Cumaya kadar çok var. Muhakkak toparlarsınBenim canım sıkkın yaa.Tek artıyla gelen benim .
Cuma 66,9
Bu gün 67,4
Fark +500
Cumaya kadar toparlarım inşallah
Gözden kaçirmişim canim..eklerim bugünDünkü 7bin adımım nerededir acabağ
Tembellik mi, psikolojik mi bilmiyorum, bugün gayet iyiyimhmm neden scaba?? Psikolojik bir şey mi?
yavrum demek ki güzel ilgileniyorsun bırakıp gitmek istemiyorlar.ben de küçüklüğümde hep babanemde kalmak isterdim, ağlaya ağlaya eve getirirlerdi. Ne travmatik
sen değilsin değil miben değilim de yoksa köprüye gidiyorum
Maşallah
Nasil gidiyor kirec temizligiTembellik mi, psikolojik mi bilmiyorum, bugün gayet iyiyim
Limon içmede sıkıntı yok, tansiyon filan etkilemiyor çok şükür.Nasil gidiyor kirec temizligi
Instagram hesabı var altında bak kuzum :)
Yok ben degilim :) bulsam eski fotografımı koyucam şimdiki halimle yanyana ah ahh :) bendeki bunun tersi yalnızhmm neden scaba?? Psikolojik bir şey mi?
yavrum demek ki güzel ilgileniyorsun bırakıp gitmek istemiyorlar.ben de küçüklüğümde hep babanemde kalmak isterdim, ağlaya ağlaya eve getirirlerdi. Ne travmatik
sen değilsin değil miben değilim de yoksa köprüye gidiyorum
MasallahhLimon içmede sıkıntı yok, tansiyon filan etkilemiyor çok şükür.
Nefsim çok zorluyor, meyva yedikten sonra biraz cıs kaçırdığım oldu.
2 gündür menü de et var ve benim sindirim gayet düzgün çalışıyor
Inşallah canımGünaydin güzel takimim..
gezegenfeza Allah kolaylik versin canim..işin zor...hani bir söz var...sabir acidir ama meyvesi tatlidir diye...inşallah güzel sonuçlar alirsin..
Highlight kısmında paylaşmış canım ilerletirsen görebilirsin :)
ohh hadi maşallah. Geçici bir durumdu demek kiTembellik mi, psikolojik mi bilmiyorum, bugün gayet iyiyim
tersi derken?? Tarifler için takibe aldımYok ben degilim :) bulsam eski fotografımı koyucam şimdiki halimle yanyana ah ahh :) bendeki bunun tersi yalnız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?