Ne uykusu yahuuuHayırlı sabahlar uykucular
Canım benim 2 cocugum var evliler onlar pek yansıtmıyorum onlara bir annemle paylaşırım biraz moral verir bana birde burada sizlere içimi döker rahatlarım sagolunÇocukların var mı canım onlar sana destek olmuyor mu
Haklısın kuzum izin degilde o ters bakışlardan rahatsız oluyorum insan belli Bi yaştan sonra sevhi emek özveri bir yere kadar verip karşılık görememek üzücüBuraya girmek için kimseden izin almak zorunda değilsin ki.. Sınırlarını iyi belirle ve koru. Sen ne kadar izin verirsen o kadar müdahale ederler hayatına
İnşallah canım bende biraz geç tartıl cam akşam geç yedim ama sanki artı gibi hissediyorum inşallah degildirgunaydiinnn
kilomu cok merak ediyorum
dun sadece 6 haslanmis yumurtayla gun gecirdim şu artilardan kurtulmusumdur ins
Dur kız zaten tırsıyom, 1 gün daha uzatmaya karar verdim.Ne uykusu yahuuu
Allah yardimcin olsun gezoooo
Çoğu ödemdir canımHayirli sabahlar ve hayirli Cumalar cümleten...güzel eksiii bir günümüz olsun
Malesef ben bayaği bi arti gördüm....normal ..kaç gündür dikkat etmedim birde çok uyuşukluk vardi üzerimde..ama artik toparlanma zamani..sporumuda birakma lüksüm olamaz...kilomu spordan sonra yazarim..demoralize olmayim şimdi...
Ayrıldığında kaçtınGünaydın hanımlar
77.6 nasıl güzel dimi oy oyy
Kadir kıymet bilmiyor lar kiBen tartıldım ama tartı yine Lo diye hata verdi, zaten 1 saate yakın ağlama krizine soktu beni bu hödük. Resmen ayların biriktirdiği
Sebebi de çıkalım dediği vakite yetistiremememm ev işlerini
Halbuki yarim saatlik iş kalmıştı
Dün 45 derece sıcakta akşama kadar suyum cıktı
Gece de 12 gömlek 15 tshirt 10 pantolon ütülerdim çamaşırlar bilmemneler yine yaranamadım
Neymiş 2 saat kaybı olmuş
Diğer tarafta benim kalbimi kaybediyorsun
Ona o kadar değer vermiyorsun
Çocuğum büyüsün hele göstericem ona anyayi konyayı
Benimkide aynıBen tartıldım ama tartı yine Lo diye hata verdi, zaten 1 saate yakın ağlama krizine soktu beni bu hödük. Resmen ayların biriktirdiği
Gece de 12 gömlek 15 tshirt 10 pantolon ütülerdim çamaşırlar bilmemneler yine yaranamadım
Sağol canim ..Eşimle aram daha iyiye gidiyor ama maddi sorunlarimiz var çocuklarda bunalimda okula gitmek istemiyorlar dersleride kötüleşti hepsinin ..mart ayindan sonra okullar yeni açildi burda çocuklarda haliylen etkilendi piskolojik . onlarin sıkıntisindanda etkileniyorum...Allah sonumuzu hayir eylesin..birde 2 ci dalga geliyor diyorlar.....
Ben tartıldım ama tartı yine Lo diye hata verdi, zaten 1 saate yakın ağlama krizine soktu beni bu hödük. Resmen ayların biriktirdiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?