- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Evet doğru yaa senin yerine geçtim
Super kilo vermene de katkisi olur
Çok sevindim senin adina canim..yeni hedefinide listeye eklerim hemenSuper kilo vermene de katkisi olur
Pericim Istanbulda bugun feci sicakti Allah yardimcin olsun
Ben suan hedefimi tutturdum cuma hedefimi guncelleyim 77.4 yapalim mi
Üye Adi | Cu. | Ct. | Pz. | Pt. | Sa. | Ça. | Pe | hedef |
N nezesali | - | - | - | - | - | |||
@Ekrl | - | - | - | - | - | |||
| - | - | - | + | - | |||
| - | - | - | - | - | |||
B busefit | + | - | + | + | - | + | 78,1/77,4/-0,7 | |
| - | + | + | + | + | + | 66,7/66,0/-0,7 |
Cu | Ct | Pz | Pz | Sa | Ça | Pe | hedef | |
| + | - | - | - | - | 63,1/62,7/-0,4 | ||
| - | - | +80 | +88 | - | 87,8/87,0/-0,8 | ||
| - | - | - | - | - | 75,3/74/-1,3 | ||
O optumkibbye | - | - | - | - | +180 | |||
@yst38 | - | - | - | - | - | |||
F Fitimfitsinfit | 80,8/79,8/-1,0 | |||||||
| 58,1/57,1/-1,0 | |||||||
Çok sevindim senin adina canim..yeni hedefinide listeye eklerim hemen
Ayy demeeAynı senin şikayetlerin cnm.Ama rahim duvarı kalınlaşması hakkında dr um bana farklı bilgi vermişti.Netten de araştırmıştım söylediklerinin aynısı yazıyordu.
Rahim duvarının kalınlaşması ve duvardaki dökülmelerin adet olarak görülmesi dedi.İlaçla adet olmak istiyorsan vereyim ama bu süreci hepimiz yaşayacağız.Geciktirmenin bize faydası yok,aldığımız hormon ilaçlarının zararı var demişti
Ben 2 ay kullandım bıraktım.Sonuçta bu sürece gireceğiz.Meme kanserini de tetikliyor zaten ki teyzemi ve teyzemin kızını kaybettik bu yüzden
gece 4 de??obezzto uyuyonmu?
çoooook sevindim. Biliyordum yapacağınıgunaydin gunaydin gunaydiiiinn
zılgıt benim halay benim gün benim
kilom 77.7
cok sukur bin sukur
Perihan burası da öyleydiSelam kizlar...bugün uğrayamadim buraya...çok bunaltici bir sicak var burda (Stuttgart) iyi uyuyamiyorumda evin içinde baygin baygin dolaşiyorum.Cumaya sabit görürsem tartida ne ala...dikkat etsem bile bu durumda ödem oluşuyor bende
gece 4 de??Uyuyoz biz genelde ama
çoooook sevindim. Biliyordum yapacağını
Perihan burası da öyleydimahvolduk mahvolduk klima 18 derece de bana mısın demedi
Selam kızlarbugün bayram telaşından hiç uğrayamadım ama aklım hep buradaydı. Çook yorgunum
Super kilo vermene de katkisi olur
Pericim Istanbulda bugun feci sicakti Allah yardimcin olsun
Ben suan hedefimi tutturdum cuma hedefimi guncelleyim 77.4 yapalim mi
gece 4 de??Uyuyoz biz genelde ama
Perihan burası da öyleydimahvolduk mahvolduk klima 18 derece de bana mısın demedi
Yapmak kolayda, birde arkayı toplayan olsaÇok tşk ederim canım benim,o kadar da abartılıcak şeyler değil.Pratik ama göze hitap eden tarifler
Oy sağol aylinimSende gel gezom
Kışın Sivasa geldiğinde kargo yapılabilir aslında
Ben sabah namazını kıldım öyle yattım.gece 4 de??Uyuyoz biz genelde ama
Alt komşum hedeflerimiz aynı olmuş.-0,7gr. Verebilirsem ben de çok sevincem.66 lara takıldım ben de. bi 65 lere inemedim.2 hafta önce hedefim 65,9 du olmayınca olmuor işte. O kadar da dikkat ediyorum.Ama senin adına çok sevindim.Direnci kırmışsın.
Hayırlısı olsun canımSen nerde yaşıyosun? deniz kenarı diye tahmin ediyorum.Öyleyse Allah yardım etsin.
Bu arada kızın nasıl?Sınav sonucu sizi mutlu etti mi?Biz biraz üzgünüz.Ters köşe yaptılar çocukları.
Kansızlık var canımgezegenfeza gezo sende kansizlik ya da romatizma var mi cok usuyo gibisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?