Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

gezegenfeza bu gece uyumuş zaar, düşündürücü
Bayramın ilk günü kahvaltıya misafirim geldi.
Küçük torun hastaydı ve yatılı bende kaldı, resmen yapışık gezdik diyebilirim.
Dün öğlen et geldi, acele acele paketlenip dağıtmaya çıktık, torunuda götürelim dedik, anne ve babasında çok durmadı, yine beni istedi.
Akşam 7 gibi eve geldim, komşu msj yazdı gel markete gidelim diye, hadi onunla iki market gezdim.
Geldim, artık partim çıkmış.
Daha gelen olmaz diye masadaki ikramliklarimi kaldırdım, hediye çiçeklerimi sulayıp yerlerine kaldırdım
Eve et ayırmıştım onu doğrayıp hazır ettim, mutfağı topladım.
Saat oldu 00:30
Bir yorgunluk kahvesi içip pijama bile giyemeden yattım .
Sabah 8 de uyandım
Üstümden tır geçmiş gibiyim

bayramda eksi olmak süperdir harikasın
edacım hoşgeldin. ayrılma buralardan. erkekler çabuk kilo veriyor. biz de uğraşıp duruyoruz. düzenli gel buraya muhabbetlerini özledik

yorucu bir gün olmuş senin için.

Sende ağustos yarişmasina katil..ben kaç haftadir rahat rahat takiliyordum reçel bal pekmez tereyağ..beyaz ekmek yediğimde oldu..ama bu rekabet yarişmasi iyi geldi bana frenledi...

Mutlu pazarlar cümleten..
Çok şükür bugün hava biraz daha serinledi..kaç gündür çok sicakti..okullar burda tatil oldu..eylülde açilacak yine...önceki günlerden biraz daha yoğunum artik..fazla uğrayamasamda ihmal etmem burayi yine

Nedicemi bilemiyorum...ağlayasim var ağlayamiyorum...dün ümraniyedeki olayi izledim youtubta..kanim dondu..sanki korku filimi gibi..sanki adamin içine şeytan kaçmiş..herne olursa olsun..kadin nekadar hatali olursa olsun öyle birşey nasil yapar bir insan ..ne hale geldi insanlik...

bayramda eksi olmak süperdir harikasın
edacım hoşgeldin. ayrılma buralardan. erkekler çabuk kilo veriyor. biz de uğraşıp duruyoruz. düzenli gel buraya muhabbetlerini özledik
hosbuldum canimmm erkekler heryonden sansli anam
Buralarin renkleri bisileri degismis ya.

Bu alt taraftaki indeks çıkıyor sizin. Naisl yapiosunuz onu canim
Sende ağustos yarişmasina katil..ben kaç haftadir rahat rahat takiliyordum reçel bal pekmez tereyağ..beyaz ekmek yediğimde oldu..ama bu rekabet yarişmasi iyi geldi bana frenledi...

vqy vay vayyy hadi masallahh

kiz hani yazcaktin kilonu verirsin gel gel 5 nedir ki sana 5 bana 15

keske izlemeseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…