- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Amiinn obeztomBenim sınava giren değil de onun bir büyüğü kilo aldı canım. Bende çeşitli boy ve ebatlarda çocuk varAllah hepsine sağlıklı sıhhatli ömür versin
Tmm yazarsan bakarım cnmnormalde iştah açıyorlar. amam benin şu an içtiğim iştah açmadı. özelden yazayım adını bir bak istersen.
Seni çok iyi anlıyorum cnm,motivasyonunu da etkiliyor haliyle.Geçen sene ki aldığın 4-5 bin cal karşılık acaba daha mı çok enerji harcıyordun?Aklıma gelen ilk şey bu olduKızlar var ya kafam bozuldu
Şöyle bir halil ibrahim sofrası kurup çatlayana kadar hepsini mideye indirmek istiyorum
Ne bu ya o kadar az yiyorum ki geçen sene 78 kilodayım günde 4000 5000 kalori alırdım
Artık 1500 u geçmiyor bile ama aynı kilodayım
Gerçi göbeğim biraz daha inik ama hala yağlı
Ve aynı kilodayım
.....
Böyle sonuç alamayınca gerçekten moral sıfır oluyor anlıyorsunuzdur eminim
Evet haklisin neredeyse her gün 8 km yuruyordum bu sene evde kaldık baya malum şey yüzündenSeni çok iyi anlıyorum cnm,motivasyonunu da etkiliyor haliyle.Geçen sene ki aldığın 4-5 bin cal karşılık acaba daha mı çok enerji harcıyordun?Aklıma gelen ilk şey bu olduLonely single girl
Hiç duymadım, görmedimgezegenfeza kimbo yu hiç denedin mi? o da güzel diyorlar. instagramda yabancılarda da çok görüyorum.
Çok güzel olmuş
Oy kuzum, yürüyün tabi annesiBenim kız da 3-4 kilo almış sınav hazırlığı takma falan dedik de takıyor işte.Kuzum 55 kg olmuş dert ediyor.Pazartesi yürüyüşe başlayalım diyor.Bakalım totosunu kaldırabilirse bana da iyi olur.
Aman ucuz olsun, çaktırmadan azar azar zammı yapıyorlar zatenOrda çok ucuzmuş gezo
yumurta sarısı, zeytinyağı, bepanten ampül, bemiks ampül ve evigen kapsül. bunları karıştır maske yap. çok güzel topluyor.
Çok güzel olmuş
Konusu ne?netflix breaking bad finish
Bak demek ki oluyormuş masallahGünaydın kızlar çok mutlu uyandım
Cuma 83.8
Pazartesi 82.9
-900
Oluyormuş cnm valla önemli olan neyi nekadar eyle beraber yiyeceğini bilmekteymiş . İnşallah 7 leri gördüğümde daha çok inanacağım olacağına.Bak demek ki oluyormuş masallah
Maşallah arkadaşima..diyetisyen işe yaradi galiba.Oluyormuş cnm valla önemli olan neyi nekadar eyle beraber yiyeceğini bilmekteymiş . İnşallah 7 leri gördüğümde daha çok inanacağım olacağına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?