Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bugun menum rezil oldu. sabah kaynanamlara kahvaltiya gittik aksama kadar ordaydik

menum

sabah
1 kk peynir
15 tane patates kizartmasi yerken saydim
biraz domates salatalik
2 yk yesillikli kısır

aksam 17:30
3 yk makarna
2 yk yumurtali kiyma kavurmasi
1 yk yesillikli kısır

2 lt su

benim de sabah çok güzeldi. ama öğlen el açması börek yedim akşamda bamyanın yanında 6 yk falan pilav
Benim bugün sabah eşimin simit alayım demesiyle başladı herşey :) yarım simit 1 oldu devamını yazamıyorum kendim bile inanamıyorum

benim de sabah çok güzeldi. ama öğlen el açması börek yedim akşamda bamyanın yanında 6 yk falan pilav

kaynanam bi su boregi yapiyo asla dayanamiyorum bayramda yapar yine seni anliyorum yani ama pilav az olaydi iyiydi bende bugun 3 yk makarna yedim devam etmedim sukur ki. o da zor kilo verdigim icin elim varmadi resmen korktum

Benim bugün sabah eşimin simit alayım demesiyle başladı herşey :) yarım simit 1 oldu devamını yazamıyorum kendim bile inanamıyorum

cok tatli anlatmissin ya yarin toparliyoruz

İyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah 10.00
1 yumurta
2dilim çavdar ekmeği
60 gram peynir
Domates Salatalık biber

Ara12.00
1 galeta

Öğle 14.30
9 yemk kaşığı yeşil mercimek haşlanmış
Yağsız tuzsuz kıvırcık salata

Ara16.30
Beyaz çay
1 angelika erik

Akşam19.00
12 yk taze fasulye
1 su bardağı yoğurt içine semizotu
2 dilim çavdar ekmeği

2.5 litre su
Spor yapamadım ama hareketli bir gündü

valla simite ben de dayanamıyorum. çözümü şöyle buldum: simit alıp eve getiriyorum. ertesi sabah 1/4 üyle ya da en fazla 1/3 üyle duble peynirli tost yapıyorum. yanıma salata ve yumurta ya da zeytin ekleyip işe götürüyorum. o zaman iyi oluyor. hem simit yiyorum hem de ayarlı. ama aldığım taze simiti orada yemeye kalkarsam tamamı bitiyor
kaynanam bi su boregi yapiyo asla dayanamiyorum bayramda yapar yine seni anliyorum yani ama pilav az olaydi iyiydi bende bugun 3 yk makarna yedim devam etmedim sukur ki. o da zor kilo verdigim icin elim varmadi resmen korktum
benim dayımın eşi yapardı su böreğini yıllar önce. şimdilerde yapmıyor. enfesti

evet pilavı yemeseydim ya da 2 yk yeseydim iyiydi. haklısın. makarna daha iyi. pilavın glisemik indeksi çok yüksek

Yüzün yuvarlak ve giydiklerin genişse 6 kilo pek belli olmaz

evet yuzum yuvarlak zayifken degil ama kilo alinca fena altima tayt ustune tunik tarzi uzun tshirt giydim boldu ustum ama bilmem ki neyse iste farkedilmedi ama o gunlerde gelcek

bugun geride kaldi yarin toparliyoruz

inşAllah bugün zaten iki günlük yedim. Yarın yemesemde olur beraber toparlıyoruz olur öyle arada dimi

Ayy yok bn dayanırdım aslında yemezdimde bugün yumurtadan midem kalktı kaynarken kırıldı bnde mecbur simit yedim protein alasım hiç gelmedi. Yedikçede yiyesim geldi. İlk yemeyecektim eşime ayıp olmasın diye aldım tabagıma . Bu tabak işi çok kontrol ediyor insanı. Ben eşime yapıyorum tostları gözlemeleri . Tabagına koyuyorum . Kendimede ayrı tabak hazırlıyorum oh mis ama tabak hazırlamayınca her şeyden yiyesim geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…