- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
AminAllah zihinaçıklığı versin canım
Başarılar dilerim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AminAllah zihinaçıklığı versin canım
Başarılar dilerim
İnsanlar kendi başaramadıkları şeyleri bir başkasının başarmaya başladığını görünce hemen baltalamaya geçiyorlar malesef ama artık ben bunları duydukca daha da keyif alıyorum. Çünkü biliyorum ki bu sözler beni desteklemek için değil özendikleri için. O yüzden gittiğim yolda dahada azimli oluyorumBende bir gün erkene çekiyorum, orucu yine 3 gün tutacağım inşallah.
Işte takıldıgım nokta ağzı olmaması gereken kişi moral bozmaya çalışıyor.onuda umursamıyorum. Çünkü kendisi ameliyatla mideyi küçülttüğü halde cesurca çıkıp bunu söyleyemiyor. Diğerleri bu sistemi bilmiyor, bilmeyen birine anlatmak çok zor
Kızının kan grubu 0 sa ondan akşama et vermiş, ekmek hiç vermemiştirBu kadar diyetisyen muhabbeti yapmışken size kızımın listesini yolluyorum kızlar. Cumartesi ben müsait olmadığım için gidemedim dolayısıyla diyetisyenle konuşamadım fakat listede bana garip gelen bazı durumlar var.Örneğin proteini akşama koymuş öğlen sadede çorba, salata, yoğurt var. Meyve hiç yok. Sonra ikindi ara öğününden sonra yürü, akşama kalma demiş vs.. Tek hoşuma giden sıfır ekmek olması
Çokkk şükürrrr. Sonuçta o kadar çok doğumsal hastalık varki en azından bu sadece alerji o da bir şekilde bir yoluyla alternatif bulunuyor. Yaaa çok tatlı dondurma diyen dillerine. Acaba meyveleri mikserden geçirirken süt koymadan yapsanda olur mu. Ben muzu dilipleyip derin dondurucuya koyup sonra onu mikseden geçiriyorum birazcık çok çok az süt ile o akışkan kıvamı vermesi için kendime yapıyorum. Acaba süt koymadanda olur mu ki? Çikolata flnda sorun oluyodur onun içinde yine vaktı zamanında burdan birseyler bulmuştum vokta sevmiştim sorun oluyosa bakıvereyim avakado hurmadan bişiler yapıyolardı öyle bir tarifti.4 yaşını doldurmak üzere
Evet maalesef her şeye süt tozu peynir altı tozu eser miktarda yumurta süt ürünleri veya soya kuruyemiş her neyse bile olsa pakette yazar ya hani
Evet maalesef her şeyde süt var
Ben de işte karpuzu kare dilimleyip çubuğa takıp buzluğa koyuyorum dönüyor dondurma diye veriyorum napimbuna da şükür en azından bunun haricinde sağlıklı çok sukur
Ben yitik şifacıyım, 6,5 ay gibi bir sürede 23,5 kilo verdim, daha devam ediyorum, az kaldı sona yaklaştımHep yaptıgım ve yapabileceğim seyleri yapmaya calısıyorum canım aslında. Kendimi kısıtlayamıyorum ve kısıtlamanın yanlış olduğunuda düşünüyorum kendini sıktıkca bir insanın bi yerde patlayıp yiyeceğinin görüypruz ya hedefe ulaşımca ya biraz kilo verince ya da pes edince o yüzden evimde benim hergün tatlı pasta börek mutlaka var. Eşim için bende kendime alternatiflerini yapıyorum canım isterse. Şeker tüketimim artık diplerde hiçbir şeyde şeker kullanmıyorum kendi yediklerimde hazır ürün tüketimimide sınırladım ekmeğimi daha kendim yapıyorum sağolsun eşimin ailesi buğdayımda öğütürüyor. 10 bin adımımı mutlaka atıyorum ve yatmadan öncede mutlaka 2 müzik açıp dans ediyorum 1000 adım için. Ben şanslı kesimdeyim aslında şuan başvurmasamda çevremde 2 diyetisyen var. Başım şıkışsa sorunu çözemezsem yanımdalar sağolsunlar. Ama beslenme olarak dediklerini esnetiyorum biraz kendime göre şekillendiriyorum. Öyle aslında sen neler yapıyosun?
