sağolasın busecim.canimsiinnn
ben de yaptim gecenlerde pert oldum uc gun elim bacagim agridi. Allah agri sizi vermesin sana
ben İstanbul dayım canım. Tam boğazdayız. Nem çok, o mahvediyor insanı.Sen nerde yaşıyosun? deniz kenarı diye tahmin ediyorum.Öyleyse Allah yardım etsin.
Bu arada kızın nasıl?Sınav sonucu sizi mutlu etti mi?Biz biraz üzgünüz.Ters köşe yaptılar çocukları.
e vücut da yağ kalmadı tabii. O yüzden üşüyorsunBen sabah namazını kıldım öyle yattım.
Ne iş yapılırdı aslında.
Aksilikya yapacağım işler hep gündüz işi
Bir beni ısıtamadınız.
Gece ayaklarımın üşümesinden uyku tutmadı
bu hafta vucudu sasirtiyorum iyi bi sonucla gelicem inslistede olmasam da
iyi geceler
harikasın
Onu da yaparsın sen. Hadi herkesi şaşırt bakalımkizceleeer 76.7 ye dusunce kiloluyum obez degilim ha gayreeettbugun 500 gr verirsem bayramda superim
Selam arkadaşlarım
Arefe günü herkese bol enerji diliyorum. En çok da bana
Sabah tartıldım, kilom pazartesinin aynısı. Regl olmak için son dört hapım kaldı, ona yoruyorum. Yoksa bu kadar iş ve koşturmacaya rağmen kilo verememekmoralim bozulurdu hakikaten yine de yarına Allah kerim
sağolasın busecim.❤Herkese kolay gelsin
ben İstanbul dayım canım. Tam boğazdayız. Nem çok, o mahvediyor insanı.
Bizim sonucumuz iyi değil, bir sene daha kursa gidecek kızım. Maalesef bu pandemi çocukları mahvetti.. Sınav hakeza öyle.. Her açıdan çok şansızlar yani
e vücut da yağ kalmadı tabii. O yüzden üşüyorsun
harikasın
Onu da yaparsın sen. Hadi herkesi şaşırt bakalım
Hayirli akşamlar kizlar..daha yeni oturdum ayaklarim ağriyor..zor bir gündü...yine iyi uyuyamadim yine bunaltici sicak
Yarin inşallah hepimiz için güzel bir gün olur....
Sağol canim..gecmis olsun periciimm
amin ins
Hayirlisi olsun canim inşallah...en azindan daha yakin yeni gideceğin okul...benzin masrafindanda fazla sıkınti yaşamazsin inşallahBu arada kızlar tayinim evime çok yakın bir okula çıktı.13 yıl çalıştığım okuldan ayrılıyorum.Bi tuhaf oldum bugün.Her gün gidiş dönüş 2 saate yakın yol çekmekten kurtuldum ama ordaki arkadaşlarımdan ayrılmak beni üzdü.Kardeş gibi olmuştuk onlarla.Şimdi yeni bir ortama girmek beni biraz geriyor.Neyse hayırlısı olur inşallah...
Yeni okulun senin için hayırlı olur inşallah. Branşın nedir?Bu arada kızlar tayinim evime çok yakın bir okula çıktı.13 yıl çalıştığım okuldan ayrılıyorum.Bi tuhaf oldum bugün.Her gün gidiş dönüş 2 saate yakın yol çekmekten kurtuldum ama ordaki arkadaşlarımdan ayrılmak beni üzdü.Kardeş gibi olmuştuk onlarla.Şimdi yeni bir ortama girmek beni biraz geriyor.Neyse hayırlısı olur inşallah...
İnşallah canım. Sağlık olsun da gerisi bir şekilde halloluyor. Öyle böyle ağustos geldi işte. Ağustosun yarısı yaz yarısı kış derdi babanem. 15 den sonra gece rahat uyuruz artıkHayirli akşamlar kizlar..daha yeni oturdum ayaklarim ağriyor..zor bir gündü...yine iyi uyuyamadim yine bunaltici sicak
Yarin inşallah hepimiz için güzel bir gün olur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?