Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gulhan1 ben son günlerin ver yansın yediklerim cok güzel artı gösteriyor 1 ayda 3 kilo verme yarışında 4 de cıkardım oldukça artıdayım yapışmadan gitsin
En son 61.7 idim
Şimdi 64.2
Agostos sonunda 60 olsun istiyorum bayram sonu spora agırlık vericem artık iyice de anladım sadece biraz kaçırmak degil spor olmayınca hergün artılar katlanıyor
Evet benim hedef 60

Allah kahretsin hepsini
Ne diyeceğim bilemiyorum
Ailesine sabır versin rabbim
Bir cinayet videosu izlemiştim uzun süre etkisinde kaldım ve benim izlediğim videoyu hakim mahkemede öldürülen kadının anne ve ablasına izletmiş. Ben kötü olduysam o anne ve ablayı düşünemiyorum bile.
Ümraniye de öldürülen kadın diye aratırsanız videoyu izleyebilirsiniz

Aminn canım benim Allah sonumuzu hayır etsin islah etsin inşallah bakayım Bi

3 gün boyunca bol et ve etli yemek yenebilir
Öğün sayılarını geçmemek kaydıyla

virus dolayisiyla sadece esimin tarafini ziyaret ettik dun. eltimler gorumcemler orda toplandik. benimkiler memlekette. bayram sefasi bitti. seneye normal bi bayram geciririz insallah

Ayyy sonunu kadar bakamadım valla bu nasıl Bi vahşet yaa biz kesilen kurbanlara bakmaya kıyamazken bu kadar vahşet çe vurmak aman Allahım Allah kimseye yaşatmasın inşallah bunlar insan degil gercekten insan degil offf

keske izlemeseydin ben asla izleyemem aklimdan cikmiyor sonra. o yuzden yeltenmedim bile Allah boylelerinin elini ayagini kirsin tutmaz etsin.

Aminnnn kuzum aminnn

Ayyy sonunu kadar bakamadım valla bu nasıl Bi vahşet yaa biz kesilen kurbanlara bakmaya kıyamazken bu kadar vahşet çe vurmak aman Allahım Allah kimseye yaşatmasın inşallah bunlar insan degil gercekten insan degil offf
Aynen
Birde ordaki erkeklerin kaçışına ne demeli

Amin canım
1defa baktım, birdaha bakamadım ve asla hafızamdan gitmiyor

Ben kabahati en çok cahil anne babalarda buluyorum..erkektir yapar kadin yapamaz..erkeğe pay verilir.kiz kismina verilmez..kendilerince kural kendilerince hüküm koymuşlar..benim kayinpeder kayinvalideyi anlatsam burda sinir krizi geçirirsiniz..onlarda karadenizden ümraniyeye taşinmişlar.....zerre medeniyet yok...dün uzun zaman ilk kez kayinvalidemin bayramini kutlamaya niyetlendim..benim odun yine sabah sabah tatsizlik çikardi..sonra vazgeçtim...babasi olacaği zaten aramiyorum.böylrleri asla anne baba olmamali...başkalarinin başina kötü ve yanliş eyitilmiş çocuklarini musallat ediyorlar...ben anne babasina hakkimi asla helal etmiyorum

Son düzenleme:
kadin olsun erkek olsun..evlenmeden önce testlerden geçirilse...evlenebilecek insanmi değilmi .iyi bir eş olabilme durumdalarmi.anne baba olacak kapestedemi...iyi anne babalik yapabileceklermi...sonra onlara evlenme ehliyeti veya anne baba olma ehliyeti verilse derecelerine göre ..anne babalik yapma kapastesi piskolojisi yetersiz olanlarda zorunlu kisirlaştirilsa.keşke öyle bir sistem olsa

Son düzenleme:

benimde bi oglum var asla oyle yetistirmiycem Allahin izni ile. insallah aydin bir insan olur.

valla perihan guleyim mi aglayayim mi

Gulhan1 benim esim tarafida cahil ama iyi insanlar bi kotulukleri yok. arada çıkan pürüzleri de ben gormezden geliyorum kimse kusursuz degil onlara sorsan benim de bi suru kusurum vardir.

ama senin bahsettigin farkli Allah uzak tutsun senden. bayram falan da kutlama zaten boyleleri iyilikten anlamaz maraz dogurur pisman ederler insani

benimde bi oglum var asla oyle yetistirmiycem Allahin izni ile. insallah aydin bir insan olur.

valla perihan guleyim mi aglayayim mi
Çok canim yandi ...bu böyle devam ederse ayrilik kaçinilmaz olacak...aile terapisti herşey bir anda olmaz...biraz sabirli olun dedi...biraz daha sabreceğim bakalim...

Öyle canim kimse kusursuz değil...bi önceki neslin çok cahillikleri var ama eşimin aile tarafindakileri çok fazla cahil...mesela eşim beni aldatsa helal olsun oğluma babasina çekmiş der..gurur duyar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…