Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çok şükür canım

Hadi hayırlısı inşallah bi sorun çıkmaz cnm
aminn
Ben de artık uyuyorum

Hadi geçmiş olsunnn
..
Gulhan1 geçmiş olsun ne olduğunu okuyamadım ama gezegenin yazısı da gordum
sagol cnm

Şekeri yükleyip mi bakacaklar

malesef
Hayırdır? Hasta falan mısın buse?

genel baktirmak istedim. tiroit supheleniyorum
Burun damarlarıyla ilgili bir problem. Damarı dondursam da başka yerden patlar dedi
esimdede var cok gecmis olsun

gebelikte suyum fazlaydi seker yuklemesi yapmak zorunda kaldi dr um baygınlık geçirmistim 75 ml. olmasina ragmen.bu kez daha cok yukleyecekler sanırım gizli sekere bakcam dedi cunku dr. insallah yine bayilmam

Allahım bu fulya yılbaşına kadar 77 yi nasıl görecek
Görecek Fulya
Aaaa yeter artık,ocağa kadar 6 ay var daha şaşırdın mı???Ne 77 si,benim bildiğim Fulya 67 ye bile görür.Ben sana gerçekten inanıyorum arkadaşım.Senin sadece birazcık motivasyona ihtiyacın var,lütfen artık istediğimizi yemeyelim istediğimizi giyelim.
Dün sadece sıvı ve yoğurtla beslendim.Yemin ediyorum 1.2 kg gitmiş.Cumadan pazartesiye de 1.5 vermişim.Spora ve yürüyüşe de ağırlık verince oluyor tatlım.Artık bunu yapmayalım kendimize.İnsanın kendine yaptığı kötülüğü 40 kat el yapmazmış derler ya.Hep kendimizi yiyerek mutsuz ettik.Seviyorum seni

Kizinada geçmiş olsun canim..ani hava değişiml insani çarpiyo

Bana sürekli diğer takımlardan istek geliyor takımımıza katıl diye
Banane banane ben takımımı cook seviyorummm

Bakalım cumaya kadar tarı pili bulabilecek miyim dün baktık iki markete ama bulamadık
Inanın burda yemek düşünmüyorum kendi evimdeki gibi
Evdeyken sürekli yemek yemek
Burda da annemin yaptığı güzel yemekler risk☺ ve de tutturdular yemek yetmezsen tabiii bağırsakların çalışmaz
Ana diyorum ki acıkınca yiyorum sadece
Olmaz kahvaltını yap yemeklerinji düzenli ye az az
Haklılar aslında bakalim☺
Bu hafta malum.hafta şişlik var haftaya ne our bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…