Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bugunki menumu simdiden yaziyorum

sabah
2 haslanmis yumurta icine ceyrek kuru sogan sumak karabiber

oglen aynı

aksam aynı

acikirsam aynı

3 lt su olcak

hasl yumurtayi sade yiyemem diye boyle yaptim.
Haşlanmış sevmiyorsan canım tavayı azıcık peçete ile yagla teflon olsun tavan. Yumurtayı kır hiç karıştırma altını en kısık ayara getir ve üzerine baharat at ne seviyorsan kısık ateşte haşlanmış yumurta gibi oluyor ama hiç kokusu olmuyor

Kimseyi takmayalım :) Yeni metodum yemeyecegim demiyorum. Midem rahatsız, canım istemiyor diyorum yada tabagıma alıp tırtıklıyorum bitirmiyorum kimse de bir şey söylemiyor :) eşime bile midem bulanıyor havalardan iştahım yok diyorum çok rahatım ohh :)

Eklentiler

• IMG_20200709_164559.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 29
Buraya girmek için kimseden izin almak zorunda değilsin ki.. Sınırlarını iyi belirle ve koru. Sen ne kadar izin verirsen o kadar müdahale ederler hayatına

yok canim ben yillar once yapmistim 2-3 ay falan ama regl olamiyordum evreleri falan da tamamlamadim geri aldim. zayiflarken kolay ama evreleri tamamlamak zor. kolay gelsin

nesini begenmemis esin canim
esin kendi icin mi gitti diyetisyene
Eşime pek öyle kilonuz yok demiş dinlememiş bile, tahlil istemiş (bu iyi bir şey düz liste verip gönderebilirdi de).
Sırayla gitmeye karar verdik biz önce eşimi gönderdim sen bi git bak memnun kalırsan ben de giderim diye

Denemediğim bi onlar kaldı ama zamana düzelecek eminim bakalim
Canım bizim bi akraba yaşıda var baya 70 fln ameliyat oldu fln sonra doktor demişki zayıflaman lazım bütün degerleri çok kötüydü. Sonra gitmiş aktardan çörekotu çektirmiş böyle posalı şekilde cam şişede sadece yagı degil onu sabahları 1 tatlı kaşıgı kahvaltıdan önce tüketmiş hem 2 ayda çok güzel zayıfladı doktor çok şaşırmış hem çok saglıklı hale gelmiş hemde çok zayıflamış bnde bulursam başlayacagım cilde de çok iyi geliyor ama keten tohumuna hemen başla çok rahatlatıyor bagırsakları annem kullanmıştı senin gibi tuvalete çıkamama sorunu vardı 1 yk kahvaltıda blender dan geçirip suyla yutuyordu aynı şekilde buda zayıflatıyor :) hepsi denenmiş şeyler umarım kısa zamanda vücudun saglıgına kavuşur.

Inşallah sağ olasin çörek otu var ama hani şu poğaça üstüne konaklardan siyah nokta gibi onlar bir işe yarar mı acaba

Perihan nerelerdesin canım
Ben de soracaktım perihan nerdesin diye gercekten
Yazdiklarinizi okuyorum ama benim hiç keyfim yok..nedenini bilmediğim bir ağirlik var üzerimde çok uyuyorum hatta bugün eşim kalkti çocuklari hazirlayip okula o götürdü...belkide havadan ..yediklerimede hiç dikkat edemiyorum..regl de oldum dün...sporuda biraktim birakacağim..gücüm yok hiç birşeye...

Canim nasil sögüs cekiyo bol soganli yagli tuzlu ekmegi ban ban ye

ahh neler cekiyor can neler yumurta kusacam

beni sadece haslanmis tok tutuyor o yuzden yedim. yoksa hic sevmiyorum

harikasin bende uyguluycam bayramda ozellikle
tahlil istemesi guzel ama kilosu varken pek yok demesini bende sevmedim

periciim yoklugun hemen belli oluyor vallahi

esinle araniz nasil cnm terapi nasil gidiyor. sanki depresyon belirtisi gibi duruyor durumun ama bilemedim

Ben de işlerimi ancak kolayladım.Bütün evi ayağa kaldırıp geri yerine oturttum valla.Bi banyoyla tuvalet kaldı fayanslar,duşakabin,lavabolar...yarın temizliğe başlayalı tam 7.gün ancak da yarın biter.Senede 2 kere yapıyorum böyle temizlik ama beni benden alıyor yaw.Şubat tatilinde yaptığım bu kadar olmuyor da yaz tatilinde yaptığım bitmek bilmiyor.Neyse buna da şükür bitti sayılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…