Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

birkaç gündür çok gerginim. bugün de gergin başladım güne. üstüne foruma girince geçenlerde öldürülen forum üyesinin haberini okudum. iyice modum düştü. sabahtan beri başımda ağırlık var. yaseminli yeşil çay içiyorum. rahatlatır umarım beni

menü yazmak ve burada olmak frenliyor insanı gerçekten. ben bir süredir elimde olmayan sorunlardan dolayı ve motivasyon kaybından dolayı koptum. üstüne iştah açan demir hapına da başlayınca..... şimdi dolunay gerginliği de var. bayağı bir artıyım gibime geliyor. 1 haftadır çok yedim çünkü. 3 ağustos dolunay. 4 ünden itibaren vücudumuz rahatlar. Allahın izniyle toparlarım.

Sende sağol canim..Bayramda nekadarda dikkat etsek illaki oluyo yasakli yiyecekler ..telafi ederiz biz..

Bugün bayram kendine ödül verdiğini düşün hem sadece bugün yediklerin yüzünden artı olmazsın sadece uyumadan iki saat önce bişey yeme ve bol su iç

sag ol saraciiim valla aslinda yedigim sadece corba ve etli sarma. sarmada pirincte vardi corbadada nohut vardi sisirse onlar sisirir. eriste yemedim dondurma yemedim baklava yemedim. biktim kilodan basaricam saatlerdir bi sey yemedim en son 19.30 corba ictim onla duruyorum. eksik olamayasin sende 1 kg vermissin tebrikler

ama cok tatlissinki sende iyiki takima gelmissin canim

canim hic haberim yok haberlerden uzagim yetisemiyorum. Allah rahmet eylesin diyim. Allah hayirli ölüm nasip etsin bizlere

duzelecek canim hersey yine eski azmine kavusacaksin beni takima sen cagirmistin haticeyle yeriniz benden ayri
Yarin Ağustos 3 kilo hedef yarişmasina katilmak isteyenler sabah tartilmayi unutmayalim

beni de ekle yarisa pericim yarin tartilip bildiricem

Sen gelmeyince yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunu düşünmüştüm fulyacım. Olsun, toparlarsın. Hepimizin başına geliyor ara sıra. Önemli olan düşe kalka da olsa hedeften ayrılmamak. Birlikte başarıcaz inşallah

İyiakşamlar kızlar ben bugün bayram telaşından cumayı unuttum yarın tartılır kilo bildirimi yaparım 2 gündür özellikle bugun acayip kaçırdım şu an cok artıdayım agostos 3 kilo verme yarışında ben varım

Hayırdır canım ben öyle bir haber görmedim.
Hatırlıyorsan başlığı yazarmısın.
Sorun ne bilmiyorum ama
Sende biraz relax olmaya çalış canım, kafanı başka şeylerle meşgul et

Hayırdır canım ben öyle bir haber görmedim.
Hatırlıyorsan başlığı yazarmısın.
Sorun ne bilmiyorum ama
Sende biraz relax olmaya çalış canım, kafanı başka şeylerle meşgul et
O haberi bende okudum cok etkilendim ne oluyoruz neden böyle oluyoruz hergün bir kadın cinayeti yazık
gezegenfeza gezom burda bir üye konyada boşanma kararı almış annesinin evinde imiş cani koca denen şahış öldürmüş birde küçük cocugu varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…