- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Bazı tariflerde bulgur yada yarma vardı galibatmm sag ol abla bakayim. netten karabugday yok evde buna gerek kalmaz ins bugun sivi agirlikli gidiyorum
cok sevindim. senin icin cnm zaten incelmek zayiflamaktan daha guzel her zaman.bende izne ayrildim. duraklama yasiyorum. onu kirmaya odaklandim bugun bakalim cumaya kadar kurtulcam duraklamadan ins
Aa ,hadi inşallah bakalımtmm sag ol abla bakayim. netten karabugday yok evde buna gerek kalmaz ins bugun sivi agirlikli gidiyorum
cok sevindim. senin icin cnm zaten incelmek zayiflamaktan daha guzel her zaman.bende izne ayrildim. duraklama yasiyorum. onu kirmaya odaklandim bugun bakalim cumaya kadar kurtulcam duraklamadan ins
Kesinlikle öyle. Ama ne yapalım gündüz sıcak gece serin olunca düzenimiz şaşmıştıÇok sevindim canım, zaten senin meta gece oturup gündüz yattığın için de yavaşlamıştır
Evet haklısın canım ne psikoloji kalıyor ne moral bayram I atlatalım hayırlısıyla bomba gibi gelirizBu ara bende motivasyonumu kaybettim canım.Sabit kalabilmek için zorluyorum takım adına.Bayramdan sonra bende sıkı sıkı sarılıcam.Psikoloji de alt üst oluyor.Kendimizi toparlarsak psikoloji otomatik olarak düzeliyor zaten
Teşekkür ederim ablam Allah yardımcın olsun :) acaba normal ocak üzerinde mi pişiriyorsun yoksa özel bir ocağın var mı :) ilk defa yapacagım daha önce el açması börekler yaptım ama un konusu için uyardığın için teşekkür ederim :) inşAllah becerebilirim.Canım beniimm unutmadım ama inan fırsat bulamıyorum.Bayram öncesi hem sipariş,hem de evin işi işi.İMDAAAATTTT diyorum artık.Bir de subay arkadaşımızın tayini buraya çıkmış.Netten onlara ev bakıyorum,muhit bilmeyince bakamıyorlar
Tarife gelmeden önce,ince mi hazırlar gibi birazcık kalın mı seviyorsunuz?Bu tarif benim yaptığım gibi orta kalın oluyor.Tahmini bir parmak kalınlığında
4 tane yumurta (S-M boysa 5 kır)
3/4 çay bardağı su ve tuz
Önemli not : Un çok önemli,haşlarken sudan çıkaramazsın yırtılır.Ben hekimoğlu safir kullanıyorum.
Bim,A 101 unları kesinlikle olmuyor denedim ben çünkü.Emeğine yazık
Mayalı puaçadan biraz daha katı yoğur.8 bezeye ayır dinlensin.Ne kadar dinlenirse o kadar rahat açarsın.Akşam yoğurup bezeleyip poşete geçirerek sabaha kadar buzdolabında da durabilir.Ama mutlaka bezeli şekilde dinlendir canım.
En alttaki ve en üstteki bezeleri haşlamıyorsun.Tepsiyi biraz bolca yağla.Yarım çay bardağı kadar diyeyim.Ben yağı ölçmeden dökünce tam bilemedim.Tencereye de suyunu koy 2 yemek kaşığı tuz at ısınadursun.Önce 6 tane aç sofra bezine ser.7. yi açıp tepsiye ser.Sonra açtığın 6 tane yufkayı üst üste koyup ikiye kes.Yarım yarım haşla.Haa bu arada araların yufkasını tepsiden büyük aç ki araları pileli pileli olsun.Ortasına içini koyup diğerlerini de haşlayıp bitir.En son 8. yani son yufkayı açıp en üste ser.Önceden sakın açma canım.Sen haşlama işlemini yaparken kurur.İç koyduğun kat hariç diğer aralara 2 y. kaşığı sıvı yağ gezdir.İçin peynirli ise o kata da yağ dök.En üstü de yağlanır mı yumurta sarısı mı sürülür hiç bilmiyorum.Fırında hiç yapmadım çünkü
Haşlama işlemi 15 sn kadar yeterlidir.Çıkarıp hemen soğuk suya at,metal-bakır kevgirin üstünde serip suyunu sıyır.Su da sakın uzun süre bekletme hamur olur.Soğuk su dediğim normal çeşme suyu.İlk yarı bittiğinde suyun ısınmış olucaktır,tekrar değiştir suyunu ki hamur soğuk suya atılmalı.
