Kilodan ziyade tahminim ödem tutturuyor.
Pastanın yanına meyve falan yediysen o da karın ağrıtır hatta cır cır yaparuzun suredir boyle yemedigimden mi bilmiyorum karnim acayip ağrıyor
Evet yaaKuş gibi oldun gezom çok özeniyorum sanahadi az kaldı sık dişini
2 gün ayran aşı yapabilirsin, iyi gelir, direnç varsa kirargezegenfeza kilom bi defa 77.9 a indi gerisi hep 78 lerde bence kitlendim duraklama bu da seninki gibi. bugun ilk defa boyle yedim. vücut sasirdi karnim agriyo insallah duraklama bu vesileyle kirilir. daha da olmazsa sivi diyeti yapcam cunku sevkim cok kirildi sinirden aglamak uzereyim
Selam canim...inşallah sende iyisindir...ne güzel kilo almamişin..buda büyük bir başariSlm sevgili takimim umarim herkes iyidir .umarim herkes istedigi kiloya ulasmistir.
Beni sorarsaniz kilom ayni 67 kilodayim diyeyte degilim giremiyorum biturlu.
Dünde 10 bin adim not etmişim deftere...yine unutmuşum listeye yazmaya.Bugünkü menüm
Sabah : peynir, zeytin, yeşil biber, domates, salatalık, bir dilim ekmek
Ara:bir avuç taflan
Akşam: fırında tavuk but ve bir kaç patates, salata
Su :3 litre
Spor : 11.000 adım yürüdüm
Üye Adi | Cu. | Ct. | Pz. | Pt. | Sa. | Ça. | Pe | hedef |
N nezesali | - | - | - | |||||
@Ekrl | - | - | - | |||||
| - | - | - | |||||
@Baby Cat | - | - | - | |||||
| - | - | - | |||||
| - | - | - | |||||
B busefit | + | - | + | 78,1/77,9/-0,2 | ||||
| - | + | + | 66,7/66,0/-0,7 |
Cu | Ct | Pz | Pz | Sa | Ça | Pe | hedef | |
| + | - | - | 63,1/62,7/-0,4 | ||||
| - | - | +80 | 87,8/87,0/-0,8 | ||||
| - | - | - | 75,3/74/-1,3 | ||||
O optumkibbye | - | - | - | |||||
@yst38 | - | - | - | |||||
| - | - | - | |||||
F Fitimfitsinfit | ||||||||
| 58,1/57,1/-1,0 | |||||||
79.8 olsun benim hedefimde perihancnm inş ulaşırım -1 kg
Üye Adi Cu. Ct. Pz. Pt. Sa. Ça. Pe hedef N nezesali - - - @Ekrl - - - Natsume - - - @Baby Cat - - - Ya habibi5534 - - - 60kiloyum - - - B busefit + - + 78,1/77,9/-0,2 dunya cadisi - + + 66,7/66,0/-0,7
Cu Ct Pz Pz Sa Ça Pe hedef Bir garip dertli + - - 63,1/62,7/-0,4 obezzto - - +80 87,8/87,0/-0,8 MuMu85 - - - 75,3/74/-1,3 O optumkibbye - - - @yst38 - - - Aylin42Konya - - - F Fitimfitsinfit Gulhan1 58,1/57,1/-1,0
Cok sukur iyiyim bebekle ugrasiyorum cok yororuyor masallah.evt almadim mehter tamimi gobi bir ileri her ayniSelam canim...inşallah sende iyisindir...ne güzel kilo almamişin..buda büyük bir başari
Canım beniimm unutmadım ama inan fırsat bulamıyorum.Bayram öncesi hem sipariş,hem de evin işi işi.İMDAAAATTTT diyorum artık.Bir de subay arkadaşımızın tayini buraya çıkmış.Netten onlara ev bakıyorum,muhit bilmeyince bakamıyorlarAylin ablam su böreği tarifini bekliyorum inşAllah müsait olup da yazabilirsin
Dediğin ilaçları bende içmiştim,iştahımı açmıştı.4-5 kg almıştım bende obeztom.Ben olmayan regl için doktora gittim kızlar. Usg yaptı, atılamayan yumurtayı gördü hatta basit bir kist de var dedi. Kisti önemseme regl olunca geçecek dedi. Regl olmam için tarlusal verdi. Ayrıca reglin 5.gününde bir hapa daha başlıycam adı cyclo-progynova. o da döngüyü düzene sokacakmış. Fakat nette yorumları okudum şimdi müthiş şişiriyormuşbir kutuda beş kilo aldım yazmış insanlar
Çok güzel yazmışsın.Canım beniimm unutmadım ama inan fırsat bulamıyorum.Bayram öncesi hem sipariş,hem de evin işi işi.İMDAAAATTTT diyorum artık.Bir de subay arkadaşımızın tayini buraya çıkmış.Netten onlara ev bakıyorum,muhit bilmeyince bakamıyorlar
Tarife gelmeden önce,ince mi hazırlar gibi birazcık kalın mı seviyorsunuz?Bu tarif benim yaptığım gibi orta kalın oluyor.Tahmini bir parmak kalınlığında
4 tane yumurta (S-M boysa 5 kır)
3/4 çay bardağı su ve tuz
Önemli not : Un çok önemli,haşlarken sudan çıkaramazsın yırtılır.Ben hekimoğlu safir kullanıyorum.
