Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Saraamm çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah.Metastaz kemiklere sıçraması mı?Teyzemde de çıkmıştı ordan biliyorum ama çok da emin olamadım.Acil şifalar diliyorum canım benim

Çok teşekkür ederim :) darısı gelecek haftaya hepimizin başına inşAllah. Ben biraz zor veriyorum kilo
Yaa zor mu veriyorsun?Yaşında genç sanırım ama her bünye ve meta hızı farklı oluyor.Elden bişey gelmiyor işte.Ben yaşıma göre bu konu da biraz şanslıyım sanırım

Yaa zor mu veriyorsun?Yaşında genç sanırım ama her bünye ve meta hızı farklı oluyor.Elden bişey gelmiyor işte.Ben yaşıma göre bu konu da biraz şanslıyım sanırım
Ablacım ilaç kullanıyorum oda vücutta direnç oluşturuyor daha öncesinde de hormonal bi bozuklugum oldu üstüste kilo aldım

Saraamm çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah.Metastaz kemiklere sıçraması mı?Teyzemde de çıkmıştı ordan biliyorum ama çok da emin olamadım.Acil şifalar diliyorum canım benim

Amin canım sağolasın metastaz herhangibir organa sıçraması demek annemde karın zarında çıktı dua edin canım Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah

Dünkü menüm

sabah
Sucuklu yumurta
Ekmek
Salatalık

akşam
Hamburger menü
Çıtır tavuk
Soğn halkası

Günlerdir sağlıklı beslenerek her gün artı gördüğüm tartıda bu menüden sonra bu sabah tekrar eksi görmeye başladım. Salmıştım artık iyice.

Demekki bünyeyi şaşirtmak lazim arada bir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…