Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

aynen oyleee
düşe kalka devam edicez pes etmek yok
Önemli olan istikrar :) başarıcaz bugün bi instagram sayfasında öncesi sonrası zayıflama görüntülerine baktım. Resmen ense yagları erimiş nasıl dik görünüyor zayıflayanlar :) içimin yağları eridi başarıcaz

Hiç inanmıyorum bu sözlerine inan benim Teyzemin gelini vardı kapılardan geçemiyordu (kınamıyorum çokta güzel bir kız ) Karatay diyeti ve tarçınlı su ile 40 kilo fln verdi bildiğin manken oldu ve çok hızlı verdi. Vucut aslında ne kadar kiloluysan o kadar hızlı atıyor. Ben eminim yürüyüş ve diyet birarada yapabilsen çok hızlı verirsin :)
İnan vucuduna

Çok tşk ederim Fulyam
Tarifim aynıymış sadece peyniri daha az koyuyordum.Bundan sonra peynir miktarını artırayım daha lezzetli olur.Bi de ben bazen kapya-yeşil biber,yeşil soğan,maydonoz,dereotu da koyuyorum.O da çok güzel oluyor canım

kizlar bugün bi arkadasimla gorustum. herbalife tan bahsetti aranizda deneyen var mi kullanmayi dusunuyorum

Ben denemedim ama kullanan bir arkadaşım oldu kabızlıktan mahvoldu annemle ablam da denedi sonuç alamadılar.En son kuaförün kullanıyordu ama onda da bir değişim olmadı.Bir veli m çok memnundu çünkü satıyordu ve kendisi oldu olası zayıf bir kadındı.Bence para tuzağı yine de sen bilirsin.

Hadi yaa,ama sen kafana takma obeztom.Her zaman kendi tartını baz aldın,aldığını verdiğini o tartıdan biliyorsun.Üzülme tatlım ❤

evet sporum yok malesef ama kilom cok yine de iyi vermem lazimken veremiyorum. dr a gidip tiroit baktirmak istiyorum. cok sag ol destegin iyi geldi kızçem

himmm bi deniycem benim arkadasim ayda 10 kg vermis hergun bi saat yurumus. param da giderse artik nasip. belki para verdim diye spora vesile olur en azindan insallah bende kilo veremeyenlerden olmam anlattiklarin biraz tirstirdi beni acikcasi ama umut fakirin ekmegi

kizlar bugün bi arkadasimla gorustum. herbalife tan bahsetti aranizda deneyen var mi kullanmayi dusunuyorum
Ben seneler önce denedim ama bir faydasını görmedim canım.Teyzem distribütörlüğünü yaptı,100 kg dan 70 kg düştü.Düzenli bir şekilde 6 ay boyunca koruma mamalarını da yedi.Sonuç 105 kilo busecim.Şu anda da bi arkadaşım 2 aydır kullanıyor ama gr veremedim dedi.Ama yine de sen bilirsin tabii ki karar senin sordun diye söyledim canım

Benimde öncesi sonrası fotolarımı görenler senin gibi düşünüyorlardı canım.Şimdi görünce benim de içimin yağları eriyor.Kilo alınca hepsi mazide kaldı.Ama tekrar başarıcaz azmin elinden hiç birşey kurtulmaz
140 kg dan 60 a düş tekrar 88 e çık kendime inanamıyorım

İçinde kalmaz hiç değilse.Belki de sen çok güzel kilo vereceksin inşallah.Her bünye farklı

Bence demirine de baktır tatlım.Demir eksikliği de zor kilo verdiriyor.Hatta insilün direncine bile baktırsan süper olur.Kilo verememenle bir alakası yok ama diyet yapman daha da kolaylaşır

İçinde kalmaz hiç değilse.Belki de sen çok güzel kilo vereceksin inşallah.Her bünye farklı
Bence demirine de baktır tatlım.Demir eksikliği de zor kilo verdiriyor.Hatta insilün direncine bile baktırsan süper olur.Kilo verememenle bir alakası yok ama diyet yapman daha da kolaylaşır

vazgectim almiyorum hevesim de kalmadi valla cok sag ol canim

harikasin yine vereceksin kilonu bak yine durmayi bilmissin ya daha cok geri alsaydin. buyuk basari bu bile

hastaneye bi gitsem devlete gitmek lazim. yoksa beni ozelde soyarlar gibi

vazgectim almiyorum hevesim de kalmadi valla cok sag ol canim

harikasin yine vereceksin kilonu bak yine durmayi bilmissin ya daha cok geri alsaydin. buyuk basari bu bile

hastaneye bi gitsem devlete gitmek lazim. yoksa beni ozelde soyarlar gibi
Hevesini kaçırdık gibi mi olduk üzüldüm mü sevindim mi bilemedim ama yinede seni etkilediysem kusuruma bakma

obezzto o nasil tarti ya en azindan verdigin kilolar dogru uzulme olsun veriyorsun nasilsa
Evet. Üç kilo fark varsa bile sonuçta kilo vermeye devam ediyorum bu hafta alıcam bakalım bir baskül

Yalnız siz benim arkadaşları bir görecektiniz. Tartıda eksik çıktıkları için mutluluktan havalara uçtular. Taa ki ben olayı çözene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…