Zaten o takıldığın rakamı kırsan gerisi çorap söküğü gibi gelir. Ha gayret bu hafta
Kahvaltı çavdar ekmeği ile peynirli tost biber
Ara 3 ceviz 1 tane taze incir
Akşam 5 tane ızgara köfte salata 1 dilim çavdar ekmeği
Şu 2.5 litre
Aynı senin şikayetlerin cnm.Ama rahim duvarı kalınlaşması hakkında dr um bana farklı bilgi vermişti.Netten de araştırmıştım söylediklerinin aynısı yazıyordu.olsun canım. Çok da önemli değil aslında. O kadar uğraşıyorsun ya hakkını helal et❤
ayy demeesen niçin kullandın?? Baktım gebe kalmak isteyenler de içiyormuş
oo çok sevindim. Kendine iyi bak. İyi tatiller
İnşallah gelicezEvet haklısın canım ne psikoloji kalıyor ne moral bayram I atlatalım hayırlısıyla bomba gibi geliriz
Ricaa ederim tatliş lafı mı olur.Normal ocak üzerinde pişiriyorum ablacımTeşekkür ederim ablam Allah yardımcın olsun :) acaba normal ocak üzerinde mi pişiriyorsun yoksa özel bir ocağın var mı :) ilk defa yapacagım daha önce el açması börekler yaptım ama un konusu için uyardığın için teşekkür ederim :) inşAllah becerebilirim.
Ben 2-3 çeşit peyniri karıştırıyorum.Tulum - Ezine - Normal kalıp peynir.Ama çok yağlı peynir kullanırsan pişerken erir ve akar.Börek soğuduğunda da içinde ki peynirler sertleşir.Aynı kaşarlı puaça yaptığında,sıcakken yiyince sündüğü,soğuduğunda sertleştiği gibi.Yani yarısı yağlı,yarısı yağsız gibi bi oranlama yapabilirsin.Ablam sen arasına ne peyniri koyuyorsun ?
Atla gel hadi obeztom,sıcak sıcak tepsiyi de önümüze koyalım doyası yiyelimOy oy oyyycanım çekti yaw
Aklıma gelmişken Hekimoğlu SAFİR dışı yeşilli paket.3 çeşit Hekimoğlu un var.Biri 5 yıldız en süperi bundan da alabilirsin.Diğeri Hekimoğulları paketi beyaz SAKIINN ALMA hiç güzel değil.Diğeri benim kullandığım unAblam sen arasına ne peyniri koyuyorsun ?
Uff aylin dönüşürmüşsün gene
Bende istiyomAtla gel hadi obeztom,sıcak sıcak tepsiyi de önümüze koyalım doyası yiyelim
Kim demişHerkes uyuyor haydi bana da iyi geceler
Çok sevindim cnm kırdın direnci inşgunaydin gunaydin gunaydiiiinn
zılgıt benim halay benim gün benim
kilom 77.7
cok sukur bin sukur
Çok sevindim cnm kırdın direnci inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?