Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yaz yaz canim ben seviyorum uzun uzun okumayi. Zaten biz kardes takimisiz cok sevindim. Aile icinde olan olaardan malesef insanda duze sasiyor sonrada gelsin kilolar. Farkettim aile gbisiniz burda. B12 eksikligi bizim toplulumumuzda sik var ilac fln verdi mi doktorun bide canim bazi vitaminleri tahlilerden bakamiyorlar bu eksiklikler ciltte bozulma yok dilde catlak dis eti kanamasi gb seylerle kendini belli ediyor gunluk almamiz gerekenler sen bedenini dinle ins haledicez. Bende senin gbyim eskiden bayilirdim sabah kahvalti yapmaya artik hic istahim olmuyor esime tost yapiyorum kendim oyle takiliyirum oglenleride sicaktan bir sey yemek istemiyorum ama basimdaki arkadasim zoruyla 3-5 bisi yiyorum aslinda ben kendim cokta saglikli beslenmedigimi biliyorum. Butun gun vucudun yoksunluk cekiyir ama insanin cani istemeyince yemesi zor oluyir.

Bizde geçen pazar bunu konuştuk üç çocuklu bi abla var ama zayıf baya diyorki neredeyse aç geziyorum eşim iki gün az yesin 4-5 kilo veriyor kadın vucudu evrimsel süreçte dogurganlıgını kaybetmemek için var olan stoklarını hep koruma yöneliminde

Evet öyle iyi gel uğra tabi muhabbet ederiz :) ilaç (hap ) ve iğne aşırı baş ağrısı yapıyor, hatta hamileyken 3 hafta 1 gün b12 iğnesi olmuştum, o üç haftada 2.5 gün hafif kanamam olmuştu 5-6 aylık hamileydim sanırsam sonradan fark etim dr bırak boşver çocuk beslenir senden zaten ikinize de yeter demisti yanı b12 haplarına iğnelerine de bir nevi alerjim var :)
Aslında ne güzel bir mucize değil mi ? Ama gel gör ki kilo hastalık sorun gibi yan etkileri var

Evet ozelikle basenlerimiz kalcalarimiz cocuk ac kalmasin diye yag depolama pesinde. Oysa basenim cocuk yapmicam git iste . Ay birde erkeklerin kas kutlesinin fazlaligi kaslar cok enerji harciyor bu yuzden iki cinste ayni adimi bile atsa onlar daha cok enerji harciyir ve hemen kilo veriyor bu yuzden aslinda biz kadinlarinda biraz kaslarimizi calistircak hareketler yapmamiz lazim sadece yuruyus degilde ben dambil siparis ettim insbiraz dambil caliscam hem kollar toplansin hemde kas olsun ki daha cok enerji harciyayim

Kirmizi et alarjinde vardi b12 de hayvansal urunlerden elde ediliyordu suan o kadar buyuk aydinlanma yasadim ki sayende. Bizim akrabalardan biri vegan cocuguda vegan yapti tabi kendisi neyse o da b12 vurulmayi red etmisti demek bundandiii. Senin icinde cok zor olmustur 3 haftada kanama hamileyken birde suker atlatmissin.

Söylediğinde haklısın zaten spor yaparken hep agırlık calışmasına önem verin diyorlar ki kaslar gelişsin vucudun yaktıgı enerji artsın :) umarım güzel sonuçlar alırsın

Evet çok güzelde zayıfken güzel :)

Sağ olasin baş ağrısıyla birlikte kanama 2.5 gün sürdü hiç unutamıyorum ,3.hafta vurduktan sonra fark ettim benim oğlum doğuştan veGan gibi :) kuzum ,sadece tavuk ve balık tüketebiliyor hayvansal olarak
Hatta sebze vegani( domates salatalık vs yok)
Hatta meyve vegani ( elma üzüm karpuz kayısı hariç hepsi)
oy yavrum olsun
Tek istediği dondurma yemek inşallah büyüyünce yiyebilir.
Süt ve süt ürünleri alerjisi
Oğlumun ve benim alerji scalamız genus maalesef

