- 22 Mayıs 2020
- 636
- 1.753
- 28
Tarif isteriz ablacım o zaman :)Hı hıevde yapıyorum fit busem.Sade ve sebzeli erişte çeşitleri,su böreği,el açması börek,tarhana,doğum günü partilerine ve bayanların günlerine tatlı,tuzlu herşey işte.....
Veeee mantı Kayseriyim zaten.Kızlaarr haydi gelin size mantı ikram edeyim.Aman Moniyle perihan duymadan ben susayım en iyisi
bebis iyi öper ellerinden :) hayır çenemde sorun yok yönetim zalım.Evet kilo alıp alıp verdim.
Çeneni tutamıyon hâlâ öylemi?
Bebiş nasıl
Aaaa hakikaten ne kadar çok varız.Feza abla kim hatiçe?Burada bı Kayseri furyası var.
Feza ablam Kayseri peri Yozgatlı ama Kayseri sayılır ben Kayseri Aylin Kayseri fitim Kayseri ooo
Neyin tarifini isterseniz seve seve veririm canım benimTarif isteriz ablacım o zaman :)
Yok tatlım ben sivaslıyım, uçakla gelirken kayseriye inip sivasa gidiyoruzBurada bı Kayseri furyası var.
Feza ablam Kayseri peri Yozgatlı ama Kayseri sayılır ben Kayseri Aylin Kayseri fitim Kayseri ooo
Bebişi yerim benbebis iyi öper ellerinden :) hayır çenemde sorun yok yönetim zalım.
Feza ablası ben oluyorumAaaa hakikaten ne kadar çok varız.Feza abla kim hatiçe?
Mthn83 poş reset i benim çoktaan yapmam lazımdı ama üstüne düşüpte yapmadım.Bi de tüp mideliyim ya kesin yapmam gerekiyor.3-4 sene önce Dr um söylemişti.Beraber yapalım mı cnm?Sende yapıyorsun yada yapmaya çalışıyorsun bildiğim kadarıyla.Cevabını bi yaz,ayrıntıları konuşalım birbirimize hem destek olalım hem de bilgi alış-verişinde bulunalım istedim.
Dr bana liste gönderdi istersen onu da paylaşırım seninle.Ama protein tozuna karşıyım.Neyse sen bi düşün cevabını yaz da sonra istişare ederiz cnm iyi geceler
ahahaha yok kilomu gözönünde bulundurursak kolanın içine şeker katıp cacık yapıyorum artıkBebişi yerim ben
Hâlâ kolayla cacık yapıyonmu
ÖylemiiFeza ablası ben oluyorum
Kaç kilosun?ahahaha yok kilomu gözönünde bulundurursak kolanın içine şeker katıp cacık yapıyorum artık
GezegenfezaAaaa hakikaten ne kadar çok varız.Feza abla kim hatiçe?
Mthn83 poş reset i benim çoktaan yapmam lazımdı ama üstüne düşüpte yapmadım.Bi de tüp mideliyim ya kesin yapmam gerekiyor.3-4 sene önce Dr um söylemişti.Beraber yapalım mı cnm?Sende yapıyorsun yada yapmaya çalışıyorsun bildiğim kadarıyla.Cevabını bi yaz,ayrıntıları konuşalım birbirimize hem destek olalım hem de bilgi alış-verişinde bulunalım istedim.
Dr bana liste gönderdi istersen onu da paylaşırım seninle.Ama protein tozuna karşıyım.Neyse sen bi düşün cevabını yaz da sonra istişare ederiz cnm iyi geceler
Eskiden Kayseri Sivas'a bagliymis. Sonra ayrılıp il olmuşYok tatlım ben sivaslıyım, uçakla gelirken kayseriye inip sivasa gidiyoruz
Çok geçmiş olsun canımgösteremedim sonuclari yarin gel dediler. seker sonucuda cikmis olur da hastane maceram biter artik insallah
Biz de anlamamıştık. Ayarlanması gerekiyormuş146 neyi gösteriyor canim anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?