Aynen öyle hissediyorumİnsanlar kendi başaramadıkları şeyleri bir başkasının başarmaya başladığını görünce hemen baltalamaya geçiyorlar malesef ama artık ben bunları duydukca daha da keyif alıyorum. Çünkü biliyorum ki bu sözler beni desteklemek için değil özendikleri için. O yüzden gittiğim yolda dahada azimli oluyorum
Maşallahhhh o yüzden oruç tutuyorsun. Ben tam net bilmiyorum onuda senin sayende seni takip ederek öğrenirim detaylarını.Ben yitik şifacıyım, 6,5 ay gibi bir sürede 23,5 kilo verdim, daha devam ediyorum, az kaldı sona yaklaştım
Amaan Aylin, senin için 300 gr nekiHerkese güzel mutlu bir hafta olsun inşallah
Cuma : 84.5
Bugün : 84.8
300 gr artıyı bende anlamadım.Acaba gerçekten dolunaydın mı ki![]()
Face de ahmet apa ile yitik şifayı ücretsiz bulanlar grubu var, orayı takip edersen en doğru bilgiler irda mevcutMaşallahhhh o yüzden oruç tutuyorsun. Ben tam net bilmiyorum onuda senin sayende seni takip ederek öğrenirim detaylarını.
Bakayım orayıda inceleyeyim. Çom sağol canımFace de ahmet apa ile yitik şifayı ücretsiz bulanlar grubu var, orayı takip edersen en doğru bilgiler irda mevcut
Hiç bakma canım onlari yiyemiyor, şimdi ne dersen hayır derim en iyisi akışına bırakmak ,olduğu kadar yapmaya çalışıyorum bir şeyler,sağ olasinÇokkk şükürrrr. Sonuçta o kadar çok doğumsal hastalık varki en azından bu sadece alerji o da bir şekilde bir yoluyla alternatif bulunuyor. Yaaa çok tatlı dondurma diyen dillerine. Acaba meyveleri mikserden geçirirken süt koymadan yapsanda olur mu. Ben muzu dilipleyip derin dondurucuya koyup sonra onu mikseden geçiriyorum birazcık çok çok az süt ile o akışkan kıvamı vermesi için kendime yapıyorum. Acaba süt koymadanda olur mu ki? Çikolata flnda sorun oluyodur onun içinde yine vaktı zamanında burdan birseyler bulmuştum vokta sevmiştim sorun oluyosa bakıvereyim avakado hurmadan bişiler yapıyolardı öyle bir tarifti.
Hiç bakma canım onlari yiyemiyor, şimdi ne dersen hayır derim en iyisi akışına bırakmak ,olduğu kadar yapmaya çalışıyorum bir şeyler,sağ olasin![]()
Kana bakan kimKızının kan grubu 0 sa ondan akşama et vermiş, ekmek hiç vermemiştir
Hep yaptıgım ve yapabileceğim seyleri yapmaya calısıyorum canım aslında. Kendimi kısıtlayamıyorum ve kısıtlamanın yanlış olduğunuda düşünüyorum kendini sıktıkca bir insanın bi yerde patlayıp yiyeceğinin görüypruz ya hedefe ulaşımca ya biraz kilo verince ya da pes edince o yüzden evimde benim hergün tatlı pasta börek mutlaka var. Eşim için bende kendime alternatiflerini yapıyorum canım isterse. Şeker tüketimim artık diplerde hiçbir şeyde şeker kullanmıyorum kendi yediklerimde hazır ürün tüketimimide sınırladım ekmeğimi daha kendim yapıyorum sağolsun eşimin ailesi buğdayımda öğütürüyor. 10 bin adımımı mutlaka atıyorum ve yatmadan öncede mutlaka 2 müzik açıp dans ediyorum 1000 adım için. Ben şanslı kesimdeyim aslında şuan başvurmasamda çevremde 2 diyetisyen var. Başım şıkışsa sorunu çözemezsem yanımdalar sağolsunlar. Ama beslenme olarak dediklerini esnetiyorum biraz kendime göre şekillendiriyorum. Öyle aslında sen neler yapıyosun?
Benim de ilk gittiğim diyetisyenin ofisi haşlanmış yumurta kokuyorduben de hemen hemen her gün yiyorum fakat işte dışarıda karşına çıkınca beni bayağı irrite etmişti. ondan sonra hep korka korka gittim o kokuyu tekrar duyarım diye
Bakmadim , o zaman bende cok kötü olursam persembe yaparim temizligi ama cuma icin niyetlenicrm yani bu aksam ,orda havalar cok sicak o yüzden kisaltti orucu bizle ilgisi yok :)MuMu85 , telegrama baktın mı?
Tüm grup pazar günü karaciğer temizliği yapıyor.
Hepsi 2 gün oruç tutacak, ben yine 3 gün yaparım
Al benden de o kadar ablaHerkese güzel mutlu bir hafta olsun inşallah
Cuma : 84.5
Bugün : 84.8
300 gr artıyı bende anlamadım.Acaba gerçekten dolunaydın mı ki![]()