Çok zorlanmazsan 1 tatlı kaşıgı dolusu ezip yut sabahları :)
Sağol canim ..Eşimle aram daha iyiye gidiyor ama maddi sorunlarimiz var çocuklarda bunalimda okula gitmek istemiyorlar dersleride kötüleşti hepsinin ..mart ayindan sonra okullar yeni açildi burda çocuklarda haliylen etkilendi piskolojik . onlarin sıkıntisindanda etkileniyorum...Allah sonumuzu hayir eylesin..birde 2 ci dalga geliyor diyorlar.....periciim yoklugun hemen belli oluyor vallahi
esinle araniz nasil cnm terapi nasil gidiyor. sanki depresyon belirtisi gibi duruyor durumun ama bilemedim
Allah iyiliğini versin hiç güleceğim yoktu..Ben de 15 günde 18 kilo vermeliyim
7 günde 18 kilo vermeliyim diye dalga geçerken 1 günde 18 kg vermeliyim durumuna geldim
Aferin bana
Allah şifa versin canım, tez geçer inşallahYazdiklarinizi okuyorum ama benim hiç keyfim yok..nedenini bilmediğim bir ağirlik var üzerimde çok uyuyorum hatta bugün eşim kalkti çocuklari hazirlayip okula o götürdü...belkide havadan ..yediklerimede hiç dikkat edemiyorum..regl de oldum dün...sporuda biraktim birakacağim..gücüm yok hiç birşeye...
Bugün hareket edemedim ama geçen haftalara göre çok mutluyum . Dukan krebi sadece yumurta beyazıyla yapıyorum :) öyle kokmuyor yarın direk yumurtayla yapıcam ama kahvaltıyı bitirmeden doyuyorum ki bu bende olacak iş degil açıkçası zayıflamak ve acıkmamak için yiyorum hiç keyif için yemiyorum :) birde yanına şekersiz limonata icetea fln koyunca yemesi kolay oluyor . Ama krepten baya sıkıldım bu hafta bi ekmek kurabiye kek gibi bir şeyler deneyecegim :) ama mutluyum acıkmıyorumSenin yarınki kilonu çok merak ediyorum.Dukan hızlı verdirir.Bi ara ben de denemiştim iyi gidiyodu kilolar ama sonra kolesterolüm çok yükselmiş.Bırakmak zorunda kaldım.Yulaf kepeğiyle yapılan krebi yiyebiliyor musun? Ben nefret etmiştim.
Sağol canim..Allah şifa versin canım, tez geçer inşallah
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
N nezesali | + | - | + | + | + | + | |
@Ekrl | + | + | - | + | - | + | |
| +80 | + | + | + | +32 | +30 | |
| m270 | m192 | + | +180 | m90 | m | |
@Baby Cat | - | - | - | + 2× | - | - | |
| - | - | - | - | - | - | |
| - | - | - | +90 | - | - | |
B busefit | + | + | - | - | - | - | |
| + | + | + | + | + | + | |
| - | - | + | +90 | + | + | |
| - | - | - | +90 | -300 | + | |
| m | m | + | + | - | - | |
F Fitimfitsinfit | 80 | ||||||
O optumkibbye | +120 | +128 | - | - | +94 | -+ |
Ohh ne güzeldir o ev şimdi. Mis gibi.. Güle güle kirletBen de işlerimi ancak kolayladım.Bütün evi ayağa kaldırıp geri yerine oturttum valla.Bi banyoyla tuvalet kaldı fayanslar,duşakabin,lavabolar...yarın temizliğe başlayalı tam 7.gün ancak da yarın biter.Senede 2 kere yapıyorum böyle temizlik ama beni benden alıyor yaw.Şubat tatilinde yaptığım bu kadar olmuyor da yaz tatilinde yaptığım bitmek bilmiyor.Neyse buna da şükür bitti sayılır.
Benim - 300 nedir Perihan??
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş N nezesali + - + + + + @Ekrl + + - + - + Natsume +80 + + + +32 +30 gezegenfeza m270 m192 + +180 m90 m @Baby Cat - - - + 2× - - Ya habibi5534 - - - - - - 60kiloyum - - - +90 - - B busefit + + - - - - dunya cadisi + + + + + + Bir garip dertli - - + +90 + + obezzto - - - +90 -300 + MuMu85 m m + + - - F Fitimfitsinfit 80 O optumkibbye +120 +128 - - +94 -+
Ohh ne güzeldir o ev şimdi. Mis gibi.. Güle güle kirlet
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
N nezesali | + | - | + | + | + | + | |
@Ekrl | + | + | - | + | - | + | |
| +80 | + | + | + | +32 | +30 | |
| m270 | m192 | + | +180 | m90 | m | |
@Baby Cat | - | - | - | + 2× | - | - | |
| - | - | - | - | - | - | |
| - | - | - | +90 | - | - | |
B busefit | + | + | - | - | - | - | |
| + | + | + | + | + | + | |
| - | - | + | +90 | + | + | |
| - | - | - | +90 | -300 | +90 | |
| m | m | + | + | - | - | |
F Fitimfitsinfit | 80 | ||||||
Olurmu canim düzelttim şimdi sali günü menü paylaşmsmişsin..1 saat yüzme 300 puan yapiyor..dünde 11.300 adimi not etmişim ama listeye yazmayi unutmuşum düzelttim şimdiBenim - 300 nedir Perihan??
Bir de dün bayağı adımım var sen gözden kaçırmışsın. Neyse, sağlık olsun
Nasıl gidiyor bebek kaç kilo verdin neler yaptınGünaydın 10.takım
Tartı günü öncesi herkese bol motivasyonlu, bol sporlu, kimseyi takmadan sadece kendiniz için bir şeyler yaptığınız bir gün dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?