mutlu bayramlar tekrar
KILO BILDIRIMI
GECEN HAFTA 78.1
BU HAFTA 76.9
fark - 1.2
hedef tutturuldu
perihancım benim bazı sıkıntılarım vardı. ayrıca demir hapına başlayınca iştah da çok zorluyor. o da ayrı bunalıma sebep oldu ben de. kendimi hiç iyi hissetmiyorum son zamanlarda. açıkçası gelemedim buralara. şimdi de dolunay öncesi acayip bir şişlik var vücutta. 1 haftadır tartıya çıkmıyorum. dolunayla birlikte Allahın izniyle yeni bir başlangıç yapacağım. bir an önce şu demir hapından kurtulmam gerekli. sizi de çok ihmal ettim kusura bakmayın@Natsume
@nezesali
@Ekrl
@Ya habibi5534
60kiloyum
@MuMu85
O optumkibbye
@Aylin42Konya
@Fitimfitsinfit
@yst38
Nerelerdesiniz.....
Geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar❤❤tek tek alıntılamadım
Tebrik ederim canım.Bu hızla profiline yazdığın hedefe haftaya ulaşırsın.
perihancım benim bazı sıkıntılarım vardı. ayrıca demir hapına başlayınca iştah da çok zorluyor. o da ayrı bunalıma sebep oldu ben de. kendimi hiç iyi hissetmiyorum son zamanlarda. açıkçası gelemedim buralara. şimdi de dolunay öncesi acayip bir şişlik var vücutta. 1 haftadır tartıya çıkmıyorum. dolunayla birlikte Allahın izniyle yeni bir başlangıç yapacağım. bir an önce şu demir hapından kurtulmam gerekli. sizi de çok ihmal ettim kusura bakmayınama gerçekten çok mutsuzum bu aralar
sag ol cnm insallah ya
cnm cok gecmis olsun uzerindeki bu rehavet tez zamanda kalksin insallah
once saglik
sara_28 nasilsin canim annen nasil?
Geçmiş olsun canim ...düzelir inşallahperihancım benim bazı sıkıntılarım vardı. ayrıca demir hapına başlayınca iştah da çok zorluyor. o da ayrı bunalıma sebep oldu ben de. kendimi hiç iyi hissetmiyorum son zamanlarda. açıkçası gelemedim buralara. şimdi de dolunay öncesi acayip bir şişlik var vücutta. 1 haftadır tartıya çıkmıyorum. dolunayla birlikte Allahın izniyle yeni bir başlangıç yapacağım. bir an önce şu demir hapından kurtulmam gerekli. sizi de çok ihmal ettim kusura bakmayınama gerçekten çok mutsuzum bu aralar
Evet canim kendi aramizda bildirim yapacağiz...
Bayramın 31 Temmuz 2020 tarihine denk gelmesi nedeni ile 685. etap ile 686. etap birleştirilmiştir.
Birleşme nedeni ile 685. etapta bildirim yapılmayacaktır.
686. etapta ise üye bildirimleri hesaplanırken izinden dönen üye kuralı uygulanacaktır;
- kilo verilmesi durumunda fark ikiye bölünecek- kilo alınması durumunda fark ikiye bölünmeyecek
Evet canim kendi aramizda bildirim yapacağiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?