Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evet
Karaciğerim inşallah tertemiz olmuştur.
Lavman korktuğum kadar zor deyildi, ama dün ahsam 9 dan sonrası benim için çok zor geçti.
Ve lavman sonrası 57,2 kilo çıktım
ne güzel tamamladın çok şükür. hayırlı olsun canım ne çıktı atık olarak?
Kustun mu ? Yeni karacigerin hayirli olsun :) bitti gitti sükür, masallah sana
canım sen de ne çıkmıştı atık olarak sormuş muydum daha önce?

iyi gidiyor. Önceki gibi hızlı olmasa da ben memnunum kendimden. Sen nasılsın?
Ben vücut analizi yapan baskül aldim sonuca göre şuan 60 kilo olmama rağmen yağ oranı çok fazla kas oraani az çıktı ve bu kilo vermeyi bir hayli zorlaştırıyormus. Çabuk alıp zor verirmisim kiloyu. ya eskiden çok hızlı veriyordum kiloyu ama şimdi nasıl yapacağımı bilmiyorum sanırım diyetisyende pek bilmiyor

Merhabalar sizi pek tanımıyorum :) ama yag oranınız çok ise agırlıkla çalışmanız gerek bildiğim kadarıyla

protein+sebze+salata ile beslenme ve sporla çözülür canım. karbonhidratı minimum alırsın. kas oranın artar yağ oranın düşer

Ehe ben bugün düne göre 1,5 kg fazla geldim artık gülmekten başka bir şey yapamıyorum
Dünkü menüm de fena değildi oysa
Bnde 200 gr vermişim iki gündür canım :) vücudum şiş boşver bazen Ay ın durumuna göre ödem artabiliyor

kahvaltı için karabuğday unlu, peynirli, cevizli, sebzeli, bol lifli poğaçalar yaptım. yanına 1 yumurta, zeytin, peynir, salata tamamdır. dışarıya gözüm kaymaz. aklıma simit, su böreği falan geliyor. poğaçam var derim kendime en azından. daha önce de yapmıştım. iyi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…