kizlar bugün bi arkadasimla gorustum. herbalife tan bahsetti aranizda deneyen var mi kullanmayi dusunuyorum
6,5 ay uzak kalarak farkettim bunuGezom o zaman sana dokunan şişkinlik yapan glüten.İstersen bir süre beyaz undan uzak dur bir dene bakalım
Hevesini kaçırdık gibi mi olduküzüldüm mü sevindim mi bilemedim ama yinede seni etkilediysem kusuruma bakma
glutensiz olanı işe yarıyor ve tadı güzel diğerleri çöp şişkinlik yapıyor çoğu kişide ve glutensiz olana göre katkı maddesi daha fazla bence tabi bir yerden sonra bayıyor mama ile beslenmek
Oda iyi..artidan iyidir yinedeGünaydın.
Cuma 67.8
Fark kocaman biiiir 0(sıfır)
aynıyım
Tuzsuz beslenmeye devam ederken sabitti. Canim dün kuru cacik bugday salatasi ve bulgurlu sarma yedim sabahda ekmekli kahvalti yapmistim bugün 72.7 yani + 800 buna sükür diyorumMuMu85 kilon nasıl canım.
Ben biraz artacağını düşünüyordum, dün yemeye başladım ve hiç hareket etmedim.
Bugün- 500 çıktım.
Üstelik normalden 3 saat önce tartıldım
56,700
O bahsettigin nasıl birşeybakiyorum ama glutensiz olan vanilyalisi mi net bi sey yok
Geçmiş olsun canımMutlu hayirli sabahlar kizlar...umarim iyisinizdir dün akşam bakamadkm buraya ..buseferde grip oldum....sabah kalktiğimda başim çatlayacak gibi ağriyordu...hastayken genelde kilo aliyorum az yesem bile .sanirim ödem oluşuyo...cumaya sabit çikarsam yine şükredeceğim...
Bende ondan korkuyordum.Tuzsuz beslenmeye devam ederken sabitti. Canim dün kuru cacik bugday salatasi ve bulgurlu sarma yedim sabahda ekmekli kahvalti yapmistim bugün 72.7 yani + 800 buna sükür diyorum
Oluyor canım kendini üzme. Bende arıyorum bulamıyorum zayıf fotografımı :)hep beraber başaracagızBenimde öncesi sonrası fotolarımı görenler senin gibi düşünüyorlardı canım.Şimdi görünce benim de içimin yağları eriyor.Kilo alınca hepsi mazide kaldı.Ama tekrar başarıcaz azmin elinden hiç birşey kurtulmaz
140 kg dan 60 a düş tekrar 88 e çık kendime inanamıyorım
Ben 800 grama raziyim 5 kilodan bahsediyolardi , bugünde mangal var akibetim hayr olsunBende ondan korkuyordum.
Çarşamba serbest gün varya, aklımda neler var, galiba sayıyı düşürüp hareketi artırmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?