Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bende bitirsem mi yarin bilemiyorum, cok bitkinim yanlis bisey de yapmak istemiyorum
Yok canım devam et lütfen
Siz yine 13 martta başlayıp arada esnettiniz.
Bana 6,5 ay oldu, pek esnetmedim.
Sonuna kadar gidemem( elimde olmayan sebeplerden) fakat kireç temizliğinide yapıp 8 e geçmem gerek, inşallah 8, arkasından 9 dan devam edeceğim

Amanın mumu
Benimki erken mi gelecek ne?
Belki bende cuma yaparım

Ayyy.
Çok huzurluyum ya üzerimden büyük bir yük.kalkti
Bir dersten biraz şüpheliyim ama iyi düşünelim iyi olsun
Mezun olacağım inşallah 3. Üniversitemden şükür
Ayyy her şey güzel olur inşallah
Bir de bu fazlalıklar gitse
Ve de tek.istegim.yarin wc olması
Hadi be güzellerim hadi bağırsaklarım seviyorum sizi yapmayın etmeyin 5 gün oldu
Akşam yemeklerini kesitinden beri göbek milim milim iniyor ama gel gör tarti:)

Günaydın güzeller

Dünkü menüm
Sabah
Tam bugday ekmegiyle yarım tost
Ara
5 kiraz
1 erik
Akşam
2 küçük dolma
3 kaşık yogurt
Salata
3.litre su
Spor yok
Psikolojim hiç iyi değil bu sıralar kendimi evet kapadım biliyorsunuz ben yürüyüş yapardım bol bol
Evde zaten 7/24 adam evde hiç bir şey yapamıyorum evde yapsam da dalga geçiliyor bende hayata küsmüş bir durumdayım
Yarın için herkese bol bol eksiler inşallah

Seninle dalga geçenlere haddini bildir hatta öyle bildir ki bir daha ağzını açamasınlar. Kimse için de içine dönüp kendini dünyaya kapatma bu hayat senin hayatın, bir kere yaşayacaksın ona göre yaşa

Beş gün mü e tartı iner mi inmez tabii

Seninle dalga geçenlere haddini bildir hatta öyle bildir ki bir daha ağzını açamasınlar. Kimse için de içine dönüp kendini dünyaya kapatma bu hayat senin hayatın, bir kere yaşayacaksın ona göre yaşa
Cok dogru söylüyorsun tatlım ama karşındaki odun ise insanın içinde yaşama hevesi kalmıyor ki
Ben konuşken girişken yapıcı Bi kişiliğim var onunla hiç bir şey konuşamıyorum 2 gün önce annemin ve kızımın yanında beni bozdu muhabbet ediyorduk bende 2 gündür agzımı açıp konuşmuyorum paso yatıyorum Bi cöxüm bulamıyorum zaten 2 yıl önce depresyon tedavimi bitirmiştim yine aynı belirtilerim var
Bursa sizlerle sohbet etmek bana cok iyi geliyordu
Sayesinde buraya bile giremiyorum

Günaydın, dünkü menüm

sabah
1 dilim tb ekmek
2 yumurta
2 dilim sucuk

ara
Sade kahve
2 fit kurabiye

Öğle
Nohutlu salata
Patlıcan yemeği

akşam
Brokoli
Çok az noddle (kızımdan kalan)

ara
Üç dört çilek

su: 2 lt
Spor: 10dk kardiyo

ve sonuç bugün 500gr daha artı gördüm tartıda. Önünü alamıyorım.
toplamda 2.5 kilo artıdayım.

Bu arada benim troidlerde normale dönmüş spor serbest dedi dr 25dk pilates yaptım işyerinde

cnm super haber

esinde eve cikmis onun sonuclari da iyi cikar ins gecmis olsun ikinize de
bugün kan şekerimde bir oynama vardı anlamadım. az önce 3 hurma ve 1 ceviz yedim

gecmis olsun cnm anlik bi seydir ins

diyetisyen iyidir yapabilirsen yoksa paran da cop olur hayirli olsun

cnm dukanda bi kere bile. kacamak olmaz cok dikkat et diger diyetler gibi degil kilo verdirmez kacamak yaparsab

bende artidayim feci burdayiz cnm destek ger zaman var spor sart
hayirli olsun cnm hangi unileri okudun bende okudum. epey merak ettim :)
Bu bunye 1.5 haftayı gördü aylardır 5 guncuk masum geliyor artik

Olsun canım hicbir zaman çok geç değildir şimdi başla hemen
Sen yaparsın sarı civcivim

basladim beybim leslie de yapcam ne gitse kardir

Canım kilo vermeye devam ediyorum tolere gıdalar var çok zorda kalırsam tadımlık yiyorum sebze+ protein günlerinde ama şimdiye kadar bir zorlukla karşılaşmadım. Aslında dukanın kaçamak yapmayın demesinin sebebi vucut ketozis e giriyor o yüzden ama hayatımdaki en kolay diyet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…