Bim,A 101 unları kesinlikle olmuyor denedim ben çünkü.Emeğine yazık
Mayalı puaçadan biraz daha katı yoğur.8 bezeye ayır dinlensin.Ne kadar dinlenirse o kadar rahat açarsın.Akşam yoğurup bezeleyip poşete geçirerek sabaha kadar buzdolabında da durabilir.Ama mutlaka bezeli şekilde dinlendir canım.
En alttaki ve en üstteki bezeleri haşlamıyorsun.Tepsiyi biraz bolca yağla.Yarım çay bardağı kadar diyeyim.Ben yağı ölçmeden dökünce tam bilemedim.Tencereye de suyunu koy 2 yemek kaşığı tuz at ısınadursun.Önce 6 tane aç sofra bezine ser.7. yi açıp tepsiye ser.Sonra açtığın 6 tane yufkayı üst üste koyup ikiye kes.Yarım yarım haşla.Haa bu arada araların yufkasını tepsiden büyük aç ki araları pileli pileli olsun.Ortasına içini koyup diğerlerini de haşlayıp bitir.En son 8. yani son yufkayı açıp en üste ser.Önceden sakın açma canım.Sen haşlama işlemini yaparken kurur.İç koyduğun kat hariç diğer aralara 2 y. kaşığı sıvı yağ gezdir.İçin peynirli ise o kata da yağ dök.En üstü de yağlanır mı yumurta sarısı mı sürülür hiç bilmiyorum.Fırında hiç yapmadım çünkü
Haşlama işlemi 15 sn kadar yeterlidir.Çıkarıp hemen soğuk suya at,metal-bakır kevgirin üstünde serip suyunu sıyır.Su da sakın uzun süre bekletme hamur olur.Soğuk su dediğim normal çeşme suyu.İlk yarı bittiğinde suyun ısınmış olucaktır,tekrar değiştir suyunu ki hamur soğuk suya atılmalı.
Ben çok ayrıntılı yazdım,belki ilk defa yapıyorsundur belki diye.İnşallah bişey unutmamışımdır
Şimdiden kolay gelsin canım ❤❤❤
Bir garip dertli
Tarif için teşekkürler canim..bende kayit ettim...emeğine sağlik..ne güzel bir ev işin var..Allah bereket versinCanım beniimm unutmadım ama inan fırsat bulamıyorum.Bayram öncesi hem sipariş,hem de evin işi işi.İMDAAAATTTT diyorum artık.Bir de subay arkadaşımızın tayini buraya çıkmış.Netten onlara ev bakıyorum,muhit bilmeyince bakamıyorlar
Tarife gelmeden önce,ince mi hazırlar gibi birazcık kalın mı seviyorsunuz?Bu tarif benim yaptığım gibi orta kalın oluyor.Tahmini bir parmak kalınlığında
4 tane yumurta (S-M boysa 5 kır)
3/4 çay bardağı su ve tuz
Önemli not : Un çok önemli,haşlarken sudan çıkaramazsın yırtılır.Ben hekimoğlu safir kullanıyorum.
Bim,A 101 unları kesinlikle olmuyor denedim ben çünkü.Emeğine yazık
Mayalı puaçadan biraz daha katı yoğur.8 bezeye ayır dinlensin.Ne kadar dinlenirse o kadar rahat açarsın.Akşam yoğurup bezeleyip poşete geçirerek sabaha kadar buzdolabında da durabilir.Ama mutlaka bezeli şekilde dinlendir canım.
En alttaki ve en üstteki bezeleri haşlamıyorsun.Tepsiyi biraz bolca yağla.Yarım çay bardağı kadar diyeyim.Ben yağı ölçmeden dökünce tam bilemedim.Tencereye de suyunu koy 2 yemek kaşığı tuz at ısınadursun.Önce 6 tane aç sofra bezine ser.7. yi açıp tepsiye ser.Sonra açtığın 6 tane yufkayı üst üste koyup ikiye kes.Yarım yarım haşla.Haa bu arada araların yufkasını tepsiden büyük aç ki araları pileli pileli olsun.Ortasına içini koyup diğerlerini de haşlayıp bitir.En son 8. yani son yufkayı açıp en üste ser.Önceden sakın açma canım.Sen haşlama işlemini yaparken kurur.İç koyduğun kat hariç diğer aralara 2 y. kaşığı sıvı yağ gezdir.İçin peynirli ise o kata da yağ dök.En üstü de yağlanır mı yumurta sarısı mı sürülür hiç bilmiyorum.Fırında hiç yapmadım çünkü
Haşlama işlemi 15 sn kadar yeterlidir.Çıkarıp hemen soğuk suya at,metal-bakır kevgirin üstünde serip suyunu sıyır.Su da sakın uzun süre bekletme hamur olur.Soğuk su dediğim normal çeşme suyu.İlk yarı bittiğinde suyun ısınmış olucaktır,tekrar değiştir suyunu ki hamur soğuk suya atılmalı.
Ben çok ayrıntılı yazdım,belki ilk defa yapıyorsundur belki diye.İnşallah bişey unutmamışımdır
Şimdiden kolay gelsin canım ❤❤❤
Bir garip dertli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?