Ben çok ayrıntılı yazdım,belki ilk defa yapıyorsundur belki diye.İnşallah bişey unutmamışımdır
Şimdiden kolay gelsin canım ❤❤❤
Bir garip dertli
Hava değişimi iyi gelmiş sana maşallahMerhaba kızlar
Nasılsınız özledim sizi
Girmeye vaktim kalmıyor pek buralar çok güzel
Bizim evin orda hissedilen 50 55 dereceymiş
Burası yağışlı ohhh mis
Iyi ki gelmişiz yoksa kuzum pişecekti orda
Ccccok suzuldum
Tattığı bilemem ama
Bacak göbek hatta inanamayacaksınız ama kolum bile suzuldu
En çok da kola sevindim:)
Yediklerim normal şeyler yasak koymuyorum kendime
Ama üç öğün akşam en geç 8 den sonra bir şey yemiyorum bol su
Az da egzersiz
Harika ya maşallah Sübhanallah
Umarım sizler de ıyisinizdir
Hadi öptüm hoşça kalın
Tamam canim..ben birde auğustos listesi yapim ozamanBen ben ben
Ablam sen arasına ne peyniri koyuyorsun ?Canım beniimm unutmadım ama inan fırsat bulamıyorum.Bayram öncesi hem sipariş,hem de evin işi işi.İMDAAAATTTT diyorum artık.Bir de subay arkadaşımızın tayini buraya çıkmış.Netten onlara ev bakıyorum,muhit bilmeyince bakamıyorlar
Tarife gelmeden önce,ince mi hazırlar gibi birazcık kalın mı seviyorsunuz?Bu tarif benim yaptığım gibi orta kalın oluyor.Tahmini bir parmak kalınlığında
Önemli not : Un çok önemli,haşlarken sudan çıkaramazsın yırtılır.Ben hekimoğlu safir kullanıyorum.
Mayalı puaçadan biraz daha katı yoğur.8 bezeye ayır dinlensin.Ne kadar dinlenirse o kadar rahat açarsın.Akşam yoğurup bezeleyip poşete geçirerek sabaha kadar buzdolabında da durabilir.Ama mutlaka bezeli şekilde dinlendir canım.
En alttaki ve en üstteki bezeleri haşlamıyorsun.Tepsiyi biraz bolca yağla.Yarım çay bardağı kadar diyeyim.Ben yağı ölçmeden dökünce tam bilemedim.Tencereye de suyunu koy 2 yemek kaşığı tuz at ısınadursun.Önce 6 tane aç sofra bezine ser.7. yi açıp tepsiye ser.Sonra açtığın 6 tane yufkayı üst üste koyup ikiye kes.Yarım yarım haşla.Haa bu arada araların yufkasını tepsiden büyük aç ki araları pileli pileli olsun.Ortasına içini koyup diğerlerini de haşlayıp bitir.En son 8. yani son yufkayı açıp en üste ser.Önceden sakın açma canım.Sen haşlama işlemini yaparken kurur.İç koyduğun kat hariç diğer aralara 2 y. kaşığı sıvı yağ gezdir.İçin peynirli ise o kata da yağ dök.En üstü de yağlanır mı yumurta sarısı mı sürülür hiç bilmiyorum.Fırında hiç yapmadım çünkü
Haşlama işlemi 15 sn kadar yeterlidir.Çıkarıp hemen soğuk suya at,metal-bakır kevgirin üstünde serip suyunu sıyır.Su da sakın uzun süre bekletme hamur olur.Soğuk su dediğim normal çeşme suyu.İlk yarı bittiğinde suyun ısınmış olucaktır,tekrar değiştir suyunu ki hamur soğuk suya atılmalı.
