Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hayirli sabahlar ve hayirli Cumalar cümleten...güzel eksiii bir günümüz olsun
Malesef ben bayaği bi arti gördüm....normal ..kaç gündür dikkat etmedim birde çok uyuşukluk vardi üzerimde..ama artik toparlanma zamani..sporumuda birakma lüksüm olamaz...kilomu spordan sonra yazarim..demoralize olmayim şimdi...

Çocukların var mı canım onlar sana destek olmuyor mu
Canım benim 2 cocugum var evliler onlar pek yansıtmıyorum onlara bir annemle paylaşırım biraz moral verir bana birde burada sizlere içimi döker rahatlarım sagolun
Buraya girmek için kimseden izin almak zorunda değilsin ki.. Sınırlarını iyi belirle ve koru. Sen ne kadar izin verirsen o kadar müdahale ederler hayatına
Haklısın kuzum izin degilde o ters bakışlardan rahatsız oluyorum insan belli Bi yaştan sonra sevhi emek özveri bir yere kadar verip karşılık görememek üzücü

Günaydın arkadaşlar bol eksiler göreceğimiz bir gün olsun inşallah

Dünkü menüm
Sabah
Sucuklu yumurta 1 tane
Akşam

Dışarıda yedik elimler cagırdı sahil evlerine gittik evden ne göyürdüysrk biraz geç yedim

3 adet mercimek köftesi
Küçük bir dolma
1 parça karpuz
2 parça kavun
Aralarda kahve soda
3 litre su
Yarım saat yürüyüş

İ
gunaydiinnn

kilomu cok merak ediyorum

dun sadece 6 haslanmis yumurtayla gun gecirdim şu artilardan kurtulmusumdur ins
İnşallah canım bende biraz geç tartıl cam akşam geç yedim ama sanki artı gibi hissediyorum inşallah degildir

Ben tartıldım ama tartı yine Lo diye hata verdi, zaten 1 saate yakın ağlama krizine soktu beni bu hödük. Resmen ayların biriktirdiği
Sebebi de çıkalım dediği vakite yetistiremememm ev işlerini
Halbuki yarim saatlik iş kalmıştı
Dün 45 derece sıcakta akşama kadar suyum cıktı
Gece de 12 gömlek 15 tshirt 10 pantolon ütülerdim çamaşırlar bilmemneler yine yaranamadım
Neymiş 2 saat kaybı olmuş
Diğer tarafta benim kalbimi kaybediyorsun
Ona o kadar değer vermiyorsun
Çocuğum büyüsün hele göstericem ona anyayi konyayı

Çoğu ödemdir canım

Kadir kıymet bilmiyor lar ki

Benimkide aynı
Sanırım bütün erkekler bu konuda aynı
O yüzden onu konusturmamak için uykumdan feragat ediyorum ki işim kalmasın.

Allah korusun bende sukrediyorum cocugum okul caginda degil diye

canim ben utusunu yapmiyorum. beni mutlu etmeyen adama ütü mütü yok. yedigi yemege sukretsin!
Allah senin adama da incelik versin. benimkinden pek umudum yok benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…