Çok canim yandi ...bu böyle devam ederse ayrilik kaçinilmaz olacak...aile terapisti herşey bir anda olmaz...biraz sabirli olun dedi...biraz daha sabreceğim bakalim...
Öyle canim kimse kusursuz değil...bi önceki neslin çok cahillikleri var ama eşimin aile tarafindakileri çok fazla cahil...mesela eşim beni aldatsa helal olsun oğluma babasina çekmiş der..gurur duyar...
Çok g3cmis olsun saraHayır canım hastalığı nüksetti malesef
Evet canim gelecek Cumaya yapacağizAy mesajlara bakamıyorum arkadaşlarrr
Kendinize çok iyi bakin ne zaman bildirim yapacağız cuma yapacağız değil mu
Biri aydınlatırsa sevinirim
Ay mesajlara bakamıyorum arkadaşlarrr
Kendinize çok iyi bakin ne zaman bildirim yapacağız cuma yapacağız değil mu
Biri aydınlatırsa sevinirim
Aminn canım benim Allah sonumuzu hayır etsin islah etsin inşallah bakayım Bi
Bende sen gibi düşünüyorum vallahi gercekten Bi test den geçmeleri gerekiyor ve yeni evlenenler e artık tavsiye ediyorum 6 veya 7 yıl cocuk yapmayın iyice tanıyın eşinizi ondan sonra yani bundan baba olur mu eş olurmu diyekadin olsun erkek olsun..evlenmeden önce testlerden geçirilse...evlenebilecek insanmi değilmi .iyi bir eş olabilme durumdalarmi.anne baba olacak kapestedemi...iyi anne babalik yapabileceklermi...sonra onlara evlenme ehliyeti veya anne baba olma ehliyeti verilse derecelerine göre ..anne babalik yapma kapastesi piskolojisi yetersiz olanlarda zorunlu kisirlaştirilsa.keşke öyle bir sistem olsa
Rabbim şifa versin inşallah
Çok gecmis olsun sara
Yanii ağustosu geçireceğiz inşallah bir aksilik olmazsababycat canim sen nekadar daha memlekette kalacaktin
Bende sen gibi düşünüyorum vallahi gercekten Bi test den geçmeleri gerekiyor ve yeni evlenenler e artık tavsiye ediyorum 6 veya 7 yıl cocuk yapmayın iyice tanıyın eşinizi ondan sonra yani bundan baba olur mu eş olurmu diye
Yanii ağustosu geçireceğiz inşallah bir aksilik olmazsa
Burası 24 derece
Asıl evim hissedilen 50 derece civarıymış
Benim oğlanın da sıcak alerjisi var yani teri yakıyor
Tam da şehrinde doğdu minnakim
Inşallah seneye kPss güzel bir puan alırsam orta karadeniz vs yazmayı düşünüyorum ilk başta
Eylül gibi döneriz herhalde
Eşimin oteli de kapanma durumu varmış kapanırsa 1 hafta gelir sonra döner başka iş bakmaya herhalde
.işler karışık yanı zaman ne gösterecek bakalım
Ama cooook suzuldum inan akşamları yemek aramıyorum
Günde 3 öğün aralarda bir şey yok
Ama o üç öğünde ekmek hariç ne varsa yiyorum midemin aldığı kadar
Insallah döneme kadar 38 beden olabilsem
Tartiyi takmıyorum artık ona alistim
saol canım. bir türlü toplamayadım kendimi canım. çok silkelenmek istedim ama olmadıSen gelmeyince yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunu düşünmüştüm fulyacım. Olsun, toparlarsın. Hepimizin başına geliyor ara sıra. Önemli olan düşe kalka da olsa hedeften ayrılmamak. Birlikte başarıcaz inşallah
bu üye canımHayırdır canım ben öyle bir haber görmedim.
Hatırlıyorsan başlığı yazarmısın.
Sorun ne bilmiyorum ama
Sende biraz relax olmaya çalış canım, kafanı başka şeylerle meşgul et
2 çocuğu varmış canım. 11 yaşında bir oğlan ve 2,5 yaşında bir kızO haberi bende okudum cok etkilendim ne oluyoruz neden böyle oluyoruz hergün bir kadın cinayeti yazık
@gezegenfeza gezom burda bir üye konyada boşanma kararı almış annesinin evinde imiş cani koca denen şahış öldürmüş birde küçük cocugu varmış
canım Mumu sanki istemişti okullar açılana kadar. ya da sadece buraya girmeme izni miydi?*** 10. TAKIM 685/686. ETAP ***
60kiloyum (82.0///% )
Mumu85(75,3///%)
Obezzto (87,8///% )
Aylin42konya(81,1///% )
Optumkibby(56,2///%)
dunya cadisi(66,7///%)
sara_28(88,0///% )
bir garip dertli (63,1///%)
10. Takım Ortalaması: %
takım içi
Baby Cat(78,9/)Kendi isteği ile ayrılan üye, 71,6 kg ile 644. etap 18 ekim 2020
Natsume (70/b) 25 ekim 2019 da(645. Etap) 61,5 kg ile mezun olan üye.
Fitimfitsinfit(80,8/) bt.27.02.20 bk.84 ( 4. takımdan 79 kg ile bildirimli Hamilelik sebebiyle ayrılan üye.530. etap 13 ağustos 2017)
Ya habibi5534(94,3/b)611. etapta 88,5 kg ile 2 kez bildirimsiz izne ayrılan üye, kullanıcı hesabı değişikliği, ya habibi55 kullanıcı isimli üye.(hesabının şifresini kaybetmiş)
Nezesali (57,5/b)661. etapta bildirimsiz 56,3 kg ile izne ayrılan üye.
yst38 (74,8/)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?