Evet
Karaciğerim inşallah tertemiz olmuştur.
Lavman korktuğum kadar zor deyildi, ama dün ahsam 9 dan sonrası benim için çok zor geçti.
Ve lavman sonrası 57,2 kilo çıktım
İyi akşamlar :) perihan abla bugün ben kendimi sessize alıyorum hiç yazmayım çok korkunç yedim çünkü
benim de sabah çok güzeldi. ama öğlen el açması börek yedimakşamda bamyanın yanında 6 yk falan pilav
benim de sabah çok güzeldi. ama öğlen el açması börek yedimakşamda bamyanın yanında 6 yk falan pilav
Benim bugün sabah eşimin simit alayım demesiyle başladı herşey :) yarım simit 1 oldu devamını yazamıyorum kendim bile inanamıyorum
Teşekkür ederim canımvay canina harikasin cok tebrik ederim. en zoru da basardin
Spor niyetine biseyler yaptın mı?Benim bugün sabah eşimin simit alayım demesiyle başladı herşey :) yarım simit 1 oldu devamını yazamıyorum kendim bile inanamıyorum
Yüzün yuvarlak ve giydiklerin genişse 6 kilo pek belli olmazkaynanama gittik gorumcem kayinpeder falan kimse kilomla ilgili bi sey demedi. 6 kilo verdim ama hic belli degil demekki
valla simite ben de dayanamıyorum. çözümü şöyle buldum: simit alıp eve getiriyorum. ertesi sabah 1/4 üyle ya da en fazla 1/3 üyle duble peynirli tost yapıyorum. yanıma salata ve yumurta ya da zeytin ekleyip işe götürüyorum. o zaman iyi oluyor. hem simit yiyorum hem de ayarlı. ama aldığım taze simiti orada yemeye kalkarsam tamamı bitiyorBenim bugün sabah eşimin simit alayım demesiyle başladı herşey :) yarım simit 1 oldu devamını yazamıyorum kendim bile inanamıyorum
benim dayımın eşi yapardı su böreğini yıllar önce. şimdilerde yapmıyor. enfestikaynanam bi su boregi yapiyo asla dayanamiyorum bayramda yapar yineseni anliyorum yani ama pilav az olaydi iyiydi bende bugun 3 yk makarna yedim devam etmedim sukur ki. o da zor kilo verdigim icin elim varmadi resmen korktum
Yüzün yuvarlak ve giydiklerin genişse 6 kilo pek belli olmaz
valla simite ben de dayanamıyorum. çözümü şöyle buldum: simit alıp eve getiriyorum. ertesi sabah 1/4 üyle ya da en fazla 1/3 üyle duble peynirli tost yapıyorum. yanıma salata ve yumurta ya da zeytin ekleyip işe götürüyorum. o zaman iyi oluyor. hem simit yiyorum hem de ayarlı. ama aldığım taze simiti orada yemeye kalkarsam tamamı bitiyor
benim dayımın eşi yapardı su böreğini yıllar önce. şimdilerde yapmıyor. enfesti
evet pilavı yemeseydim ya da 2 yk yeseydim iyiydi. haklısın. makarna daha iyi. pilavın glisemik indeksi çok yüksek
kaynanam bi su boregi yapiyo asla dayanamiyorum bayramda yapar yineseni anliyorum yani ama pilav az olaydi iyiydi bende bugun 3 yk makarna yedim devam etmedim sukur ki. o da zor kilo verdigim icin elim varmadi resmen korktum
cok tatli anlatmissin yayarin toparliyoruz
inşAllah bugün zaten iki günlük yedim. Yarın yemesemde olur beraber toparlıyoruz olur öyle arada dimi
Ayy yok bn dayanırdım aslında yemezdimde bugün yumurtadan midem kalktı kaynarken kırıldı bnde mecbur simit yedim protein alasım hiç gelmedi. Yedikçede yiyesim geldi. İlk yemeyecektim eşime ayıp olmasın diye aldım tabagıma . Bu tabak işi çok kontrol ediyor insanı. Ben eşime yapıyorum tostları gözlemeleri . Tabagına koyuyorum . Kendimede ayrı tabak hazırlıyorum oh mis ama tabak hazırlamayınca her şeyden yiyesim geliyor.valla simite ben de dayanamıyorum. çözümü şöyle buldum: simit alıp eve getiriyorum. ertesi sabah 1/4 üyle ya da en fazla 1/3 üyle duble peynirli tost yapıyorum. yanıma salata ve yumurta ya da zeytin ekleyip işe götürüyorum. o zaman iyi oluyor. hem simit yiyorum hem de ayarlı. ama aldığım taze simiti orada yemeye kalkarsam tamamı bitiyor
benim dayımın eşi yapardı su böreğini yıllar önce. şimdilerde yapmıyor. enfesti
evet pilavı yemeseydim ya da 2 yk yeseydim iyiydi. haklısın. makarna daha iyi. pilavın glisemik indeksi çok yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?