Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Su böreğine bayılırım hiç yapmam, eşim sevmediği için.
Umarım güzel olur canım, sekerparede iyi bir tercih
Benim eşimde çok yemek seçiyor hep fast food tarzı olsun istiyor. O yüzden bn yemek yaparkende diyet yaparkende çok zorlanıyorum

Mthn83 cok güzel durmuş elbiseler özellikle ilk resim begendim
Mthn83 canim bende 2.elbiseyi begendim , digeri basenlerini cok belli etmis bende basenliyim buze 2.elbise tarzi daha iyi gidiyo :)
Vaay fevkaladenin fevkinde
Teşekkür ederim kızlar. Hemen buraya geldim kızlar da görsün beni diye
Kızlar bayramda kayınvalidemlere gidecegim ilk bayramımız beraber . Ne götürsem ki yapıp çok beni yormayacak çok lezzetli tatlı tuzlu bütün önerilerinize açığım
Geçtiğimiz yıllarda kekli baklava yaptım. Kekini ıspanakli kekten yapıp üstünü fıstıkla süsledim. Komşularım bayıldı
Ama hazır yufka olmaz diyorsun

Aylin den tarif iste. Biz de yanısıra öğrenmiş oluruz :)
Yoldayız Konya ya 70 km var.Net çoğu yerde çekmiyor.Yarın falan yazarım ne isterseniz.Ama baklava su böreğinden daha kolay bence.

Uff obeztom çooookk yoruldum çooookk.Şehir dışı gezme,tatil dediler mi aakklım çıkıyor.Sabahtan beri dışardayız,hava çook sıcak 40 derece.Tam 1 saat dik yokuş tırmandık.Yerdere şelalesiymiş.Allahım in in in bitmiyor.İnince bacaklarımız titriyordu.Bi de bunun çıkması var tabii Çık çık çık çık bitmek bilmiyor.Tatil beni çok yoruyor,3 gün kendime gelemem artık.Bi de yarın 2 çeşit siparişim var
Fulya da tarif istedi onu,bir garip dertli ye de su böreği tarifi vericem.En kısa zaman da yazıcam arkadaşlar
60kiloyum
Bir garip dertli

Son düzenleme:
Ablam güzel ablam acelesi yok sen dinlen tatil sonrası insan çok yorgun oluyor.

eliminasyon diyeti yapayım dedim. sonra zor geldi. daha önce aranızda hiç yapan var mı?
Çok zor görünüyor vegan beslenmek gibi hadi şeker ve ekmegi bıraktın diyelim yumurta süt peynirde yok çok zor gibi.kaç hafta uygulanıyormuş

Beni de torunlar yordu. Neyseki yaramaz deyiller, birde yaramaz olsalar napardim

Çok zor görünüyor vegan beslenmek gibi hadi şeker ve ekmegi bıraktın diyelim yumurta süt peynirde yok çok zor gibi.kaç hafta uygulanıyormuş
Bende bu seviyede çok zorlanıyorum, diğerleri benim için cerezmiş. Bunuda atlatsam benden iyisi yok

Bende bu seviyede çok zorlanıyorum, diğerleri benim için cerezmiş. Bunuda atlatsam benden iyisi yok
Kaçıncı seviye oldu ablam :). Şu hayatım azda olsa düzene girsin bende başlayacagım bu seviyelere inşAllah

Kaçıncı seviye oldu ablam :). Şu hayatım azda olsa düzene girsin bende başlayacagım bu seviyelere inşAllah
7. Seviye, karaciğer temizliği bitti.
8 e geçmeden kireç temizliğine başladık.
Haftaya pazara kadar 95 limonu sıkıp suyla karıştırıp içeceğim.
Sonra 3 gün bağırsak boşaltımıyla kireç temizliğini de bitirip bayrama kireçten arınmış olarak gireceğim inşallah

Al benden de o kadar. Geçen arkadaşla da konuşduk, bu konuda çoğu kişiyle hemfikirim bizim tatilimiz tatilden dönünce başlıyor. Kısıtlı günde şurayı da göreyim burada da gezeyim yok çocukların peşini toplayayım bir yorgunlukla geliyor analar işte

Ohh şifa üzerine şifa gezom. Sanki yeniden doğdun maşallah

MaşAllah ablam :) çok zormuş 5 ten sonrası Allah kolaylık versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…