Tşk ederim eline emeğine sağlık cnm
Üye Adi Cu. Ct. Pz. Pt. Sa. Ça. Pe hedef @nezesali + +80 @Ekrl + + 61,9/61,5/-0,4 @Natsume + + 69,8/68,5/-1;3 @Baby Cat - - @Ya habibi5534 - - @60kiloyum - + B busefit + + 78,7/77,9/-0,8 dunya cadisi + +120 67,8/66,8/-1,0
Bir garip dertli +60 +120 64,2/63,0/-1,2 obezzto +40 +84 83,1/82,1/-1,0 @MuMu85 - - 71,9/70,0/-0,9 @Fitimfitsinfit 90 82.6/81,6/-1,0 @optumkibbye - +194 @yst38 - - Aylin42Konya - - 84,5/82,0/-2,5
Önemli olan istikrar :) başarıcaz bugün bi instagram sayfasında öncesi sonrası zayıflama görüntülerine baktım. Resmen ense yagları erimiş nasıl dik görünüyor zayıflayanlar :) içimin yağları eridi başarıcazaynen oyleee
düşe kalka devam edicez pes etmek yok
Hiç inanmıyorum bu sözlerine inan benim Teyzemin gelini vardı kapılardan geçemiyordu (kınamıyorum çokta güzel bir kız ) Karatay diyeti ve tarçınlı su ile 40 kilo fln verdi bildiğin manken oldu ve çok hızlı verdi. Vucut aslında ne kadar kiloluysan o kadar hızlı atıyor. Ben eminim yürüyüş ve diyet birarada yapabilsen çok hızlı verirsin :)Bir garip dertli ben çam yarmasi gibiyim senin kilon az. elinden geldigince kendini tut bu diyet mevzusunu uzatma cunku ben cok zorlaniyorum bu kadar kilo almadan dursaydim daha kolay olacakti ama malesef cok yolum var. Allah hepimize yardim etsin diyet dunyanin en zor isi
Çok tşk ederim Fulyamsaol tatlım. tabiki yazarım
2 yumurta (birinin sarısı üstü için ayrılacak)
1/2 sb ev yoğurdu
2,5 sb karabuğday unu
2 sb 2 çeşit peynir
2/3 sb doğranmış ceviz
1 büyük havuç rendelenmiş (suyu sıkılacak)
3 yk zeytinyağı
1 çk tuz
1/2 paket kabartma tozu
yağlı kağıt üzerinde 180 derece fırında 25 dk pişirdim
kizlar bugün bi arkadasimla gorustum. herbalife tan bahsetti aranizda deneyen var mi kullanmayi dusunuyorum
Hadi yaa,ama sen kafana takma obeztom.Her zaman kendi tartını baz aldın,aldığını verdiğini o tartıdan biliyorsun.Üzülme tatlım ❤Kızlar daha önce de dediğim gibi bugün misafirlerim vardı. Benim tartı oturma odasında koltuğun altındagörünce tartıldılar tabii. Hepsi evde tartıldıkları kilolarından 3 kilo daha az çıktı. Bir de sevindi garibanlar dedim ki tamam bir taneniz az çıktı da hepiniz nasıl az çıktınız? Geceden sabaha üç kilo verilir mi? Sonra benim kızım diyetisyene gidiyor ya oradaki tartı da evdekinden üç kilo fazla çıkmıştı hatırlıyorsanız. Yani sizin anlayacağınız obezzto arkadaşınızın kilo +3 fazla
Gezom o zaman sana dokunan şişkinlik yapan glüten.İstersen bir süre beyaz undan uzak dur bir dene bakalımO grubu olarak banada karabuğday iyi geliyormuş
Diğerleri şişkinlik yapıyor
Hiç inanmıyorum bu sözlerine inan benim Teyzemin gelini vardı kapılardan geçemiyordu (kınamıyorum çokta güzel bir kız ) Karatay diyeti ve tarçınlı su ile 40 kilo fln verdi bildiğin manken oldu ve çok hızlı verdi. Vucut aslında ne kadar kiloluysan o kadar hızlı atıyor. Ben eminim yürüyüş ve diyet birarada yapabilsen çok hızlı verirsin :)
İnan vucuduna
Ben denemedim ama kullanan bir arkadaşım oldu kabızlıktan mahvoldu annemle ablam da denedi sonuç alamadılar.En son kuaförün kullanıyordu ama onda da bir değişim olmadı.Bir veli m çok memnundu çünkü satıyordu ve kendisi oldu olası zayıf bir kadındı.Bence para tuzağı yine de sen bilirsin.
