Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ayy demeene yaptın peki bıraktın mı?? Bırakmak da kötü, tedavi olmazsa da kansere gider yazıyor nette

gece 4 de?? Uyuyoz biz genelde ama
gunaydin gunaydin gunaydiiiinn

zılgıt benim halay benim gün benim

kilom 77.7

cok sukur bin sukur
çoooook sevindim. Biliyordum yapacağını
Perihan burası da öyleydi mahvolduk mahvolduk klima 18 derece de bana mısın demedi

Perihan burası da öyleydi mahvolduk mahvolduk klima 18 derece de bana mısın demedi

canimsiinnn

Selam kızlar bugün bayram telaşından hiç uğrayamadım ama aklım hep buradaydı. Çook yorgunum

ben de yaptim gecenlerde pert oldum uc gun elim bacagim agridi. Allah agri sizi vermesin sana

Super kilo vermene de katkisi olur

Pericim Istanbulda bugun feci sicakti Allah yardimcin olsun

Ben suan hedefimi tutturdum cuma hedefimi guncelleyim 77.4 yapalim mi

Alt komşum hedeflerimiz aynı olmuş.-0,7gr. Verebilirsem ben de çok sevincem.66 lara takıldım ben de. bi 65 lere inemedim.2 hafta önce hedefim 65,9 du olmayınca olmuor işte. O kadar da dikkat ediyorum.Ama senin adına çok sevindim.Direnci kırmışsın.

Sen nerde yaşıyosun? deniz kenarı diye tahmin ediyorum.Öyleyse Allah yardım etsin.
Bu arada kızın nasıl?Sınav sonucu sizi mutlu etti mi?Biz biraz üzgünüz.Ters köşe yaptılar çocukları.

Ben sabah namazını kıldım öyle yattım.
Ne iş yapılırdı aslında.
Aksilikya yapacağım işler hep gündüz işi

Bir beni ısıtamadınız.
Gece ayaklarımın üşümesinden uyku tutmadı

darisi basina cnm ayni duzendeyken kilo veremedim vucudu sasirtmak icin sivi agirlikli beslendim paylaşıyorum zaten gormussundur menuleri. o sayede direnc kirildi senin kilon az. kilo azaldikca kilolar dha bi zor gidiyo malesef ama pes etme basaricaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…