- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Ellerine sağlık afiyet olsun canım.Bende karabuğday,nohut ve yulaf unlu puaçalar yapıyorum.Senin tatifin nasıl merak ettim.Vaktin olduğunda yazar mısın?kahvaltı için karabuğday unlu, peynirli, cevizli, sebzeli, bol lifli poğaçalar yaptım. yanına 1 yumurta, zeytin, peynir, salata tamamdır. dışarıya gözüm kaymaz. aklıma simit, su böreği falan geliyor. poğaçam var derim kendime en azından. daha önce de yapmıştım. iyi oluyor.
Helal olsun sana ve mumuya maşallah ikinizede ...inşallah banada kismet olur birgün...Çok bisey çıkmadı
Siyah, yeşil tohum gibi yuvarlak şeyler
Başka bisey yoktu
Gözün aydın cnm tebrikler azmettin basardınEvet
Karaciğerim inşallah tertemiz olmuştur.
Lavman korktuğum kadar zor deyildi, ama dün ahsam 9 dan sonrası benim için çok zor geçti.
Ve lavman sonrası 57,2 kilo çıktım
Üye Adi | Cu. | Ct. | Pz. | Pt. | Sa. | Ça. | Pe | hedef |
N nezesali | + | +80 | ||||||
| + | + | 61,9/61,5/-0,4 | |||||
| + | + | 69,8/68,5/-1;3 | |||||
@Baby Cat | - | - | ||||||
| - | - | ||||||
| - | + | ||||||
B busefit | + | + | 78,7/77,9/-0,8 | |||||
| + | +120 | 67,8/66,8/-1,0 |
| +60 | +120 | 64,2/63,0/-1,2 | |||||
| +40 | +84 | 83,1/82,1/-1,0 | |||||
| - | - | 71,9/70,0/-0,9 | |||||
F Fitimfitsinfit | 90 | 82.6/81,6/-1,0 | ||||||
O optumkibbye | - | +194 | ||||||
| - | - | ||||||
| - | - | 84,5/82,0/-2,5 | |||||
Diyetisyen bu konuda ne diyor? Spora devam edeceksin öyle değil mi?Ben vücut analizi yapan baskül aldim sonuca göre şuan 60 kilo olmama rağmen yağ oranı çok fazla kas oraani az çıktı ve bu kilo vermeyi bir hayli zorlaştırıyormus. Çabuk alıp zor verirmisim kiloyu. ya eskiden çok hızlı veriyordum kiloyu ama şimdi nasıl yapacağımı bilmiyorum sanırım diyetisyende pek bilmiyor
Ellerine sağlık afiyet olsun canım.Bende karabuğday,nohut ve yulaf unlu puaçalar yapıyorum.Senin tatifin nasıl merak ettim.Vaktin olduğunda yazar mısın?
Normal undan farkı ne? Atalık tohum desen kalorisi mi farklı?kahvaltı için karabuğday unlu, peynirli, cevizli, sebzeli, bol lifli poğaçalar yaptım. yanına 1 yumurta, zeytin, peynir, salata tamamdır. dışarıya gözüm kaymaz. aklıma simit, su böreği falan geliyor. poğaçam var derim kendime en azından. daha önce de yapmıştım. iyi oluyor.
Normal undan farkı ne? Atalık tohum desen kalorisi mi farklı?
oooooooooooooKızlar daha önce de dediğim gibi bugün misafirlerim vardı. Benim tartı oturma odasında koltuğun altındagörünce tartıldılar tabii. Hepsi evde tartıldıkları kilolarından 3 kilo daha az çıktı. Bir de sevindi garibanlar dedim ki tamam bir taneniz az çıktı da hepiniz nasıl az çıktınız? Geceden sabaha üç kilo verilir mi? Sonra benim kızım diyetisyene gidiyor ya oradaki tartı da evdekinden üç kilo fazla çıkmıştı hatırlıyorsanız. Yani sizin anlayacağınız obezzto arkadaşınızın kilo +3 fazla
Ay inşallah ödemdirBnde 200 gr vermişim iki gündür canım :) vücudum şiş boşver bazen Ay ın durumuna göre ödem artabiliyor
Inşallah canımHelal olsun sana ve mumuya maşallah ikinizede ...inşallah banada kismet olur birgün...
Teşekkür ederim canımGözün aydın cnm tebrikler azmettin basardın
O grubu olarak banada karabuğday iyi geliyormuşNormal undan farkı ne? Atalık tohum desen kalorisi mi farklı?
Kızlar bizim Eylül'deki düğün ay sonuna çekilecek gibi. Hemen bisiler oldu yapman gerek
Buraya nasıl gelirim bilmiyorum da benim kendime gelmem gerekhadi düzenli gel sen de artık buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?