Ben kararlı başladığım bı dönem oldu. Spor yaptim diyetine gittim. İşi bahane etti gitti dışarda yedi. Evde ben ne pisirdiysem benle birlikte yedi. Benim porsiyonları mi benimle hesapladı ama. Hadi kalk yürü Lesli yap dedi. Çok dürttü yani. Ama zayıfladımBiz de alayım mı diye sorulmaz direkt alınır. Problem orada zaten. Sen yemiyorsan bende mi yemeyeyim diyor ki haklılık payı da var. Kendisi yapar eder getirir önüme, yapamadıklarını da sipariş eder. Gece 23.30 da tatlı sipariş etmişliği var yanie şimdi gel de bu insanla diyet yap şimdi
Cok gecmis olsun Rabbim sifa versinKüçük kardesim, troid ameliyatı oldu
Kt sonrasi sisliktir oBen bu kireç temizliğinde çok şişiyorum yahu
Kilom 60,300
Allah hayırlı uğurlu etsin canımSizi yine ihmal ettim biliyorum
Gruptan ayrılma kilom 75.9 şuan kilom 74.8
Diyeti bozdugum zamanlarda dondurma yedim. Uçuk şeyler yemedim. Sıvı ağırlıklı diyet yaptim.
Dün kinamiz vardı ve ben amacima ulastim balık elbisemi giydim. Afeti Devran oldum anlayacağınız. Basenlerden dolayı şüphelerim vardı ama birçok kişiden onay aldım. Güzel seçim dediler. Çok mutluyum. Pazar günü düğün var. O beni o kadar heyecanlandirmiyor doğrusu. 69 u görme umudum azaldı açıkçası.
Her yerimin sarkmasi ayrı bı sorun
Bugün yorgun ama kendimle gururluyum.
Her düğünde olduğu gibi bu düğünde de can sıkan şeyler oldu. Şuan canımı sikmamaya kararlı gibiyim ama çok ta inanmıyorum bu konuda istikrarlı olacağıma
Bu hafta az olur, haftaya çok olur umut kaybetmek yok. Yola devamGeçen Cuma 66,9
Bu gün 66,7
Fark -200
Ben de umudumu kaybediyorum.1 haftadır spor da yaptım çok da dikkat ettim.Giden kiloya bak-200.Şaka gibi.
Sağol canım.Cok gecmis olsun Rabbim sifa versin
Kt sonrasi sisliktir o
Ben tek öğün yediğinde bile 2 hafta duraklama yaşadım, asla yanlış bişey yemedigim halde.
Bende camları sildim, bakalım yarına bisey farkedecekmi
Ben tek öğün yediğinde bile 2 hafta duraklama yaşadım, asla yanlış bişey yemedigim halde.
600 gr az deyil canım, moralini bozma
Öyle eşler de varmış demekBen kararlı başladığım bı dönem oldu. Spor yaptim diyetine gittim. İşi bahane etti gitti dışarda yedi. Evde ben ne pisirdiysem benle birlikte yedi. Benim porsiyonları mi benimle hesapladı ama. Hadi kalk yürü Lesli yap dedi. Çok dürttü yani. Ama zayıfladım
Bizimkide geceleri lahmacun pizza kokoreç söyler :) neyse ki bu aralar beni çok zorlamıyor yemem içinBiz de alayım mı diye sorulmaz direkt alınır. Problem orada zaten. Sen yemiyorsan bende mi yemeyeyim diyor ki haklılık payı da var. Kendisi yapar eder getirir önüme, yapamadıklarını da sipariş eder. Gece 23.30 da tatlı sipariş etmişliği var yanie şimdi gel de bu insanla diyet yap şimdi
Sogan kürünü denedin mi ablam .bendaha önce denedim düzene girmişti.Herkese güzel bir bildirim günü olsun kızlar ❤❤❤
Geçen hafta: 89.1
Bu hafta : 87.8
Regl gelmedi yinebana yine doktor bana yine hormon hapları gözüktü
anneciğine geçmiş olsunGünaydın arkadaşlar hayırlı cumalar hayırlı sabahlar olsun inşallah
Gulhan1 bu sıralar cok yogun geçiyor günlerim annem rahatsız hergün hastaneleedeyim artı evdeki sorun en sonunda kendimi hasta edicem heralde ama yok yok bu sefer salmıyorum kendimi toplıyacagım menümü paylaşamıyorum ama dikkat halindeyim sporum hiç yok sadece koşturmaca var moni ve Gulhan1 ben Bi kaç haftalığına izne ayrılmak istiyorum en azından bayram sonrası herşey yoluna girer diye ümit ediyorum
Geçen hafta 61.5
Bu hafta 61.7
Artı 200 grm
Geçimişi okuyamadım kızlar sadece gözüme ilişengezegenfeza geçmiş olsun kardeşine canım Allah şifa versin
Gurubum hepinizi seviyorum öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?