- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Sağol cnm sanada ❤Günaydın veya tünaydın kızlar
Herkese mutlu günler
Aa geçmiş olsun normal mi ama dr a sordunuz mu hiç?Burada da öyledün aracın muayenesi vardı kızımla gittik. Arabada üzerimize giyecek hiçbir şey yoktu. Muayene bitene kadar donduk resmen.benimkinin ani ısı değişimlerinde burnu kanıyor. Eve gelene kadar kanadı
Çok şükür canımBigün iyiyim canim..çok sicak olduğu günlerde gece uyurken pencereyi yari açik birakmiştin ondan soğuk almişimdir...pencereyi kapatsam bir türlü .hamam gibi oluyor oda açsam bir türlü.. birde aniden hava değişimi oluyo bir soğuk bir sicak....eşimle az önce kahvalti yaptim..beraber yapmayinca miorali bozuluyo...mutvaği toparlayim sonra sporumu yapcam....
Bencede daha mantıklıYaa bundan sonra ben de adım değil dakika yazıcam. İlçe değiştiriyorum yürürken bakıyorum puanım düşük
Ooo, geçmiş olsunBurada da öyledün aracın muayenesi vardı kızımla gittik. Arabada üzerimize giyecek hiçbir şey yoktu. Muayene bitene kadar donduk resmen.benimkinin ani ısı değişimlerinde burnu kanıyor. Eve gelene kadar kanadı
Burun damarlarıyla ilgili bir problem. Damarı dondursam da başka yerden patlar dediAa geçmiş olsun normal mi ama dr a sordunuz mu hiç?
Napıyorsunuz nasıl gidiyor baby? İnşallah her şey yolundadır
Iyiyim canım memleketteyim takılıyoruz biraz kafanızı dinleylek hem de serinleylim dedikNerelerdesin kuzum nasılsın
İlk gün sadece sıvı abla
Bugün biraz bozdum
Geçmiş olsun canım
Oh ne güzel maşallah. İyi tatillerIyiyim canım memleketteyim takılıyoruz biraz kafanızı dinleylek hem de serinleylim dedik
İnşallahHadi bakalımyaparım dersen yaparsın
Başka çaresi yok yaniBurun damarlarıyla ilgili bir problem. Damarı dondursam da başka yerden patlar dedi
Bol bol serinleyinIyiyim canım memleketteyim takılıyoruz biraz kafanızı dinleylek hem de serinleylim dedik
aminnHadi hayırlısı inşallah bi sorun çıkmaz cnm
sagol cnmBen de artık uyuyorum
Hadi geçmiş olsunnn
..
Gulhan1 geçmiş olsun ne olduğunu okuyamadım ama gezegenin yazısı da gordum
Şekeri yükleyip mi bakacaklar
Hayırdır? Hasta falan mısın buse?
esimdede var cok gecmis olsunBurun damarlarıyla ilgili bir problem. Damarı dondursam da başka yerden patlar dedi
Canan hoca şeker yüklemesine şiddetle karşıydı.aminn
sagol cnm
malesef
genel baktirmak istedim. tiroit supheleniyorum
esimdede var cok gecmis olsun
Görecek FulyaAllahım bu fulya yılbaşına kadar 77 yi nasıl görecek
Kizinada geçmiş olsun canim..ani hava değişiml insani çarpiyoBurada da öyledün aracın muayenesi vardı kızımla gittik. Arabada üzerimize giyecek hiçbir şey yoktu. Muayene bitene kadar donduk resmen.benimkinin ani ısı değişimlerinde burnu kanıyor. Eve gelene kadar kanadı
Oh ne güzel maşallah. İyi tatiller
Teşekkürler arkadaslarrrBol bol serinleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?