Cok isterim sana eşlik etmeye zaten vermem gereken 4 kilo var ayy ne güzel olur bir ayda olur biter ama dur Bi düşüneyim ben bu teklifiMutlu sabahlar yoldaşlarim
Ben Karar verdim Ağustos ayinda 4 kilo vereceğim....sıkı bir diyet yapacağim 55 olana kadar..doğum günleriydi derken birde bayram var bu ay...bayramdan sonra çok dikkat edeceğim...benimle olan varmi 4 kilo vermek isteyen önümüzdekk ay...haydi yarişalim
3 kiloda olur..zaten ben listedeyken hep 3 kilo aylik hedef koyuyordumCok isterim sana eşlik etmeye zaten vermem gereken 4 kilo var ayy ne güzel olur bir ayda olur biter ama dur Bi düşüneyim ben bu teklifi
Tamam canım o zaman 3 kilo için varım hırs olur benim için o zaman 1 agustos güncel kilo yazalım 31 agostos da bakalım bugün oldukça şiş artı geldim3 kiloda olur..zaten ben listedeyken hep 3 kilo aylik hedef koyuyordum
Yaparsın sen becerikli hatun.Eşin sevmediği için hiç yapmamışsındır zatenÇok güzel yazmışsın.
Inşallah birgün bende yaparım
Rica ederim pericim ne demek.Amiinn canım.3
Tarif için teşekkürler canim..bende kayit ettim...emeğine sağlik..ne güzel bir ev işin var..Allah bereket versin
TamamdirTamam canım o zaman 3 kilo için varım hırs olur benim için o zaman 1 agustos güncel kilo yazalım 31 agostos da bakalım bugün oldukça şiş artı geldim
Bu ara bende motivasyonumu kaybettim canım.Sabit kalabilmek için zorluyorum takım adına.Bayramdan sonra bende sıkı sıkı sarılıcam.Psikoloji de alt üst oluyor.Kendimizi toparlarsak psikoloji otomatik olarak düzeliyor zatenGünaydınlar herkese mutlu bir gün olsun inşallah ben Bi türlü toparlayamıyorum kendimi yaa akşama kadar cok iyi ama gece uykusuzluk beni mutfaktan cıkartmıyor torun bende kalıyor bu yüzden abur cubur ne buldum gidiyor offf şu bayram bitsin hem psikolojimi düzeltcem hem diyetimi inşallah
Kilodan ziyade tahminim ödem tutturuyor.
Moralimi bozmuyorum canım ama sende bozma. Bak ben bu yaşta azmediyorum, siz daha genceciksiniz neden kiloyla, yaşam kalitenizi düşürerek, sağlığınıza zarar vererek yaşayasınız ki? Biraz sabır lütfen. İstersen başarırsın unutma
Pastanın yanına meyve falan yediysen o da karın ağrıtır hatta cır cır yapar
2 gün ayran aşı yapabilirsin, iyi gelir, direnç varsa kirar
Ben isterdim, seviyeler bitmiş olsaydıMutlu sabahlar yoldaşlarim
Ben Karar verdim Ağustos ayinda 4 kilo vereceğim....sıkı bir diyet yapacağim 55 olana kadar..doğum günleriydi derken birde bayram var bu ay...bayramdan sonra çok dikkat edeceğim...benimle olan varmi 4 kilo vermek isteyen önümüzdekk ay...haydi yarişalim
Evet suçlu eşimYaparsın sen becerikli hatun.Eşin sevmediği için hiç yapmamışsındır zaten
Netten tarif alabilirsin canım.sag olasin obezim. ben valla bozdum moralimi epey ama bozsam nolcak biramamam ki oyle bi luksum yok bi biraksam onunu alamam sonum ameliyat olur artikbugun degisik bi seyler yapcam bakalim epey arti gordum dunki pasta ve cigkoftelerden sonra dogal olarak. simdi toparlama vakti
yemedim de muzlu rulo pastaydi icinde muz vardi zaten
hic yapmadim nasil yapiliyor yarin ve sonraki gun yapayim
Iyi olurdu bencede ..ams bu seviyelerde iniş çikişlar oluyo kilo vermeye adapte olamiyo insan..ama az kaldi seviyeler bittikten sonra kilomuzu beraber koruruzBen isterdim, seviyeler bitmiş olsaydı
Ben ben benMutlu sabahlar yoldaşlarim
Netten tarif alabilirsin canım.
Bende tam hatırlamıyorum, diyetisyenin verdiği tarif vardı, her ayın son 2 günü ayran aşı yapıp yememi söylemişti .
Bence işe yarıyor.
Tam hatırlamıyorum ama hatırladığım kadarını yazıyım.
4 kaşık karabuğday
4 kaşık yeşil mercimek
4 kaşık nohut
1 salatalık
Yugurtla karıştırıyorsun, tuz yok
Kahvaltıdan 4 saat sonra her 2 saatte bir 1 su bardağı kadar yiyorsun
Merhaba kızlar
Nasılsınız özledim sizi
Girmeye vaktim kalmıyor pek buralar çok güzel
Bizim evin orda hissedilen 50 55 dereceymiş
Burası yağışlı ohhh mis
Iyi ki gelmişiz yoksa kuzum pişecekti orda
Ccccok suzuldum
Tattığı bilemem ama
Bacak göbek hatta inanamayacaksınız ama kolum bile suzuldu
En çok da kola sevindim:)
Yediklerim normal şeyler yasak koymuyorum kendime
Ama üç öğün akşam en geç 8 den sonra bir şey yemiyorum bol su
Az da egzersiz
Harika ya maşallah Sübhanallah
Umarım sizler de ıyisinizdir
Hadi öptüm hoşça kalın
InşallahIyi olurdu bencede ..ams bu seviyelerde iniş çikişlar oluyo kilo vermeye adapte olamiyo insan..ama az kaldi seviyeler bittikten sonra kilomuzu beraber koruruz
Çok sevindim canım, zaten senin meta gece oturup gündüz yattığın için de yavaşlamıştırMerhaba kızlar
Nasılsınız özledim sizi
Girmeye vaktim kalmıyor pek buralar çok güzel
Bizim evin orda hissedilen 50 55 dereceymiş
Burası yağışlı ohhh mis
Iyi ki gelmişiz yoksa kuzum pişecekti orda
Ccccok suzuldum
Tattığı bilemem ama
Bacak göbek hatta inanamayacaksınız ama kolum bile suzuldu
En çok da kola sevindim:)
Yediklerim normal şeyler yasak koymuyorum kendime
Ama üç öğün akşam en geç 8 den sonra bir şey yemiyorum bol su
Az da egzersiz
Harika ya maşallah Sübhanallah
Umarım sizler de ıyisinizdir
Hadi öptüm hoşça kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?