İnşallahTeşekkür ederim obezim.
Seninde mezuniyetini görürüz inşallah
Benim de midemi mahvediyorsaol canım benim.
valla moralim çok bozuk. hayır içmek birşey değil ama depo demir ilacı normal demir ilacından beter. çok iştah açıyor ve kabızlık yapıyor, çok tıkıyor benio konuya daha çok canım sıkılıyor
bence normal menülerini de yazmaya devam et canım. birbirimizden örnek alırız. benim şimdi depo demir ilacından kaynaklı wc sorunum dorukta olacak. 2 öğün yapmak istiyordum ama 2 öğünde sabahı atladığım için zaten kabızlık oluyordu. o nedenle 3 öğün yemeye karar verdim. ben de menü yazacağım.
amin canım inşallah. bakalım
Liste harika olmuş. Emeğine sağlıkKizlar cumaya kadar hedeflerimizi belirtelimmi nedersiniz....
Benim hedefim dünki kilomdan 1,9 eksi olsun..yani düz 57 olsun gelecek Cumaya kadar.
57 kiloyu şimdiden ucundanda olsa gördüm zaten bugün...ödem toplanmiş vücudumda demekki..
Kizlar cumaya kadar hedeflerimizi belirtelimmi nedersiniz....
Benim hedefim dünki kilomdan 1,9 eksi olsun..yani düz 57 olsun gelecek Cumaya kadar.
57 kiloyu şimdiden ucundanda olsa gördüm zaten bugün...ödem toplanmiş vücudumda demekki..
Benim de midemi mahvediyorbir de öncesinde mide koruyucu içmek zorundayım
Sağol canim..akşam listeye ekleyeceğim hedeflerinizi..hadi bakalim...inşallah hedeflerinizi tutturursunuzListe harika olmuş. Emeğine sağlık ❤
Benim hedefim - 1 kilo yani 82..
Ablacım bnde 63 olayım diyorum :) inşAllah olurumKizlar cumaya kadar hedeflerimizi belirtelimmi nedersiniz....
Geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifa versin inşAmin canım sağolasın metastaz herhangibir organa sıçraması demek annemde karın zarında çıktı dua edin canım Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah
Benim hedefimde 81.6 olsun -1 kilo. Perihancım beni cuma günü listeye ekleyin girebiliyorsam. moniyi etiketledim ama görmedi sanırım Bu arada liste için ellerine sağlıkKizlar cumaya kadar hedeflerimizi belirtelimmi nedersiniz....
40 dakikada bir elma sıkıp suyla içiyorum,Tesekkür ederim kizlar,
Gezo Allah yardimcin olsun kolaylikla atlatirsin insallah
Hadi hayırlısı canımGünaydın arkadaşlar
Geçmişe pek bakamadım hızlı hızlı geçtim
Burası çok güzel
Maşallah
Her şey organik de
Evde anlatmıştım hani bir odadan salona geçemiyorduk
Burası bulutlu
Ortam güzel oğlum mutlu oh be
Hamd olsun
Artık.menu yazabilirim çünkü düzenli yemek saatleri var
Mis gibi anne yemekleri yapan annem var
Inşallah her şey güzel.olacak
Yazarım heralde canımsaol canım benim.
valla moralim çok bozuk. hayır içmek birşey değil ama depo demir ilacı normal demir ilacından beter. çok iştah açıyor ve kabızlık yapıyor, çok tıkıyor benio konuya daha çok canım sıkılıyor
bence normal menülerini de yazmaya devam et canım. birbirimizden örnek alırız. benim şimdi depo demir ilacından kaynaklı wc sorunum dorukta olacak. 2 öğün yapmak istiyordum ama 2 öğünde sabahı atladığım için zaten kabızlık oluyordu. o nedenle 3 öğün yemeye karar verdim. ben de menü yazacağım.
amin canım inşallah. bakalım
Çok teşekkür ederim kaptanım, inşallah herkes istediği hafifliğe ulaşırgezegenfeza gülüm mezuniyetin hayırlı olsun, ömrün boyunca hep istediğin kiloda kalmanı diliyorum.
Bireysel derecen içinde ayrıca kutlarım, mezuniyerin sana yakışır oldu
Gitmeye niyetim yok canım
Çok teşekkür ederim kaptanım, inşallah herkes istediği hafifliğe ulaşır
1.5 max 3 icebilirsin kitapda öyle yaziyordu beni baydi cok icemedim40 dakikada bir elma sıkıp suyla içiyorum,
Sürekli wc ve mutfak arası gidip geliyorum.
3,5 litreyi geçeceğim inşallah
Sen ne kadar içtin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?