- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Çok teşekkür ederimEminim ki tertemiz olmuştur canım benim hakkıyla yerine getirdin yaptın helal olsun sanagezegenfeza
Kustun mu ? Yeni karacigerin hayirli olsun :) bitti gitti sükür, masallah sanaEvet
Karaciğerim inşallah tertemiz olmuştur.
Lavman korktuğum kadar zor deyildi, ama dün ahsam 9 dan sonrası benim için çok zor geçti.
Ve lavman sonrası 57,2 kilo çıktım
Evet malesef, 3 defa hemde. Toplasam 1 çay tabağını doldurmayacak kadar.Kustun mu ? Yeni karacigerin hayirli olsun :) bitti gitti sükür, masallah sana
Geçmiş olsun canımkızım migren atağı geçirmiş, hastaneye giderken bıraktılar, dönüşte aldılar.
ne güzel tamamladın çok şükür. hayırlı olsun canımEvet
Karaciğerim inşallah tertemiz olmuştur.
Lavman korktuğum kadar zor deyildi, ama dün ahsam 9 dan sonrası benim için çok zor geçti.
Ve lavman sonrası 57,2 kilo çıktım
canım sen de ne çıkmıştı atık olarak sormuş muydum daha önce?Kustun mu ? Yeni karacigerin hayirli olsun :) bitti gitti sükür, masallah sana
Sağol canım benimGeçmiş olsun canım
Çok bisey çıkmadıne güzel tamamladın çok şükür. hayırlı olsun canımne çıktı atık olarak?
canım sen de ne çıkmıştı atık olarak sormuş muydum daha önce?
Ben vücut analizi yapan baskül aldim sonuca göre şuan 60 kilo olmama rağmen yağ oranı çok fazla kas oraani az çıktı ve bu kilo vermeyi bir hayli zorlaştırıyormus. Çabuk alıp zor verirmisim kiloyu. ya eskiden çok hızlı veriyordum kiloyu ama şimdi nasıl yapacağımı bilmiyorum sanırım diyetisyende pek bilmiyoriyi gidiyor. Önceki gibi hızlı olmasa da ben memnunum kendimden. Sen nasılsın?
Merhabalar sizi pek tanımıyorum :) ama yag oranınız çok ise agırlıkla çalışmanız gerek bildiğim kadarıylaBen vücut analizi yapan baskül aldim sonuca göre şuan 60 kilo olmama rağmen yağ oranı çok fazla kas oraani az çıktı ve bu kilo vermeyi bir hayli zorlaştırıyormus. Çabuk alıp zor verirmisim kiloyu. ya eskiden çok hızlı veriyordum kiloyu ama şimdi nasıl yapacağımı bilmiyorum sanırım diyetisyende pek bilmiyor
Ben vücut analizi yapan baskül aldim sonuca göre şuan 60 kilo olmama rağmen yağ oranı çok fazla kas oraani az çıktı ve bu kilo vermeyi bir hayli zorlaştırıyormus. Çabuk alıp zor verirmisim kiloyu. ya eskiden çok hızlı veriyordum kiloyu ama şimdi nasıl yapacağımı bilmiyorum sanırım diyetisyende pek bilmiyor
Bnde 200 gr vermişim iki gündür canım :) vücudum şiş boşver bazen Ay ın durumuna göre ödem artabiliyorEhe ben bugün düne göre 1,5 kg fazla geldim artık gülmekten başka bir şey yapamıyorum
Dünkü menüm de fena değildi oysa
Amiiinn perihancım beni de spor listesine ekler misin?Güncel kilom : 84.5Menüler çok iyi yine..zaten cuma gününe yansiyor ve belli ediyorsunuz dikkat ettiğinizi..azminiz daim olsun inşallah..
Teşekkür ederim canımHadi gözün aydıngezegenfeza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?