Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çok zorlanmazsan 1 tatlı kaşıgı dolusu ezip yut sabahları :)

Senin yarınki kilonu çok merak ediyorum.Dukan hızlı verdirir.Bi ara ben de denemiştim iyi gidiyodu kilolar ama sonra kolesterolüm çok yükselmiş.Bırakmak zorunda kaldım.Yulaf kepeğiyle yapılan krebi yiyebiliyor musun? Ben nefret etmiştim.

periciim yoklugun hemen belli oluyor vallahi

esinle araniz nasil cnm terapi nasil gidiyor. sanki depresyon belirtisi gibi duruyor durumun ama bilemedim
Sağol canim ..Eşimle aram daha iyiye gidiyor ama maddi sorunlarimiz var çocuklarda bunalimda okula gitmek istemiyorlar dersleride kötüleşti hepsinin ..mart ayindan sonra okullar yeni açildi burda çocuklarda haliylen etkilendi piskolojik . onlarin sıkıntisindanda etkileniyorum...Allah sonumuzu hayir eylesin..birde 2 ci dalga geliyor diyorlar.....

Allah şifa versin canım, tez geçer inşallah

Bugün hareket edemedim ama geçen haftalara göre çok mutluyum . Dukan krebi sadece yumurta beyazıyla yapıyorum :) öyle kokmuyor yarın direk yumurtayla yapıcam ama kahvaltıyı bitirmeden doyuyorum ki bu bende olacak iş degil açıkçası zayıflamak ve acıkmamak için yiyorum hiç keyif için yemiyorum :) birde yanına şekersiz limonata icetea fln koyunca yemesi kolay oluyor . Ama krepten baya sıkıldım bu hafta bi ekmek kurabiye kek gibi bir şeyler deneyecegim :) ama mutluyum acıkmıyorum

İyi akşamlar kızlar
Sabah 2 bardak su
Kahvaltı 14.00
1 haşlanmış yumurta
1 dukan krep
1 dilim hindi füme
2 dilim pastırma
2 yk lor peyniri
Yanına kahve
Akşam 19.30
1 ton balıgı yagsız içine az maydanoz ve limonsuyu
1 yk lor peyniri
Şekersiz ice tea
Arada şekersiz kahve
2 litre su

Yarın temizliğe başlasam mı? 1 gün daha beklesem mi karar veremiyorum.
Dün regl belirtisi vardı, bugün hiçbirşey yok.

Ohh ne güzeldir o ev şimdi. Mis gibi.. Güle güle kirlet

Benim - 300 nedir Perihan??

Bir de dün bayağı adımım var sen gözden kaçırmışsın. Neyse, sağlık olsun
Olurmu canim düzelttim şimdi sali günü menü paylaşmsmişsin..1 saat yüzme 300 puan yapiyor..dünde 11.300 adimi not etmişim ama listeye yazmayi unutmuşum düzelttim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…