- 22 Mayıs 2020
- 636
- 1.753
- 28
Benim arkadaşım kullanmıştı 3-4 kilo verdi sıkıldı. Zaten diyet yapıyorsun onsuzda da verilir kilo diyordu.
Çok geçmiş olsun ablam. Kendine dikkat etMutlu hayirli sabahlar kizlar...umarim iyisinizdir dün akşam bakamadkm buraya ..buseferde grip oldum....sabah kalktiğimda başim çatlayacak gibi ağriyordu...hastayken genelde kilo aliyorum az yesem bile .sanirim ödem oluşuyo...cumaya sabit çikarsam yine şükredeceğim...
Geçmiş olsun canım
Kendine dikkat et
Sağolun kizlar...inşallah çabuk toparlanirim...yarinda spor günüm var sporumu aksatmak istemem ..eşimde koskocaman spor aleti getirdi dün akşam.spor salonunda olanlardan .kollar göğüs ve bacaklar için..oturma odasina yetleştirdi çok kötü durdu...neyse kalsin bakalim şimdilik bende çalişirim belki o aletle.. benimde işime yarar umarim..Çok geçmiş olsun ablam. Kendine dikkat et
Soğuk limonlu soda iç canim..bugün bende öyle yapacağim..çok güzel iştah kapatiyor...Bn 64.6dün sabah 64 olmuştum bir günde 600 gr almışım inşAllah bugün normal rutunime dönüyorum
:) Tamam ablacım bugün çok bir şey yemesem daha iyi olacak bol bol su içelim bugünSoğuk limonlu soda iç canim..bugün bende öyle yapacağim..çok güzel iştah kapatiyor...
O bahsettigin nasıl birşey
Çay mı? Mama gibi bişey mı?
Benim arkadaşım kullanmıştı 3-4 kilo verdi sıkıldı. Zaten diyet yapıyorsun onsuzda da verilir kilo diyordu.
Sağol canim..Gulhan1 gecmis olsun cnm
Çok ucuzda degil canım boşver insan iradesiyle yarışamaz hiç bir şeyherbalife markasi tozu sutle karistirip mamasi var bi de cayi var baska bi seyleri daha var ama bilmiyorum bende
emin olamadim vazgectim kendim vericem ins
Bol bol hareket etBen 800 grama raziyim 5 kilodan bahsediyolardi , bugünde mangal var akibetim hayr olsun
Güle güle kullan canımSağolun kizlar...inşallah çabuk toparlanirim...yarinda spor günüm var sporumu aksatmak istemem ..eşimde koskocaman spor aleti getirdi dün akşam.spor salonunda olanlardan .kollar göğüs ve bacaklar için..oturma odasina yetleştirdi çok kötü durdu...neyse kalsin bakalim şimdilik bende çalişirim belki o aletle.. benimde işime yarar umarim..
Bi ara bende kullandım, markası farklı bişey.herbalife markasi tozu sutle karistirip mamasi var bi de cayi var baska bi seyleri daha var ama bilmiyorum bende
emin olamadim vazgectim kendim vericem ins
Çok ucuzda degil canım boşver insan iradesiyle yarışamaz hiç bir şey
Bi ara bende kullandım, markası farklı bişey.
Ilk basta evet güzel kilo verdiriyor, sonrası facia. Verdiğin kilodan fazlasını alıyorsun.
Kızımda çay getirtti, oda iyi kilo verdi. Sonrası ondada facia, fazlasıyla geri aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?