Bugün dedimki, madem canım cıs istiyor, kendim yapıyım, hazır almayım.
Nette gofret tarifi vardı, wasa ile yapilan. Dün baya uğraştım yaptım.
Bugun meyva öğününde 1 tane yedim, yemez olaydım, yapmaz olaydım. Hâlâ midem bulanıyor.
Üstüne birde lavaşla tost yaptım.
Inanın hiç memnun kalmadım.
Yerken iyiydi, sonrası facia. Vücudum şişti, midem bulandı. 1 saat yürüdüm geldim, banamisin demedi.
En iyisi sagliksizlari yememek
Bugün serbest günündü sanirim..Sağlikli besinler gerçekten insani mutlu ediyor ..bu aralar bende saldim kendimi..yediklerime dikkat etmiyorum...neyseki spor yapiyorumda dengeleniyor .bu ay öyle olsun..auğustos ayinda çok dikkat edeceğim..bu ay dediğim gibi 2 doğum günü vardi. .önümüzdeki ay tekrar eski düzene döneceğimBugün dedimki, madem canım cıs istiyor, kendim yapıyım, hazır almayım.
Nette gofret tarifi vardı, wasa ile yapilan. Dün baya uğraştım yaptım.
Bugun meyva öğününde 1 tane yedim, yemez olaydım, yapmaz olaydım. Hâlâ midem bulanıyor.
Üstüne birde lavaşla tost yaptım.
Inanın hiç memnun kalmadım.
Yerken iyiydi, sonrası facia. Vücudum şişti, midem bulandı. 1 saat yürüdüm geldim, banamisin demedi.
En iyisi sagliksizlari yememek
Yaramı deşme
Bileti iptal etmeseydik şimdi Türkiye deydik.
Bizim atom karınca bugün ameliyat oldu. Yanında olmayı çok isterdim.
Neyseki elimizde bir divi var, o olmasa ne yapardık
Böyle düşünmen normal canim dönem dönem oluyo bu şekilde dalgalanmalar..ayni piskolojiyi bende yaşadim....ama düşünsene pes edip birakirsan kilon dahada artacak..ve bunun üzüntüsünden dolayi dahada yiyip kilo alacaksin..bu kisirdöngü dahada mutsuzluğuna sebep olacak ve birgün artik yeter diyeceksin ve yine kilo vermeye başlayscaksin..ama 10-20 kilo daha fazlasiylan ..o günleri yaşamaktansa şu anki halinle yola devam et ve hedefe ulaşacağin günün mutluluğunu düşün...bende haftalardir 62-63 arasinda gelgitler yaşadim...ama inat edip pes etmedim ve başardim..
Ya buse benim tartı beş kilo fazla tarttığında, mutsuzluktan ölürken dahi hedefimden dönmedim, bir ileri iki geri gidiyorum senin yaptığın ne şimdisanki dünyalar kadar kilon var. Başarıcam de arkadaşım hep olumsuza koşullama kendini
Yoķ canım Ne serbesti, yine yemek saatini bekliyorum, onu aşmıyorum.Bugün serbest günündü sanirim..Sağlikli besinler gerçekten insani mutlu ediyor ..bu aralar bende saldim kendimi..yediklerime dikkat etmiyorum...neyseki spor yapiyorumda dengeleniyor .bu ay öyle olsun..auğustos ayinda çok dikkat edeceğim..bu ay dediğim gibi 2 doğum günü vardi. .önümüzdeki ay tekrar eski düzene döneceğim
Galiba öyle olduGeçmiş olsun canım vücudunu o kadar temizlemişsinki sağlıksız yiyecekleri kabul etmiyor demekki
Misafir yogunugum devam ediyor canim bu hafta istedigim gibi gitmedi maleaef sabit gelsem dua edicem ptesiden itibaren sıkı bi sekilde devam edicem bu kadar izin yeter :)
Amin inşallah.Geçmiş olsun canım Allah Şafi ismi hürmetine şifa versin
Neden tekrar yapmak istiyorsun, bu kadar erken iyi olur mu ki ?Yoķ canım Ne serbesti, yine yemek saatini bekliyorum, onu aşmıyorum.
Meyva öğününde çikolata, dondurma filan canım istiyor, biraz kaçırdım itiraf ediyim.
Kendim yapıyım da sağlıklı olsun dedim, bin pişman oldum.
Yarın misafirliğe gideceğim, menüde ne varsa tek çeşit yerim, sonra kaldığım yerden devam inşallah.
Birde pazar günü karaciğer temizliğini tekrar yapıyım diyorum.
Inşallah yaparım
Hayirdir kim hasta Rabbim sifa versin insallahAmin inşallah.
Gözbebeğimiz, ağrısı çokmuş, öyle üzülüyorum ki
Ara ara böyle hissetmen normal canım, yeterki kendini salma.canimsiniz ya ama cidden ilk kez boyle oluyorum ins bu psikolojiden bi an once cikarim depresyonda gibi enerjisizim cunku
22: 30 gibi kustum, pek bisey çıkmadı ama içimde rahat etmedi.Neden tekrar yapmak istiyorsun, bu kadar erken iyi olur mu ki ?
Küçük kardesim, troid ameliyatı olduHayirdir kim hasta Rabbim sifa versin insallah
YaaYaramı deşme
Bileti iptal etmeseydik şimdi Türkiye deydik.
Bizim atom karınca bugün ameliyat oldu. Yanında olmayı çok isterdim.
Neyseki elimizde bir divi var, o olmasa ne yapardık
Çok geçmiş olsun. Allah şifa versinKüçük kardesim, troid ameliyatı oldu
Hepimiz depresyondayız.. herkes toz pembe hayatlar mı yaşıyor zannediyorsun hele ki şu lanet zamanlarda?? Ama ne yapıcaz hiçbir şey benden kıymetli değil düşünücez. Önce ben diyecez. Başka çaremiz yok bir şekilde olacak bu işcanimsiniz ya ama cidden ilk kez boyle oluyorum ins bu psikolojiden bi an once cikarim depresyonda gibi enerjisizim cunku
Sağol canım, geçecek inşallah.Yaaolsun bunda da vardır bir hayır. Kardeşine geçmiş olsun, inşallah önemli bir şey değildir
Divi mi var?? Aa o da kim hatırlayamadım
AminÇok geçmiş olsun. Allah şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?