Burda paylaşabilirsin canim...Son kez menümü yazıyım
Yemek
Yok
Su
1 bardak
Spor 30 dakika yürüyüş
Birincilerin sırlarını paylaştığı sayfa vardı
Link atarsanız müsait zamanda yazarım
Üye adi | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Peş | hdf |
N nezesali | ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
B busefit | ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
|
Üye adi | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş | hdf |
N nezesali | ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
B busefit | ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
|
Sagol ablacımAllah şifa versin canım
Ah evet iki haftadır düşük kalori alıyorum hep, iki gündür biraz aştım bunu
Demekki bünyeyi şaşirtmak lazim arada bir..
Dualarımız annenle birlikte tüm hastalara gitsin inşallahAmin canım sağolasın metastaz herhangibir organa sıçraması demek annemde karın zarında çıktı dua edin canım Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah
Sağol canımBurda paylaşabilirsin canim...
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Hayirli Günler yoldaşlarim Ben 10.takimdanim..Bu hafta bireysel derecede birinci olduğum için çok mutluyum..3 gün önce doğum günümdü kendime hediye etmiş oldum bu birinciliğimi..Başari sirrima gelince...2-3 hafta önce fit yemek kanalinda bir video izlemiştim.o Videodaki verilen Bilgiler beni çok...www.kadinlarkulubu.com
Teşekkür ederim canımSagol ablacımMezuniyetin hayırlı olsun. Umarım bir daha seni mutsuz edecek kilolar almazsın. Hep saglıklı mutlu olursun
@mumugezegenfeza kızlar tebrik ederim ikinizide. gezegenfeza cnm mezuniyetinide kutluyorum bu son olsun inş.
Tesekkür ederim kizlar,@MuMuu85 bende seni tebrik ederim, her yönden.
Maşallah azlettin ciğeri temizledin.
Benim süreç yarın başlıyor
saol canım benim.cnm cok gecmis olsun
valla moralim çok bozuk. hayır içmek birşey değil ama depo demir ilacı normal demir ilacından beter. çok iştah açıyor ve kabızlık yapıyor, çok tıkıyor beniSırf tekrar ferritine başlamamak için dr gitmiyorumgeçmiş olsun diyecem ama geçmiyor, geçer gibi yapıyor yalnızca
bence normal menülerini de yazmaya devam et canım. birbirimizden örnek alırız. benim şimdi depo demir ilacından kaynaklı wc sorunum dorukta olacak. 2 öğün yapmak istiyordum ama 2 öğünde sabahı atladığım için zaten kabızlık oluyordu. o nedenle 3 öğün yemeye karar verdim. ben de menü yazacağım.Son kez menümü yazıyım
Yemek
Yok
Su
1 bardak
Spor 30 dakika yürüyüş
Birincilerin sırlarını paylaştığı sayfa vardı
Link atarsanız müsait zamanda yazarım
amin canım inşallah. bakalımGeçmiş olsun Fulyam,tez zamanda şifanı bulursun inşallah
Eline sağlık
Üye adi Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş hdf N nezesali Nergis 35 Natsume Lonely single girl 60kiloyum B busefit dunya cadisi Bir garip dertli obezzto moni nasil olmuş sence sanirim olmadi 9 sirali tabella yapmak istiyordum bi bakarmisin canim...
Saracım anneciğine acil şifalar diliyorum.Amin canım sağolasın
eline saglik cnm perimHayirli sabahlar kizlar....yeni bir tabella yapmaya çaliştim oldumu olmadimi bilmiyorum..en son sirada haftalik hedef kilonuzu yazmak istiyorum...böylece daha istikrarli oluruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?