Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bazı tariflerde bulgur yada yarma vardı galiba

Aa ,hadi inşallah bakalım

Evet haklısın canım ne psikoloji kalıyor ne moral bayram I atlatalım hayırlısıyla bomba gibi geliriz

Teşekkür ederim ablam Allah yardımcın olsun :) acaba normal ocak üzerinde mi pişiriyorsun yoksa özel bir ocağın var mı :) ilk defa yapacagım daha önce el açması börekler yaptım ama un konusu için uyardığın için teşekkür ederim :) inşAllah becerebilirim.

Hava değişimi iyi gelmiş sana maşallah

Ablam sen arasına ne peyniri koyuyorsun ?

Tamam canim..ben birde auğustos listesi yapim ozaman
Bende isterem :) ablam ben çok saldım evde tadilat var . Eşimle küsüz iki dk ne bulursam onu yiyorum derse geçiyorum bayram sonrası tekrar eskiye dönüş yapacagım düzenim şaştı yine

yaparsan foto isterim muhakkak

Oy oy oyyy canım çekti yaw

Son düzenleme:
Dünde 10 bin adim not etmişim deftere...yine unutmuşum listeye yazmaya..şimdi not ederken gördüm...
olsun canım. Çok da önemli değil aslında. O kadar uğraşıyorsun ya hakkını helal et
Dediğin ilaçları bende içmiştim,iştahımı açmıştı.4-5 kg almıştım bende obeztom.

obezzto
ayy demeesen niçin kullandın?? Baktım gebe kalmak isteyenler de içiyormuş

oo çok sevindim. Kendine iyi bak. İyi tatiller

Sana iyi gelecek, motivasyonuna geri döndürecekse yap tabii.. Su orucu gibi

evet obezim yeterki kurtulayim aclik falan umrumda degil. aksamda arkadastaydik neler yemedim bi bilsen. kendimi taktir ettim

acliga dayanamam sanmistim ama pek zor olmadi aksam biraz zor gecti atak gibi sade turk kahvesi ictim bastirdim. proteinli sut tok tuttu.

Zaten o takıldığın rakamı kırsan gerisi çorap söküğü gibi gelir. Ha gayret bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…