Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

60kiloyum bi gun protein gunu yap ertesi gune 1.5 kilo gider sabah haslanmis yumurta ogle aksam izgara et tavuk aksam da yumurta ya da izgara boyle yap. ben 1.6 vermistim boyle tatil dönüşü odemimi atmıştım

iyiyiz fulya bayram dolayisiyla biraz tenhayiz

yaaaa ne Zamandir biraktin diyeti peki? hemen sahalara dön uzerine yapismadan kurtul

bak beni sen cagardin ben senden kiloluydum simdi sira sende
1 haftadır yiyorum işte. ödem de var ama tabi. karbonhidrat çok yedim. dağınık yedim. ağzım hiç boş durmadı.
60kiloyum bi gun protein gunu yap ertesi gune 1.5 kilo gider sabah haslanmis yumurta ogle aksam izgara et tavuk aksam da yumurta ya da izgara boyle yap. ben 1.6 vermistim boyle tatil dönüşü odemimi atmıştım
full protein yiyemem de protein ağırlıklı olabilir. daha doğrusu karbosuz beslenme. tatlıyı, ekmeği, pilavı kesmem lazım busecim. yok ama kontrolü elime alıcam artık.

fulyacim..iştahin açikliğina karşi en iyi çözümlerden biri..soğuk maden suyu .limon ve fesleyen

Bana kalsa eşimden hiç çocuk yapmayacaktim..gizli gizli doğum kontrol haplari yutuyordum farkettiği zaman alip çöpe atiyordu..kendisinden çocuğum olmasaydi çoktan ayrilmiştik...okadar zid taraflarimiz varki...hiç bir ortak yönümüz yok..eş olarak çok ziddiz birbirimize..geceylen gündüz gibiyiz...

Ağustos yarişmasi hedef eksi 3 kilo

Nergis 35 bk.64,2 hedef 60 kilo
B busefit bk.77,2 hedef 74,2 kilo
P perihan bk 58,8hedef 56 kilo
F Fitimfitsinfit bk.79.7 hedef 76,7 kilo

başlangıç 85.4 hedef 82 diyelim
fulyacim..iştahin açikliğina karşi en iyi çözümlerden biri..soğuk maden suyu .limon ve fesleyenEki Görüntüle 2670177
evet güzel olur canım saol. ben dukan birası içiyorum. dolapta her zaman mevcut sıcaklardan bu yana. ayrıca yeşil çay, beyaz çay ve oolong çayı da içiyorum. ama bu aralar dağınığım. 3 ağustosta kesin start vericem.

çok farklı olduğunuzu ve evlendiğine pişman olduğunu ne kadar süre sonra anladın?

üzücü bir durum bence. insan mutlu olmak ve mutlu etmek için evlenmeli. ama topluma baktığında çoğu evlilik sorunlu. çiftler ayrı dünyalardan. halbuki anahtar kilit gibi olmalı insanlar. evlendiğinde birbirini tamamlamalı. Allah yardımcın olsun canım. bari bundan sonrası güzel geçse evliliğinin. Allah büyük

Evlendikten 1 ay sonra anlamiştim uyumlu bir eş olmadiğimizi...ayrilmakta istedim ama birakmadi beni..birde aile baskisi vs..bendede cahillik varmiş.şu anki aklim olsa hiç kimseyi dinlemezdim..

Evlendikten 1 ay sonra anlamiştim uyumlu bir eş olmadiğimizi...ayrilmakta istedim ama birakmadi beni..birde aile baskisi vs..bendede cahillik varmiş.şu anki aklim olsa hiç kimseyi dinlemezdim..

kaderinde varmış. bundan sonrası iyi olur inşallah. dua et.

en iyi sen bilirsin kendini

sana guveniyoruz

bir hafta diyosun cogu odemdir zaten hadi starttt

biz de pek uyumlu degiliz ama o kadar degil bizim de sonumuz hayrolsun ins
cocuktan once hic tartismamiz bile olmazdi ama zor bi cocugum var destekcim yoktu annem dahil. cok yiprandik. bi donem hep kavgaydi yeni yeni durulduk daha iyiyiz ama mutlu olacak kadar degil. esimin kilo takintisi da var o yuzden bi an once kiloyu da vermek istiyorum.

bu kadar zitliga iyi emek veriyorsun terapist falan. insanin huyu degismez sonradan degisen bi huy duzelebilir ama basindan beri olan bi huyun duzelcegine inancim yok. insallah iyi olursunuz.

Günaydın 10.takım

Herkesin bayramı güzel geçiyordur inşallah ben bugün tartıldım, cuma günü olduğum kilodan 500 gr aşağıdayım. Vallahi sabah sabah eksi görmek insanı ne kadar mutlu ediyor resmen çifte bayram

Hapım bitmesine rağmen hala regl olmadım.o da biterse tutmayın küçük enişteyi

Selammmmm kizlar herkese hayirli bayramlaaarrr ozledim sizi vallahiiiii
Ama gelemeye yuzum yoktu cunku kilo aldim. Tekrar nasil toparlanirim dedim veeee size cikti butun yollarim bana yardim edin Allah rizasi icin.. Benim adam 15 kilo verdi soklardayim ben daha sismanim beee burazdan tartilip bildirim yapicam. Nolur baNa yardim edin 5 kilomuda vermem lazim noluuurrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…