- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Saraamm çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah.Metastaz kemiklere sıçraması mı?Teyzemde de çıkmıştı ordan biliyorum ama çok da emin olamadım.Acil şifalar diliyorum canım benimİyi değilim canım annemde metastaz çıktı moral olarak çok kötüyüz ama annem için ayakta durmak zorundayız tedavisiyle ilgileniyoruz o yüzden bugünde az daha bildirim yapamıyordum
Sende mezun oluyorsun tebrik ederim canım
Tebrikler daim olsun saglikla koruyun insallahSon kez menümü yazıyım
Yemek
Yok
Su
1 bardak
Spor 30 dakika yürüyüş
Birincilerin sırlarını paylaştığı sayfa vardı
Link atarsanız müsait zamanda yazarım
Allah sifa guc kuvvet versinİyi değilim canım annemde metastaz çıktı moral olarak çok kötüyüz ama annem için ayakta durmak zorundayız tedavisiyle ilgileniyoruz o yüzden bugünde az daha bildirim yapamıyordum
Sende mezun oluyorsun tebrik ederim canım
Az önce sordum,şimdi öğrendim cnmAmin canım sağolasın
Kanserin başka organlara sıçraması hastalığın nüksetmesi demek metastaz
Ne guzel ben de kutluyorum arkadaslarimiziKızlar 2.ci olmuşuz tebrikler
Bireysel lerde maşallahgezegenfeza @MuMu85 tebrikler kızlar süpersiniz
Yaa zor mu veriyorsun?Yaşında genç sanırım ama her bünye ve meta hızı farklı oluyor.Elden bişey gelmiyor işte.Ben yaşıma göre bu konu da biraz şanslıyım sanırımÇok teşekkür ederim :) darısı gelecek haftaya hepimizin başına inşAllah. Ben biraz zor veriyorum kilo
Ablacım ilaç kullanıyorum oda vücutta direnç oluşturuyorYaa zor mu veriyorsun?Yaşında genç sanırım ama her bünye ve meta hızı farklı oluyor.Elden bişey gelmiyor işte.Ben yaşıma göre bu konu da biraz şanslıyım sanırım
Anladım canıımm,çok üzüldüm.Rabbim acil şifalar versin,daha kötü başka dertler vermesin inşallah.Ablacım ilaç kullanıyorum oda vücutta direnç oluşturuyordaha öncesinde de hormonal bi bozuklugum oldu üstüste kilo aldım
Can-ı gönülden amiiinEvet gezom %50 vermek %50 de korumak zaten.Biz hep ikinci yarıyı başaramadık.Ama senin de benim de herkesin bu son olur inşallah ben sana da kendime de inanıyorum bir daha almıcaz canım
Inşallah canım, teşekkür ederimTebrikler daim olsun saglikla koruyun insallah
Allah şifa versin canımAblacım ilaç kullanıyorum oda vücutta direnç oluşturuyordaha öncesinde de hormonal bi bozuklugum oldu üstüste kilo aldım
Saraamm çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah.Metastaz kemiklere sıçraması mı?Teyzemde de çıkmıştı ordan biliyorum ama çok da emin olamadım.Acil şifalar diliyorum canım benim
Allah şifa versin, acılarını göstermesin
Demekki bünyeyi şaşirtmak lazim arada bir.. |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?