- 22 Mayıs 2020
- 636
- 1.753
- 28
Haşlanmış sevmiyorsan canım tavayı azıcık peçete ile yagla teflon olsun tavan. Yumurtayı kır hiç karıştırma altını en kısık ayara getir ve üzerine baharat at ne seviyorsan kısık ateşte haşlanmış yumurta gibi oluyor ama hiç kokusu olmuyorbugunki menumu simdiden yaziyorum
sabah
2 haslanmis yumurta icine ceyrek kuru sogan sumak karabiber
oglen aynı
aksam aynı
acikirsam aynı
3 lt su olcak
hasl yumurtayi sade yiyemem diye boyle yaptim.
Evet canımEşin mi canım senin moralini bozan
Çocukların var mı canım onlar sana destek olmuyor muEvet canım
Buraya girmek için kimseden izin almak zorunda değilsin ki.. Sınırlarını iyi belirle ve koru. Sen ne kadar izin verirsen o kadar müdahale ederler hayatınaCok dogru söylüyorsun tatlım ama karşındaki odun ise insanın içinde yaşama hevesi kalmıyor ki
Ben konuşken girişken yapıcı Bi kişiliğim var onunla hiç bir şey konuşamıyorum 2 gün önce annemin ve kızımın yanında beni bozdu muhabbet ediyorduk bende 2 gündür agzımı açıp konuşmuyorum paso yatıyorum Bi cöxüm bulamıyorum zaten 2 yıl önce depresyon tedavimi bitirmiştim yine aynı belirtilerim var
Bursa sizlerle sohbet etmek bana cok iyi geliyordu
Sayesinde buraya bile giremiyorum
Eşime pek öyle kilonuz yok demişyok canim ben yillar once yapmistim 2-3 ay falan ama regl olamiyordum evreleri falan da tamamlamadim geri aldim. zayiflarken kolay ama evreleri tamamlamak zor. kolay gelsin
nesini begenmemis esin canim
esin kendi icin mi gitti diyetisyene
İnşallahIyi çıkar inşallah
Denemediğim bi onlar kaldı ama zamana düzelecek eminim bakalimTatlışım bu bagırsak problemi için çörekotu yagı , keten tohumu falan hiç kullandın mı ?
Ben de soracaktım perihan nerdesin diye gercektenPerihan nerelerdesin canım
Canım bizim bi akraba yaşıda var baya 70 fln ameliyat oldu fln sonra doktor demişki zayıflaman lazım bütün degerleri çok kötüydü. Sonra gitmiş aktardan çörekotu çektirmiş böyle posalı şekilde cam şişede sadece yagı degil onu sabahları 1 tatlı kaşıgı kahvaltıdan önce tüketmiş hem 2 ayda çok güzel zayıfladı doktor çok şaşırmış hem çok saglıklı hale gelmiş hemde çok zayıflamış bnde bulursam başlayacagım cilde de çok iyi geliyor ama keten tohumuna hemen başla çok rahatlatıyor bagırsakları annem kullanmıştı senin gibi tuvalete çıkamama sorunu vardı 1 yk kahvaltıda blender dan geçirip suyla yutuyordu aynı şekilde buda zayıflatıyor :) hepsi denenmiş şeyler umarım kısa zamanda vücudun saglıgına kavuşur.Denemediğim bi onlar kaldı ama zamana düzelecek eminim bakalim
Inşallah sağ olasinCanım bizim bi akraba yaşıda var baya 70 fln ameliyat oldu fln sonra doktor demişki zayıflaman lazım bütün degerleri çok kötüydü. Sonra gitmiş aktardan çörekotu çektirmiş böyle posalı şekilde cam şişede sadece yagı degil onu sabahları 1 tatlı kaşıgı kahvaltıdan önce tüketmiş hem 2 ayda çok güzel zayıfladı doktor çok şaşırmış hem çok saglıklı hale gelmiş hemde çok zayıflamış bnde bulursam başlayacagım cilde de çok iyi geliyor ama keten tohumuna hemen başla çok rahatlatıyor bagırsakları annem kullanmıştı senin gibi tuvalete çıkamama sorunu vardı 1 yk kahvaltıda blender dan geçirip suyla yutuyordu aynı şekilde buda zayıflatıyor :) hepsi denenmiş şeyler umarım kısa zamanda vücudun saglıgına kavuşur.
Perihan nerelerdesin canım
Yazdiklarinizi okuyorum ama benim hiç keyfim yok..nedenini bilmediğim bir ağirlik var üzerimde çok uyuyorum hatta bugün eşim kalkti çocuklari hazirlayip okula o götürdü...belkide havadan ..yediklerimede hiç dikkat edemiyorum..regl de oldum dün...sporuda biraktim birakacağim..gücüm yok hiç birşeye...Ben de soracaktım perihan nerdesin diye gercekten
Canim nasil sögüs cekiyo bol soganli yagli tuzlu ekmegi ban ban ye
Haşlanmış sevmiyorsan canım tavayı azıcık peçete ile yagla teflon olsun tavan. Yumurtayı kır hiç karıştırma altını en kısık ayara getir ve üzerine baharat at ne seviyorsan kısık ateşte haşlanmış yumurta gibi oluyor ama hiç kokusu olmuyor
Kimseyi takmayalım :) Yeni metodum yemeyecegim demiyorum. Midem rahatsız, canım istemiyor diyorum yada tabagıma alıp tırtıklıyorum bitirmiyorum kimse de bir şey söylemiyor :) eşime bile midem bulanıyor havalardan iştahım yok diyorum çok rahatım ohh :)
tahlil istemesi guzel ama kilosu varken pek yok demesini bende sevmedimEşime pek öyle kilonuz yok demişdinlememiş bile, tahlil istemiş (bu iyi bir şey düz liste verip gönderebilirdi de ).
Sırayla gitmeye karar verdik biz önce eşimi gönderdim sen bi git bak memnun kalırsan ben de giderim diye
Yazdiklarinizi okuyorum ama benim hiç keyfim yok..nedenini bilmediğim bir ağirlik var üzerimde çok uyuyorum hatta bugün eşim kalkti çocuklari hazirlayip okula o götürdü...belkide havadan ..yediklerimede hiç dikkat edemiyorum..regl de oldum dün...sporuda biraktim birakacağim..gücüm yok hiç birşeye...
Çok zorlanmazsan 1 tatlı kaşıgı dolusu ezip yut sabahları :)Inşallah sağ olasinçörek otu var ama hani şu poğaça üstüne konaklardan siyah nokta gibi onlar bir işe yarar mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?