- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
3 gündür üstümde bi ağırlık var nedenseOhh şifa üzerine şifa gezom. Sanki yeniden doğdun maşallah
Yerim onları, dün küçük annesinede babasinada gitmedi, beni istedi.Oyy onlar yormaz insanı ya. Melek onlar melek ❤❤❤
Amin canım sağolMaşAllah ablam :) çok zormuş 5 ten sonrası Allah kolaylık versin :)
Benim eşimde çok yemek seçiyor hep fast food tarzı olsun istiyor. O yüzden bn yemek yaparkende diyet yaparkende çok zorlanıyorum
ilk kez duyuyorum bakicam netten her turlu diyete merakim vareliminasyon diyeti yapayım dedim. sonra zor geldi. daha önce aranızda hiç yapan var mı?
Çok kilolu degil eşim ama ikimizde balıketli olduk evlendikten sonra. Sebze yemez salata yemez çok zorcok zormus cnm yaesin nasil peki kilolu mu?
ilk kez duyuyorum bakicam netten her turlu diyete merakim var
Benimkide aynı canım, üstelik bende 3 erkek var sebze yemeyen. Salata yemezler, bazen aynı yemeği iki ayrı kapta pişiririm, içine koyduğum malzemeden dolayı ☹Çok kilolu degil eşim ama ikimizde balıketli olduk evlendikten sonra. Sebze yemez salata yemez çok zor
Çok kilolu degil eşim ama ikimizde balıketli olduk evlendikten sonra. Sebze yemez salata yemez çok zor
Bunu buraya bırakıyorum :) kollar zayıflamıyor diyen arkadaşlara gelsin. İyi geceler ballar. Öyle şişim ki bacaklarım karıncalanıyor :) masaj yaptım biraz . Hepimize saglıklı güzel uykular . Allah rahatlık versin
Instagram hesabı var altında bak kuzum :)biraz onunkilere sonradan sos yag vs ekle.kendin eklemeden ye canim. belki boyle boyle alisir
nasil yaptigini da yazaymis keske
Ayy çok zor ablamBenimkide aynı canım, üstelik bende 3 erkek var sebze yemeyen. Salata yemezler, bazen aynı yemeği iki ayrı kapta pişiririm, içine koyduğum malzemeden dolayı ☹
hmm neden scaba?? Psikolojik bir şey mi?3 gündür üstümde bi ağırlık var nedense
yavrum demek ki güzel ilgileniyorsun bırakıp gitmek istemiyorlar.ben de küçüklüğümde hep babanemde kalmak isterdim, ağlaya ağlaya eve getirirlerdi. Ne travmatikYerim onları, dün küçük annesinede babasinada gitmedi, beni istedi.
Ne havalara girdim ama. Ortancada tutturmuş bugünde sen bizde yat diyor
sen değilsin değil miBunu buraya bırakıyorum :) kollar zayıflamıyor diyen arkadaşlara gelsin. İyi geceler ballar. Öyle şişim ki bacaklarım karıncalanıyor :) masaj yaptım biraz . Hepimize saglıklı güzel uykular . Allah rahatlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?