Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydınlar herkese mutlu bir gün olsun inşallah ben Bi türlü toparlayamıyorum kendimi yaa akşama kadar cok iyi ama gece uykusuzluk beni mutfaktan cıkartmıyor torun bende kalıyor bu yüzden abur cubur ne buldum gidiyor offf şu bayram bitsin hem psikolojimi düzeltcem hem diyetimi inşallah

Cok isterim sana eşlik etmeye zaten vermem gereken 4 kilo var ayy ne güzel olur bir ayda olur biter ama dur Bi düşüneyim ben bu teklifi

3

Tarif için teşekkürler canim..bende kayit ettim...emeğine sağlik..ne güzel bir ev işin var..Allah bereket versin
Rica ederim pericim ne demek.Amiinn canım.

Ama bu ölçü 37 cm çapında ki bir tepsi için bunu gözönünde bulundur.Ben 45 cm çapında ki tepsiye 5 iri yumurta ve tam dolu (silme) çay bardağı su koyuyorum

Son düzenleme:
Bu ara bende motivasyonumu kaybettim canım.Sabit kalabilmek için zorluyorum takım adına.Bayramdan sonra bende sıkı sıkı sarılıcam.Psikoloji de alt üst oluyor.Kendimizi toparlarsak psikoloji otomatik olarak düzeliyor zaten

sag olasin obezim. ben valla bozdum moralimi epey ama bozsam nolcak biramamam ki oyle bi luksum yok bi biraksam onunu alamam sonum ameliyat olur artik bugun degisik bi seyler yapcam bakalim epey arti gordum dunki pasta ve cigkoftelerden sonra dogal olarak. simdi toparlama vakti

Pastanın yanına meyve falan yediysen o da karın ağrıtır hatta cır cır yapar

yemedim de muzlu rulo pastaydi icinde muz vardi zaten

2 gün ayran aşı yapabilirsin, iyi gelir, direnç varsa kirar

hic yapmadim nasil yapiliyor yarin ve sonraki gun yapayim

Ben isterdim, seviyeler bitmiş olsaydı

Netten tarif alabilirsin canım.
Bende tam hatırlamıyorum, diyetisyenin verdiği tarif vardı, her ayın son 2 günü ayran aşı yapıp yememi söylemişti .
Bence işe yarıyor.
Tam hatırlamıyorum ama hatırladığım kadarını yazıyım.
4 kaşık karabuğday
4 kaşık yeşil mercimek
4 kaşık nohut
1 salatalık
Yugurtla karıştırıyorsun, tuz yok
Kahvaltıdan 4 saat sonra her 2 saatte bir 1 su bardağı kadar yiyorsun

Merhaba kızlar
Nasılsınız özledim sizi
Girmeye vaktim kalmıyor pek buralar çok güzel
Bizim evin orda hissedilen 50 55 dereceymiş
Burası yağışlı ohhh mis
Iyi ki gelmişiz yoksa kuzum pişecekti orda
Ccccok suzuldum
Tattığı bilemem ama
Bacak göbek hatta inanamayacaksınız ama kolum bile suzuldu
En çok da kola sevindim:)
Yediklerim normal şeyler yasak koymuyorum kendime
Ama üç öğün akşam en geç 8 den sonra bir şey yemiyorum bol su
Az da egzersiz
Harika ya maşallah Sübhanallah
Umarım sizler de ıyisinizdir
Hadi öptüm hoşça kalın

Ben ben ben

tmm sag ol abla bakayim. netten karabugday yok evde buna gerek kalmaz ins bugun sivi agirlikli gidiyorum

cok sevindim. senin icin cnm zaten incelmek zayiflamaktan daha guzel her zaman. bende izne ayrildim. duraklama yasiyorum. onu kirmaya odaklandim bugun bakalim cumaya kadar kurtulcam duraklamadan ins

Iyi olurdu bencede ..ams bu seviyelerde iniş çikişlar oluyo kilo vermeye adapte olamiyo insan..ama az kaldi seviyeler bittikten sonra kilomuzu beraber koruruz
Inşallah
Dün instada yapanların yorumunu okudum, hemen hemen hepsi iştahının açıldığını ve aşırı ödem olduğunu yazmış, demekki normal
Ve bugünkü kilom 61

Çok sevindim canım, zaten senin meta gece oturup gündüz yattığın için de yavaşlamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…