Bayramda rahat olalim biraz..abartmadan tabi.gerek yok bence menü paylaşiminaGulhan1 canim bayramda menu paylaşıyor muyuz?
Geçmiş olsun canim...Allah acil şifalar versinKızlar çok klimada kalmayın. Benim ortanca kızım klimadan çarpıldı, bugün üçten beri hastanedeyiz. Covid testinden tut, tomografi röntgen kan hepsi yapıldı, şükür sadece enfeksiyon var ama çoğunluk banyo yapıp klima altında oturmaktan oldu. Aman çok dikkat edin, müthiş korku atlattım bugün
Kızlar çok klimada kalmayın. Benim ortanca kızım klimadan çarpıldı, bugün üçten beri hastanedeyiz. Covid testinden tut, tomografi röntgen kan hepsi yapıldı, şükür sadece enfeksiyon var ama çoğunluk banyo yapıp klima altında oturmaktan oldu. Aman çok dikkat edin, müthiş korku atlattım bugün
Bayramda rahat olalim biraz..abartmadan tabi.gerek yok bence menü paylaşimina
Yeni okulun senin için hayırlı olur inşallah. Branşın nedir?
Çok geçmiş olsun canımKızlar çok klimada kalmayın. Benim ortanca kızım klimadan çarpıldı, bugün üçten beri hastanedeyiz. Covid testinden tut, tomografi röntgen kan hepsi yapıldı, şükür sadece enfeksiyon var ama çoğunluk banyo yapıp klima altında oturmaktan oldu. Aman çok dikkat edin, müthiş korku atlattım bugün
Hayırlı olsun canım.Sınıf öğretmeniyim canım.
Amin canım sağolAllah sifa versin gezom
Zamandan tasarruf eder kendine fazla vakit ayirirsinBu arada kızlar tayinim evime çok yakın bir okula çıktı.13 yıl çalıştığım okuldan ayrılıyorum.Bi tuhaf oldum bugün.Her gün gidiş dönüş 2 saate yakın yol çekmekten kurtuldum ama ordaki arkadaşlarımdan ayrılmak beni üzdü.Kardeş gibi olmuştuk onlarla.Şimdi yeni bir ortama girmek beni biraz geriyor.Neyse hayırlısı olur inşallah...
Allah şifa versin kuzunaKızlar çok klimada kalmayın. Benim ortanca kızım klimadan çarpıldı, bugün üçten beri hastanedeyiz. Covid testinden tut, tomografi röntgen kan hepsi yapıldı, şükür sadece enfeksiyon var ama çoğunluk banyo yapıp klima altında oturmaktan oldu. Aman çok dikkat edin, müthiş korku atlattım bugün
Çok geçmiş olsun cnm klimayı korkarak açıyorum bende..Kızlar çok klimada kalmayın. Benim ortanca kızım klimadan çarpıldı, bugün üçten beri hastanedeyiz. Covid testinden tut, tomografi röntgen kan hepsi yapıldı, şükür sadece enfeksiyon var ama çoğunluk banyo yapıp klima altında oturmaktan oldu. Aman çok dikkat edin, müthiş korku atlattım bugün
Hayırlı olsun yeni yerin inş iyi insanlarla karşılaşırsınSınıf öğretmeniyim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?