Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sabah : domates, salatalık, peynir, zeytin, yeşil biber
Ara: üç tane minik armut
Akşam : 7 tane köfte ve çokca patates kızartması
Su:3 litre
Spor: yarım saat yüzdüm+5000 adım
Bak canım patates kızartması da istiyor.
Patatesim bitti, inan eve almıyorum, yapar yerim diye

salamam kilodan biktim ama yoruldum sanirim bilmiyorum yavas vermek beni yipratti artik yolum cok uzun gozumde buyudu Allah kerim. sag ol gezom
Küçük kardesim, troid ameliyatı oldu

Allah acil sifalar versin

baska carem yok evet boyle mutsuzum cunku biraksam daha mutsuz olucam. sag ol obezim

Hayirli Cumalar ve hayirli sabahlar güzel takimim...güzel daha hafif bir günümüz olsun inşallah....

Ilk bildirimi ben yapim...
Geçen hafta 59,1
Bugün 58,1
Eksi 1,0 kilo...
Haftalik hedefi tutturdum
Daha spor yapmadim...spordan sonrasinida yazarim sonra...

Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar hayırlı sabahlar olsun inşallah
Gulhan1 bu sıralar cok yogun geçiyor günlerim annem rahatsız hergün hastaneleedeyim artı evdeki sorun en sonunda kendimi hasta edicem heralde ama yok yok bu sefer salmıyorum kendimi toplıyacagım menümü paylaşamıyorum ama dikkat halindeyim sporum hiç yok sadece koşturmaca var moni ve Gulhan1 ben Bi kaç haftalığına izne ayrılmak istiyorum en azından bayram sonrası herşey yoluna girer diye ümit ediyorum
Geçen hafta 61.5
Bu hafta 61.7
Artı 200 grm
Geçimişi okuyamadım kızlar sadece gözüme ilişen gezegenfeza geçmiş olsun kardeşine canım Allah şifa versin
Gurubum hepinizi seviyorum öpüyorum

Teşekkür ederim canım, annenede geçmiş olsun, Rabbim tüm hastalara şifa versin.
Sanada güç kuvvet versin inşallah

Günaydın
Malûm gün geldi 1 hafta gecikmeli ve wc çıkmadım maalesef bu hafta hedefime ulaşamadım ama şimdiki haftadan acayip umutluyum
Cuma :78.0
Bugün 78.9
Fark: +900gr
Ama dün gelen misafirlerimiz aaaa ne kadar zayıflamışsın bacaklarından bile belli dediler çok mutluyum bakalım. Tartiyla ne zaman barisacagiz

Tam benliksin abla :) bende eve eşime bile abur cubur almıyorum. Yemezde ben yerim diye
Biz de alayım mı diye sorulmaz direkt alınır. Problem orada zaten. Sen yemiyorsan bende mi yemeyeyim diyor ki haklılık payı da var. Kendisi yapar eder getirir önüme, yapamadıklarını da sipariş eder. Gece 23.30 da tatlı sipariş etmişliği var yanie şimdi gel de bu insanla diyet yap şimdi

Annenize şifalar diliyorum canım

Sizi yine ihmal ettim biliyorum
Gruptan ayrılma kilom 75.9 şuan kilom 74.8
Diyeti bozdugum zamanlarda dondurma yedim. Uçuk şeyler yemedim. Sıvı ağırlıklı diyet yaptim.
Dün kinamiz vardı ve ben amacima ulastim balık elbisemi giydim. Afeti Devran oldum anlayacağınız. Basenlerden dolayı şüphelerim vardı ama birçok kişiden onay aldım. Güzel seçim dediler. Çok mutluyum. Pazar günü düğün var. O beni o kadar heyecanlandirmiyor doğrusu. 69 u görme umudum azaldı açıkçası.
Her yerimin sarkmasi ayrı bı sorun
Bugün yorgun ama kendimle gururluyum.
Her düğünde olduğu gibi bu düğünde de can sıkan şeyler oldu. Şuan canımı sikmamaya kararlı gibiyim ama çok ta inanmıyorum bu konuda istikrarlı olacağıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…