Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

cok zormus cnm ya esin nasil peki kilolu mu?

ilk kez duyuyorum bakicam netten her turlu diyete merakim var
Çok kilolu degil eşim ama ikimizde balıketli olduk evlendikten sonra. Sebze yemez salata yemez çok zor

Bunu buraya bırakıyorum :) kollar zayıflamıyor diyen arkadaşlara gelsin. İyi geceler ballar. Öyle şişim ki bacaklarım karıncalanıyor :) masaj yaptım biraz . Hepimize saglıklı güzel uykular . Allah rahatlık versin

Eklentiler

• Screenshot_2020-07-20-03-17-08-072_com.instagram.android.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 39
Çok kilolu degil eşim ama ikimizde balıketli olduk evlendikten sonra. Sebze yemez salata yemez çok zor
Benimkide aynı canım, üstelik bende 3 erkek var sebze yemeyen. Salata yemezler, bazen aynı yemeği iki ayrı kapta pişiririm, içine koyduğum malzemeden dolayı ☹

biraz onunkilere sonradan sos yag vs ekle.kendin eklemeden ye canim. belki boyle boyle alisir

nasil yaptigini da yazaymis keske

Benimkide aynı canım, üstelik bende 3 erkek var sebze yemeyen. Salata yemezler, bazen aynı yemeği iki ayrı kapta pişiririm, içine koyduğum malzemeden dolayı ☹
Ayy çok zor ablam Allah yardımcımız olsun

3 gündür üstümde bi ağırlık var nedense
hmm neden scaba?? Psikolojik bir şey mi?

Yerim onları, dün küçük annesinede babasinada gitmedi, beni istedi.
Ne havalara girdim ama. Ortancada tutturmuş bugünde sen bizde yat diyor
yavrum demek ki güzel ilgileniyorsun bırakıp gitmek istemiyorlar.ben de küçüklüğümde hep babanemde kalmak isterdim, ağlaya ağlaya eve getirirlerdi. Ne travmatik
sen değilsin değil miben değilim deyoksa köprüye gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…