Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ellerine sağlık afiyet olsun canım.Bende karabuğday,nohut ve yulaf unlu puaçalar yapıyorum.Senin tatifin nasıl merak ettim.Vaktin olduğunda yazar mısın?

İyi akşamlar canlar
Bugun Bi tuhaf oldu
En son gece 2 de kraker az da çikolata yedim
O yüzden
İlk ve tek ögğnüm
16.30
1 kase tarhana çorbası
Yarım tabak menemen
2 litre su
5.bin adım yür üyüş
Sıkıntıdan gece mutfaktan cıkamaıyorum inşallah bugun birdaha mutfaga girmem

Diyetisyen bu konuda ne diyor? Spora devam edeceksin öyle değil mi?

Ellerine sağlık afiyet olsun canım.Bende karabuğday,nohut ve yulaf unlu puaçalar yapıyorum.Senin tatifin nasıl merak ettim.Vaktin olduğunda yazar mısın?

saol tatlım. tabiki yazarım

2 yumurta (birinin sarısı üstü için ayrılacak)
1/2 sb ev yoğurdu
2,5 sb karabuğday unu
2 sb 2 çeşit peynir
2/3 sb doğranmış ceviz
1 büyük havuç rendelenmiş (suyu sıkılacak)
3 yk zeytinyağı
1 çk tuz
1/2 paket kabartma tozu

yağlı kağıt üzerinde 180 derece fırında 25 dk pişirdim

Normal undan farkı ne? Atalık tohum desen kalorisi mi farklı?

Normal undan farkı ne? Atalık tohum desen kalorisi mi farklı?

karabuğday ununun diğer adı greçka. kuzukulağıgillerden bir bitkinin tohumu bu. yani buğday değil. glutensiz. kalori olarak ve glisemik indeks olarak da buğdaya göre daha düşük. en büyük özelliği glutensiz olması.

Kızlar daha önce de dediğim gibi bugün misafirlerim vardı. Benim tartı oturma odasında koltuğun altında görünce tartıldılar tabii. Hepsi evde tartıldıkları kilolarından 3 kilo daha az çıktı. Bir de sevindi garibanlar dedim ki tamam bir taneniz az çıktı da hepiniz nasıl az çıktınız? Geceden sabaha üç kilo verilir mi? Sonra benim kızım diyetisyene gidiyor ya oradaki tartı da evdekinden üç kilo fazla çıkmıştı hatırlıyorsanız. Yani sizin anlayacağınız obezzto arkadaşınızın kilo +3 fazla

ooooooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…