Benim de ilk gittiğim diyetisyenin ofisi haşlanmış yumurta kokuyordu ben de hemen hemen her gün yiyorum fakat işte dışarıda karşına çıkınca beni bayağı irrite etmişti. ondan sonra hep korka korka gittim o kokuyu tekrar duyarım diye

Senin diyetisyen tez vakitte köşeyi dönecek gibi 50 neree 700 nere

Bu kadar diyetisyen muhabbeti yapmışken size kızımın listesini yolluyorum kızlar. Cumartesi ben müsait olmadığım için gidemedim dolayısıyla diyetisyenle konuşamadım fakat listede bana garip gelen bazı durumlar var.Örneğin proteini akşama koymuş öğlen sadede çorba, salata, yoğurt var. Meyve hiç yok. Sonra ikindi ara öğününden sonra yürü, akşama kalma demiş vs.. Tek hoşuma giden sıfır ekmek olması

Eklentiler

• 15940367676923328356548375963918.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 33
Hakket baya genetik bu. Kaç yaşında oğlun. Süte alerjisi laktozdan mı yoksa direk herşeyine mi yaaa çok üzüldüm keşke dondurma alternatifi bişi olsa. Ama sürit ürünlerinede alerji olunca dondurulmuş yoğurta olmuyor. Bu dondurulmuş meyveleride mikserden geçirirken azcık kıvam sağlasın diye yine süt giriyor her dondurma ve dondurmavari şeyde var sanki süt ve ürünleri. Bu arada tüm sütlere mi alerjisi?

Hoşgeldin canım, hedefine kısa zamanda ulaşırsın inşallah.
Kilo vermek için ne gibi bir yol izliyorsun

Evet günüm gelmeden bitiricem bu isi ,uzatmayi gözüm kesmiyor.

Bosver herkesi, agzi olan konusuyor
Bende bir gün erkene çekiyorum, orucu yine 3 gün tutacağım inşallah.

Işte takıldıgım nokta ağzı olmaması gereken kişi moral bozmaya çalışıyor.onuda umursamıyorum. Çünkü kendisi ameliyatla mideyi küçülttüğü halde cesurca çıkıp bunu söyleyemiyor. Diğerleri bu sistemi bilmiyor, bilmeyen birine anlatmak çok zor

Allah zihinaçıklığı versin canım
Başarılar dilerim

Hoşgeldin canım, hedefine kısa zamanda ulaşırsın inşallah.
Kilo vermek için ne gibi bir yol izliyorsun
Hep yaptıgım ve yapabileceğim seyleri yapmaya calısıyorum canım aslında. Kendimi kısıtlayamıyorum ve kısıtlamanın yanlış olduğunuda düşünüyorum kendini sıktıkca bir insanın bi yerde patlayıp yiyeceğinin görüypruz ya hedefe ulaşımca ya biraz kilo verince ya da pes edince o yüzden evimde benim hergün tatlı pasta börek mutlaka var. Eşim için bende kendime alternatiflerini yapıyorum canım isterse. Şeker tüketimim artık diplerde hiçbir şeyde şeker kullanmıyorum kendi yediklerimde hazır ürün tüketimimide sınırladım ekmeğimi daha kendim yapıyorum sağolsun eşimin ailesi buğdayımda öğütürüyor. 10 bin adımımı mutlaka atıyorum ve yatmadan öncede mutlaka 2 müzik açıp dans ediyorum 1000 adım için. Ben şanslı kesimdeyim aslında şuan başvurmasamda çevremde 2 diyetisyen var. Başım şıkışsa sorunu çözemezsem yanımdalar sağolsunlar. Ama beslenme olarak dediklerini esnetiyorum biraz kendime göre şekillendiriyorum. Öyle aslında sen neler yapıyosun?

4 yaşını doldurmak üzere
Evet maalesef her şeye süt tozu peynir altı tozu eser miktarda yumurta süt ürünleri veya soya kuruyemiş her neyse bile olsa pakette yazar ya hani
Evet maalesef her şeyde süt var
Ben de işte karpuzu kare dilimleyip çubuğa takıp buzluğa koyuyorum donuyor dondurma diye veriyorum napim buna da şükür en azından bunun haricinde sağlıklı çok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…