Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Iyidir
Sen nasılsın
iyiyim abla.
akşam bozmazsam harika bir gün geçirdim.
sabah hindistan cevizi yağlı türk kahvesi
sade çay
öğlen filtre kahve sade çay
ilkindi sade çay
akşam kemik suyu limonlu, kahve planlıyorum
şimdiye kadar 500 ml su içtim. 10 dk bölgesel hareket yaptım. birazda yürüdüm

Geçmiş olsun Perihancığım

Neden yemek yemedin?

Gulhan1 canım geçmiş olsun dikkat et kendine kilom sabit bu hafta
Menüm de
Bugun tek ögün yedim gibi bir şey
Sabah 1 lokma aldım tansiyon yüksek idi yiyemedim hatta cıkart tım
1 bardak kefir
Soda
Bol su
Akşam
1 tabak kuru fasulye
2 kaşık pirinç pilavı
Yogurt
2 litre su
13.bin adım yürüyüş yapıldı

yok cnm olur mu cok sag ol

merhaba canim. sen denedin mi daha once kilo verdin mi bahseder misin
10 kilo kadar verdim bıraktığımda 20 kilo geri aldım. Malesef kilo korumak için sürekli ürünü tüketmeniz lazım glutensiz olanı mesela 15 gün anca gidiyor o da 3 kaşık değil 2 kaşık koyarsan ben tanıdığımdan alıyordum 15 günlük çay aleovera ve glutensiz shake 300 lira idi geliş fiyatından almama rağmen ayda 600 lira yapıyordu. Bende öğrenciyim baya zorlandım yani parasız kaldığım için kaçamak yapamıyor ve kilo veriyordum işin gerçeği bu sürdürülebilir bir diyet değil anlayacağın ve herbalife ürünleri gittikçe pahalı oluyor Herbalife satan tüketen tanıdığım geçen tüp mide ameliyatı oldu ama millete herbalife ile verdiğini söyleyip reklam yapacak sen düşün gerisini kelin ilacı olsa başına sürer derler ya ve hayal bile edemeyeceğiniz paralar kazanıyorlar milletin üzerinden o yüzden uzak dur burda da herbalifeçı tayfa beni bulup linç etmez umarım

peyniri ben abarttım bu sefer. bu kadar peynire gerek yok. gerçi benim bardak 200 mlt lik bardak. çok büyük değil. 1 bardak peynir de yeter. ben 1,5 yk chia tohumu ve mahlep de koydum. yazmamışım.

kabak+havuç+peynir üçlüsü de çok güzel oluyor aklında olsun. seninkiler de güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…