Önemli olan istikrar :) başarıcaz bugün bi instagram sayfasında öncesi sonrası zayıflama görüntülerine baktım. Resmen ense yagları erimiş nasıl dik görünüyor zayıflayanlar :) içimin yağları eridi başarıcaz
Ben seneler önce denedim ama bir faydasını görmedim canım.Teyzem distribütörlüğünü yaptı,100 kg dan 70 kg düştü.Düzenli bir şekilde 6 ay boyunca koruma mamalarını da yedi.Sonuç 105 kilo busecim.Şu anda da bi arkadaşım 2 aydır kullanıyor ama gr veremedim dedi.Ama yine de sen bilirsin tabii ki karar senin sordun diye söyledim canımkizlar bugün bi arkadasimla gorustum. herbalife tan bahsetti aranizda deneyen var mi kullanmayi dusunuyorum
Benimde öncesi sonrası fotolarımı görenler senin gibi düşünüyorlardı canım.Şimdi görünce benim de içimin yağları eriyor.Kilo alınca hepsi mazide kaldı.Ama tekrar başarıcaz azmin elinden hiç birşey kurtulmazÖnemli olan istikrar :) başarıcaz bugün bi instagram sayfasında öncesi sonrası zayıflama görüntülerine baktım. Resmen ense yagları erimiş nasıl dik görünüyor zayıflayanlar :) içimin yağları eridi başarıcaz
İçinde kalmaz hiç değilse.Belki de sen çok güzel kilo vereceksin inşallah.Her bünye farklıevet sporum yok malesef ama kilom cok yine de iyi vermem lazimken veremiyorum. dr a gidip tiroit baktirmak istiyorum. cok sag ol destegin iyi geldi kızçem
himmm bi deniycem benim arkadasim ayda 10 kg vermis hergun bi saat yurumus. param da giderse artik nasip. belki para verdim diye spora vesile olur en azindaninsallah bende kilo veremeyenlerden olmam anlattiklarin biraz tirstirdi beni acikcasi ama umut fakirin ekmegi
Bence demirine de baktır tatlım.Demir eksikliği de zor kilo verdiriyor.Hatta insilün direncine bile baktırsan süper olur.Kilo verememenle bir alakası yok ama diyet yapman daha da kolaylaşırevet sporum yok malesef ama kilom cok yine de iyi vermem lazimken veremiyorum. dr a gidip tiroit baktirmak istiyorum. cok sag ol destegin iyi geldi kızçem
himmm bi deniycem benim arkadasim ayda 10 kg vermis hergun bi saat yurumus. param da giderse artik nasip. belki para verdim diye spora vesile olur en azindaninsallah bende kilo veremeyenlerden olmam anlattiklarin biraz tirstirdi beni acikcasi ama umut fakirin ekmegi
Ben seneler önce denedim ama bir faydasını görmedim canım.Teyzem distribütörlüğünü yaptı,100 kg dan 70 kg düştü.Düzenli bir şekilde 6 ay boyunca koruma mamalarını da yedi.Sonuç 105 kilo busecim.Şu anda da bi arkadaşım 2 aydır kullanıyor ama gr veremedim dedi.Ama yine de sen bilirsin tabii ki karar senin sordun diye söyledim canım
Benimde öncesi sonrası fotolarımı görenler senin gibi düşünüyorlardı canım.Şimdi görünce benim de içimin yağları eriyor.Kilo alınca hepsi mazide kaldı.Ama tekrar başarıcaz azmin elinden hiç birşey kurtulmaz
140 kg dan 60 a düş tekrar 88 e çık kendime inanamıyorım
İçinde kalmaz hiç değilse.Belki de sen çok güzel kilo vereceksin inşallah.Her bünye farklı
Bence demirine de baktır tatlım.Demir eksikliği de zor kilo verdiriyor.Hatta insilün direncine bile baktırsan süper olur.Kilo verememenle bir alakası yok ama diyet yapman daha da kolaylaşır
Hevesini kaçırdık gibi mi oldukvazgectim almiyorum hevesim de kalmadi valla cok sag ol canim
harikasin yine vereceksin kilonu bak yine durmayi bilmissin ya daha cok geri alsaydin. buyuk basari bu bile
hastaneye bi gitsem devlete gitmek lazim. yoksa beni ozelde soyarlar gibi
Evet. Üç kilo fark varsa bile sonuçta kilo vermeye devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?