- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Bak canım patates kızartması da istiyor.Sabah : domates, salatalık, peynir, zeytin, yeşil biber
Ara: üç tane minik armut
Akşam : 7 tane köfte ve çokca patates kızartması
Su:3 litre
Spor: yarım saat yüzdüm+5000 adım
Tam benliksin abla :) bende eve eşime bile abur cubur almıyorum. Yemezde ben yerim diyeBak canım patates kızartması da istiyor.
Patatesim bitti, inan eve almıyorum, yapar yerim diye
Ara ara böyle hissetmen normal canım, yeterki kendini salma.
Şeytan benimde etrafimda çok dolandı, bi tekme atıp şutladım. Ne olduysa karaciğer temizliğinden sonra oldu.
Olsun onuda hallederim inşallah.
Haydi sende şeytana bi tekme savur
Küçük kardesim, troid ameliyatı oldu
Hepimiz depresyondayız.. herkes toz pembe hayatlar mı yaşıyor zannediyorsun hele ki şu lanet zamanlarda?? Ama ne yapıcaz hiçbir şey benden kıymetli değil düşünücez. Önce ben diyecez. Başka çaremiz yok bir şekilde olacak bu iş
Iyi yapıyon canımTam benliksin abla :) bende eve eşime bile abur cubur almıyorum. Yemezde ben yerim diye
Sağol canımsalamam kilodan biktim ama yoruldum sanirim bilmiyorum yavas vermek beni yipratti artik yolum cok uzun gozumde buyudu Allah kerim. sag ol gezom
Allah acil sifalar versin
baska carem yok evet boyle mutsuzum cunku biraksam daha mutsuz olucam. sag ol obezim
Annem de çok sever seni anlıyorumBenimde bugün içimden kahvaltımı paylaşmak geldi :)
Beni bıraksan ipimi koparmış gibi yerimde :) neeeyse
Inşallah canım, hep beraber inşallahDoğum günün kutlu olsun canım yeni yaşınfa istediğin kiloya gelirsin inşallah
Amin inşallah.
Gözbebeğimiz, ağrısı çokmuş, öyle üzülüyorum ki
Teşekkür ederim canım, annenede geçmiş olsun, Rabbim tüm hastalara şifa versin.Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar hayırlı sabahlar olsun inşallah
Gulhan1 bu sıralar cok yogun geçiyor günlerim annem rahatsız hergün hastaneleedeyim artı evdeki sorun en sonunda kendimi hasta edicem heralde ama yok yok bu sefer salmıyorum kendimi toplıyacagım menümü paylaşamıyorum ama dikkat halindeyim sporum hiç yok sadece koşturmaca var moni ve Gulhan1 ben Bi kaç haftalığına izne ayrılmak istiyorum en azından bayram sonrası herşey yoluna girer diye ümit ediyorum
Geçen hafta 61.5
Bu hafta 61.7
Artı 200 grm
Geçimişi okuyamadım kızlar sadece gözüme ilişengezegenfeza geçmiş olsun kardeşine canım Allah şifa versin
Gurubum hepinizi seviyorum öpüyorum
Amin saram sağolAllahım yardımcısı olsun canım
AminnnnTeşekkür ederim canım, annenede geçmiş olsun, Rabbim tüm hastalara şifa versin.
Sanada güç kuvvet versin inşallah
Biz de alayım mı diye sorulmaz direkt alınır. Problem orada zaten. Sen yemiyorsan bende mi yemeyeyim diyor ki haklılık payı da var. Kendisi yapar eder getirir önüme, yapamadıklarını da sipariş eder. Gece 23.30 da tatlı sipariş etmişliği var yaniTam benliksin abla :) bende eve eşime bile abur cubur almıyorum. Yemezde ben yerim diye
Annenize şifalar diliyorum canımGünaydın arkadaşlar hayırlı cumalar hayırlı sabahlar olsun inşallah
Gulhan1 bu sıralar cok yogun geçiyor günlerim annem rahatsız hergün hastaneleedeyim artı evdeki sorun en sonunda kendimi hasta edicem heralde ama yok yok bu sefer salmıyorum kendimi toplıyacagım menümü paylaşamıyorum ama dikkat halindeyim sporum hiç yok sadece koşturmaca var moni ve Gulhan1 ben Bi kaç haftalığına izne ayrılmak istiyorum en azından bayram sonrası herşey yoluna girer diye ümit ediyorum
Geçen hafta 61.5
Bu hafta 61.7
Artı 200 grm
Geçimişi okuyamadım kızlar sadece gözüme ilişengezegenfeza geçmiş olsun kardeşine canım Allah şifa versin
Gurubum hepinizi seviyorum öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?