiyorum diyetisyen listesine uyamam farklı seyleri canım ister diyordum ama kafada bitirince birde elektriğinin tuttuğu bir diyetisyen bulunca oluyormuş. Şimdilik memnunum terapi gibi geliyor bana psikoljik olarakta kendimi iyi hissettiriyor sağolsun.
Evet günüm gelmeden bitiricem bu isi ,uzatmayi gözüm kesmiyor.Ben oruç öncesi menüme cevizli tahin ekliyorum, ancak öyle tok tutuyor
Yarın oruç musun?
Ben salı akşam niyetleneceğim
Bosver herkesi, agzi olan konusuyorMaşallah maşallah
Bende dün misafirlikteydim, benimkiler yine moral bozmaya uğraştı, onlara inat devam edeceğim
HosgeldinLonely single girl sabah mesajını olumuştum sana cevap yazmak çok istedim canım. Menülerini hiç görmedim fakat arkadaşımdan bildiğim 1000 kcal alıpta obez olan insanlar var insanoğlunun metabolizması adaptasyon sağlıyor. Bu yüzden bazı kişilere alması gerekenden az aldığı halde veremiyorsa bir müddet kalorisi aslında alması gereke cıkarılıp birazcık kilo alsada sonra yavas yavas tekrar o noktadan indirilerek zayıflatılıyor. Diğer bir sebep bu dönem hızlı kilo verdiysen vüctta biriken toksikler kilo vermeyi durdurabiliyor biraz antioksidanlar faydalanmakta yarar olabilir. Diğer bir sebep normalde bir kişinin bazal metabolizma hızı kilo boyla fln hesaplansada çok düşük değil ama yine 1 de söylediğim sebepten dolayı kişiler bazal metabolizma hızını aşağıya çekiyor bu da aslında bendenin yaltığı enerjiyi düşürüyor mesela sen 4000 lerde alırken bazalın 1500 ken artık belkide 1000 lere düştü. Son aklıma gelen sebepte beslenme çeşitliğin azaldıysa vücüdün depolarımızdan enerji oluşturması için gerekli bazı vitamin mineralle ihtiyacı var. Bunların eksikliğini yaşıyorsan döngü eskisi gb güzel dönmüyor. Mesela b1 vitamini lazım. Bu da en güzel tahıllarda var mesela ve kolorinin yüksek miktarını korbonhidratlardan karşılamamız gerekiyor bu da bize güzel güzel b1 vitamini sağlıyor ve kilo verme carkımız güzel güzel dönüyor. Belkide sen iyice bir seyi kıstıysan eksik vitamin minerallinde kilo vermede sorun olmuş olabilir. (İşte diyestisyenlerin bildikleri ve kilo vermemizi sağladıkları en iyi noktalardan biri bu vücudumuzun biyolojisini bilmeleri) ya da takılma noktanda olabilirsin sadece.
Ahhh çok konuştum umarım okurken sıkılmazsın ve bu da nerden geldi şimdi demezsin. Gerçekten hepimiz birlikte kilo verelim diye istediğimden en azından bildiklerimide seninle paylaşmak istedim. Çünkü kişi kendinden bilir işi kilo verirken zorlandığım için zorlananlarlada birlik olmak istiyorum.
Hıı birde son dönem bir rahatsızlığın ortaya çıkmaya başlamış olabilir mi insülin direnci, hipertansiyon vs ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?