Ben çok ayrıntılı yazdım,belki ilk defa yapıyorsundur belki diye.İnşallah bişey unutmamışımdır
Bir garip dertli
Bende isterem :) ablam ben çok saldım evde tadilat var . Eşimle küsüz iki dk ne bulursam onu yiyorum derse geçiyorumTamam canim..ben birde auğustos listesi yapim ozaman
Teşekkür ederim ablam Allah yardımcın olsun :) acaba normal ocak üzerinde mi pişiriyorsun yoksa özel bir ocağın var mı :) ilk defa yapacagım daha önce el açması börekler yaptım ama un konusu için uyardığın için teşekkür ederim :) inşAllah becerebilirim.
Oy oy oyyyCanım beniimm unutmadım ama inan fırsat bulamıyorum.Bayram öncesi hem sipariş,hem de evin işi işi.İMDAAAATTTT diyorum artık.Bir de subay arkadaşımızın tayini buraya çıkmış.Netten onlara ev bakıyorum,muhit bilmeyince bakamıyorlar
Bir garip dertli
Tabiki canım :) inşAllah o güne kadar bu motivasyonda olurumyaparsan foto isterim muhakkak
Üye Adi | Cu. | Ct. | Pz. | Pt. | Sa. | Ça. | Pe | hedef |
N nezesali | - | - | - | - | ||||
| - | - | - | - | ||||
| - | - | - | + | ||||
| - | - | - | - | ||||
| - | - | - | - | ||||
| - | - | - | - | ||||
B busefit | + | - | + | + | 78,1/77,9/-0,2 | |||
| - | + | + | + | 66,7/66,0/-0,7 |
Cu | Ct | Pz | Pz | Sa | Ça | Pe | hedef | |
| + | - | - | - | 63,1/62,7/-0,4 | |||
| - | - | +80 | +88 | 87,8/87,0/-0,8 | |||
| - | - | - | - | 75,3/74/-1,3 | |||
O optumkibbye | - | - | - | - | ||||
@yst38 | - | - | - | - | ||||
| - | - | - | - | ||||
F Fitimfitsinfit | ||||||||
| 58,1/57,1/-1,0 | |||||||
olsun canım. Çok da önemli değil aslında. O kadar uğraşıyorsun ya hakkını helal etDünde 10 bin adim not etmişim deftere...yine unutmuşum listeye yazmaya..şimdi not ederken gördüm...
ayy demee
oo çok sevindim. Kendine iyi bak. İyi tatillerMerhaba kızlar
Nasılsınız özledim sizi
Girmeye vaktim kalmıyor pek buralar çok güzel
Bizim evin orda hissedilen 50 55 dereceymiş
Burası yağışlı ohhh mis
Iyi ki gelmişiz yoksa kuzum pişecekti orda
Ccccok suzuldum
Tattığı bilemem ama
Bacak göbek hatta inanamayacaksınız ama kolum bile suzuldu
En çok da kola sevindim:)
Yediklerim normal şeyler yasak koymuyorum kendime
Ama üç öğün akşam en geç 8 den sonra bir şey yemiyorum bol su
Az da egzersiz
Harika ya maşallah Sübhanallah
Umarım sizler de ıyisinizdir
Hadi öptüm hoşça kalın
Sana iyi gelecek, motivasyonuna geri döndürecekse yap tabii.. Su orucu gibimenum
sabah
15 antep fistigi
pinar protein sut
gunun geri kalani aciktikca protein sut
2 lt su
Sana iyi gelecek, motivasyonuna geri döndürecekse yap tabii.. Su orucu gibi
Zaten o takıldığın rakamı kırsan gerisi çorap söküğü gibi gelir. Ha gayret bu haftaevet obezim yeterki kurtulayim aclik falan umrumda degil. aksamda arkadastaydik neler yemedim bi bilsen. kendimi taktir ettim
acliga dayanamam sanmistim ama pek zor olmadi aksam biraz zor gecti atak gibi sade turk kahvesi ictim bastirdim. proteinli sut tok tuttu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?