• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

perihancım benim bazı sıkıntılarım vardı. ayrıca demir hapına başlayınca iştah da çok zorluyor. o da ayrı bunalıma sebep oldu ben de. kendimi hiç iyi hissetmiyorum son zamanlarda. açıkçası gelemedim buralara. şimdi de dolunay öncesi acayip bir şişlik var vücutta. 1 haftadır tartıya çıkmıyorum. dolunayla birlikte Allahın izniyle yeni bir başlangıç yapacağım. bir an önce şu demir hapından kurtulmam gerekli. sizi de çok ihmal ettim kusura bakmayın :KK200: ama gerçekten çok mutsuzum bu aralar :KK43:

Tebrik ederim canım.Bu hızla profiline yazdığın hedefe haftaya ulaşırsın.

sag ol cnm insallah ya

perihancım benim bazı sıkıntılarım vardı. ayrıca demir hapına başlayınca iştah da çok zorluyor. o da ayrı bunalıma sebep oldu ben de. kendimi hiç iyi hissetmiyorum son zamanlarda. açıkçası gelemedim buralara. şimdi de dolunay öncesi acayip bir şişlik var vücutta. 1 haftadır tartıya çıkmıyorum. dolunayla birlikte Allahın izniyle yeni bir başlangıç yapacağım. bir an önce şu demir hapından kurtulmam gerekli. sizi de çok ihmal ettim kusura bakmayın :KK200: ama gerçekten çok mutsuzum bu aralar :KK43:

cnm cok gecmis olsun uzerindeki bu rehavet tez zamanda kalksin insallah

once saglik 💓💓

Geçmiş olsun canim ...düzelir inşallah 😘

Bayramın 31 Temmuz 2020 tarihine denk gelmesi nedeni ile 685. etap ile 686. etap birleştirilmiştir.
Birleşme nedeni ile 685. etapta bildirim yapılmayacaktır.
686. etapta ise üye bildirimleri hesaplanırken izinden dönen üye kuralı uygulanacaktır;

- kilo verilmesi durumunda fark ikiye bölünecek
- kilo alınması durumunda fark ikiye bölünmeyecek

Back
X