Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Geçmiş olsun canım vücudunu o kadar temizlemişsinki sağlıksız yiyecekleri kabul etmiyor demekki

Bugün serbest günündü sanirim..Sağlikli besinler gerçekten insani mutlu ediyor ..bu aralar bende saldim kendimi..yediklerime dikkat etmiyorum...neyseki spor yapiyorumda dengeleniyor .bu ay öyle olsun..auğustos ayinda çok dikkat edeceğim..bu ay dediğim gibi 2 doğum günü vardi. .önümüzdeki ay tekrar eski düzene döneceğim

canimsiniz ya ama cidden ilk kez boyle oluyorum ins bu psikolojiden bi an once cikarim depresyonda gibi enerjisizim cunku

Yoķ canım Ne serbesti, yine yemek saatini bekliyorum, onu aşmıyorum.
Meyva öğününde çikolata, dondurma filan canım istiyor, biraz kaçırdım itiraf ediyim.
Kendim yapıyım da sağlıklı olsun dedim, bin pişman oldum.
Yarın misafirliğe gideceğim, menüde ne varsa tek çeşit yerim, sonra kaldığım yerden devam inşallah.
Birde pazar günü karaciğer temizliğini tekrar yapıyım diyorum.
Inşallah yaparım

Neden tekrar yapmak istiyorsun, bu kadar erken iyi olur mu ki ?

canimsiniz ya ama cidden ilk kez boyle oluyorum ins bu psikolojiden bi an once cikarim depresyonda gibi enerjisizim cunku
Ara ara böyle hissetmen normal canım, yeterki kendini salma.
Şeytan benimde etrafimda çok dolandı, bi tekme atıp şutladım. Ne olduysa karaciğer temizliğinden sonra oldu.
Olsun onuda hallederim inşallah.
Haydi sende şeytana bi tekme savur

Neden tekrar yapmak istiyorsun, bu kadar erken iyi olur mu ki ?
22: 30 gibi kustum, pek bisey çıkmadı ama içimde rahat etmedi.
Kitapta tekrar yapmak isteyenlerin kireç temizliği son günü tekrar yapabileceği yazıyordu. Apa da bahsettiydi galiba.
Fırsatım varken tekrarlayım diye düşünüyorum

Yaramı deşme
Bileti iptal etmeseydik şimdi Türkiye deydik.
Bizim atom karınca bugün ameliyat oldu. Yanında olmayı çok isterdim.
Neyseki elimizde bir divi var, o olmasa ne yapardık
Yaaolsun bunda da vardır bir hayır. Kardeşine geçmiş olsun, inşallah önemli bir şey değildir

Divi mi var?? Aa o da kim hatırlayamadım

Hepimiz depresyondayız.. herkes toz pembe hayatlar mı yaşıyor zannediyorsun hele ki şu lanet zamanlarda?? Ama ne yapıcaz hiçbir şey benden kıymetli değil düşünücez. Önce ben diyecez. Başka çaremiz yok bir şekilde olacak bu iş

Yaaolsun bunda da vardır bir hayır. Kardeşine geçmiş olsun, inşallah önemli bir şey değildir

Divi mi var?? Aa o da kim hatırlayamadım
Sağol canım, geçecek inşallah.
Evet sağ kolumuz, sol kolumuz, elimiz, ayağımız bir tek divimiz.
Allah hayırlı uzun ömür versin inşallah, o olmasa halimiz harap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…