- 22 Mayıs 2020
- 636
- 1.753
- 28
Sende mi dukan yapıyorsun :)kilom cuma 78.7
persembe 80.3
+ 1.6
proteij gunu yapiyorum insallah kurtulcam azicik arti ya da sabit olurum. diye dusunuyorum
Tatlışım bu bagırsak problemi için çörekotu yagı , keten tohumu falan hiç kullandın mı ?Ayyy.
Çok huzurluyum ya üzerimden büyük bir yük.kalkti
Bir dersten biraz şüpheliyim ama iyi düşünelim iyi olsun
Mezun olacağım inşallah 3. Üniversitemden şükür
Ayyy her şey güzel olur inşallah
Bir de bu fazlalıklar gitse
Ve de tek.istegim.yarin wc olması
Hadi be güzellerim hadi bağırsaklarım seviyorum sizi yapmayın etmeyin 5 gün oldu
Akşam yemeklerini kesitinden beri göbek milim milim iniyor ama gel gör tarti:)
Aman be canım kimseyi umursama, misafirlerin gitti miGünaydın güzeller
Dünkü menüm
Sabah
Tam bugday ekmegiyle yarım tost
Ara
5 kiraz
1 erik
Akşam
2 küçük dolma
3 kaşık yogurt
Salata
3.litre su
Spor yok
Psikolojim hiç iyi değil bu sıralar kendimi evet kapadım biliyorsunuz ben yürüyüş yapardım bol bol
Evde zaten 7/24 adam evde hiç bir şey yapamıyorum evde yapsam da dalga geçiliyor bende hayata küsmüş bir durumdayım
Yarın için herkese bol bol eksiler inşallah
1 hafta uzatmazmısınOffffffff sansima tüküreyim ya , benim ki bugün gelmissimdi bugün mü kt yapsam yarin mi cok kararsiz kaldim off ya
Mümkün degil , evde savas cikar1 hafta uzatmazmısın
ah onun da iyisini bulmak gerek işte. Sabah eşim gitti görüşmeye memnun kalmamışcnm super haber
esinde eve cikmis onun sonuclari da iyi cikar ins gecmis olsun ikinize de
gecmis olsun cnm anlik bi seydir ins
diyetisyen iyidir yapabilirsen yoksa paran da cop olur hayirli olsun
cnm dukanda bi kere bile. kacamak olmaz cok dikkat et diger diyetler gibi degil kilo verdirmez kacamak yaparsab
bende artidayim feci burdayiz cnm destek ger zaman var spor sart
hayirli olsun cnm hangi unileri okudun bende okudum. epey merak ettim :)
basladim beybim leslie de yapcam ne gitse kardir
Hadi hayırlısı olsunActim orucu elma suyu ile, gazam mübarek olsun
Iyi çıkar inşallahah onun da iyisini bulmak gerek işte. Sabah eşim gitti görüşmeye memnun kalmamış
Yarın bi kan tahlili yaptıracağız bakalım ne çıkacak.
Amin ins umarim temizlik gerceklesir de emeklerim cöpe gitmezHadi hayırlısı olsun
Canım kilo vermeye devam ediyorum tolere gıdalar var çok zorda kalırsam tadımlık yiyorum sebze+ protein günlerinde ama şimdiye kadar bir zorlukla karşılaşmadım. Aslında dukanın kaçamak yapmayın demesinin sebebi vucut ketozis e giriyor o yüzden ama hayatımdaki en kolay diyet :)
Sende mi dukan yapıyorsun :)
nesini begenmemis esin canimah onun da iyisini bulmak gerek işte. Sabah eşim gitti görüşmeye memnun kalmamış
Yarın bi kan tahlili yaptıracağız bakalım ne çıkacak.
Canim nasil sögüs cekiyo bol soganli yagli tuzlu ekmegi ban ban yebugunki menumu simdiden yaziyorum
sabah
2 haslanmis yumurta icine ceyrek kuru sogan sumak karabiber
oglen aynı
aksam aynı
acikirsam aynı
3 lt su olcak
hasl yumurtayi sade yiyemem diye boyle yaptim.
Evet canım misafirlerim gitti işte takma takma bir yere kadarAman be canım kimseyi umursama, misafirlerin gitti mi
Geçmiş olsun canım iyi sonuç lar alırsınız inşallahIyi çıkar inşallah
İnşallah canım işe yaratmıştır tabiki yaptıkların daAmin ins umarim temizlik gerceklesir de emeklerim cöpe gitmez
Benim canım neler çekiyor bir bilsenCanim nasil sögüs cekiyo bol soganli yagli tuzlu ekmegi ban ban ye
Sagol kuzucum :) bn daha önce denemiş kilo verememiştim çünkü yulaf kepegi sandıgım şey başka bir karışımmış :)yok canim ben yillar once yapmistim 2-3 ay falan ama regl olamiyordum evreleri falan da tamamlamadim geri aldim. zayiflarken kolay ama evreleri tamamlamak zor. kolay gelsin
nesini begenmemis esin canim
esin kendi icin mi gitti diyetisyene
Eşin mi canım senin moralini bozanCok dogru söylüyorsun tatlım ama karşındaki odun ise insanın içinde yaşama hevesi kalmıyor ki
Ben konuşken girişken yapıcı Bi kişiliğim var onunla hiç bir şey konuşamıyorum 2 gün önce annemin ve kızımın yanında beni bozdu muhabbet ediyorduk bende 2 gündür agzımı açıp konuşmuyorum paso yatıyorum Bi cöxüm bulamıyorum zaten 2 yıl önce depresyon tedavimi bitirmiştim yine aynı belirtilerim var
Bursa sizlerle sohbet etmek bana cok iyi geliyordu
Sayesinde buraya bile giremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?