Bugün ben de cozuttum bayram diye.Bir de menü yazmayacak olmanın rahatlığı var tabi.Menü yazacak olmak bile beni gün içinde bayağı frenliyor.İyi ki gelmişim ben bu takıma.Burası olmasa bu kadar gayretli olamazdım heralde.İyi ki takım arama sayfasındamoni beni davet etmiş Gulhan1 da çok sıcak karşılamıştı.Hepiniz çok iyisiniz.Sağolun...
Evet canim yanliş yazmişim düzelttim şimdi...hee sen pazatesi bildirimini yazmissin
Sende sağol canim..Bayramda nekadarda dikkat etsek illaki oluyo yasakli yiyecekler ..telafi ederiz biz..Bugün ben de cozuttum bayram diye.Bir de menü yazmayacak olmanın rahatlığı var tabi.Menü yazacak olmak bile beni gün içinde bayağı frenliyor.İyi ki gelmişim ben bu takıma.Burası olmasa bu kadar gayretli olamazdım heralde.İyi ki takım arama sayfasındamoni beni davet etmiş Gulhan1 da çok sıcak karşılamıştı.Hepiniz çok iyisiniz.Sağolun...
Bugün bayram kendine ödül verdiğini düşün hem sadece bugün yediklerin yüzünden artı olmazsın sadece uyumadan iki saat önce bişey yeme ve bol su iç
Bugün ben de cozuttum bayram diye.Bir de menü yazmayacak olmanın rahatlığı var tabi.Menü yazacak olmak bile beni gün içinde bayağı frenliyor.İyi ki gelmişim ben bu takıma.Burası olmasa bu kadar gayretli olamazdım heralde.İyi ki takım arama sayfasındamoni beni davet etmiş Gulhan1 da çok sıcak karşılamıştı.Hepiniz çok iyisiniz.Sağolun...
birkaç gündür çok gerginim. bugün de gergin başladım güne. üstüne foruma girince geçenlerde öldürülen forum üyesinin haberini okudum. iyice modum düştü. sabahtan beri başımda ağırlık var. yaseminli yeşil çay içiyorum. rahatlatır umarım beni
menü yazmak ve burada olmak frenliyor insanı gerçekten. ben bir süredir elimde olmayan sorunlardan dolayı ve motivasyon kaybından dolayı koptum. üstüne iştah açan demir hapına da başlayınca.....şimdi dolunay gerginliği de var. bayağı bir artıyım gibime geliyor. 1 haftadır çok yedim çünkü. 3 ağustos dolunay. 4 ünden itibaren vücudumuz rahatlar. Allahın izniyle toparlarım.
Yarin Ağustos 3 kilo hedef yarişmasina katilmak isteyenler sabah tartilmayi unutmayalim
Kızlar harikasınızHaftalik hedefine ulaşanlar...
B busefit hedef 0.7 idi .1.2 kilo eksiye ulaşti
78,1/76,9/-1,2
F Fitimfitsinfit hedef 1 kilo eksiye ulaşti
80,8/79,8/-1,0
dunya cadisi hedef 0.7 idi .eksi 0.9 eksiye ulaşti. 66,7/65,8/-0,9.
Bunu anlamadım perihan??Yarin Ağustos 3 kilo hedef yarişmasina katilmak isteyenler sabah tartilmayi unutmayalim
Sen gelmeyince yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunu düşünmüştüm fulyacım. Olsun, toparlarsın. Hepimizin başına geliyor ara sıra. Önemli olan düşe kalka da olsa hedeften ayrılmamak. Birlikte başarıcaz inşallahmenü yazmak ve burada olmak frenliyor insanı gerçekten. ben bir süredir elimde olmayan sorunlardan dolayı ve motivasyon kaybından dolayı koptum. üstüne iştah açan demir hapına da başlayınca.....şimdi dolunay gerginliği de var. bayağı bir artıyım gibime geliyor. 1 haftadır çok yedim çünkü. 3 ağustos dolunay. 4 ünden itibaren vücudumuz rahatlar. Allahın izniyle toparlarım.
mecburi değil canim..ben teklif ettim..katilmak isteyenleri yarin özel liste yapscağim ağustos hedefi içinBunu anlamadım perihan??Ağustos da 3 kilo mu vericez??
Rabbim şifa versin inşallahSağol canım ben iyiyim çok şükür annemde iyi diyelim iyi olsun ağrısı sızısı var
3 gün boyunca bol et ve etli yemek yenebilirtatli yemedim bugun ama bi seyler yedim erken kapadim gunu ins cok arti olmam
Hayırdır canım ben öyle bir haber görmedim.birkaç gündür çok gerginim. bugün de gergin başladım güne. üstüne foruma girince geçenlerde öldürülen forum üyesinin haberini okudum. iyice modum düştü. sabahtan beri başımda ağırlık var. yaseminli yeşil çay içiyorum. rahatlatır umarım beni
birkaç gündür çok gerginim. bugün de gergin başladım güne. üstüne foruma girince geçenlerde öldürülen forum üyesinin haberini okudum. iyice modum düştü. sabahtan beri başımda ağırlık var. yaseminli yeşil çay içiyorum. rahatlatır umarım beni
O haberi bende okudum cok etkilendim ne oluyoruz neden böyle oluyoruz hergün bir kadın cinayeti yazıkHayırdır canım ben öyle bir haber görmedim.
Hatırlıyorsan başlığı yazarmısın.
Sorun ne bilmiyorum ama
Sende biraz relax olmaya çalış canım, kafanı başka şeylerle meşgul et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?