- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Düzelir inşallahAllahtan öyle bir huyu yok..eşini aldatan erkeklerdende uzak durur tiksinir..babasindan dolayi bu konuda hasasiyeti var..ama başka huylari varki çekilir gibi değil...
Aşkolsun, beni tanımıyon muGece dörtte uyumayan insan tanımıyorum ben
Savulun obezim geliyorYaz kızım benden bir 83
Bayramın ilk günü kahvaltıya misafirim geldi.
bayramda eksi olmak süperdirGünaydın 10.takım
Herkesin bayramı güzel geçiyordur inşallahben bugün tartıldım, cuma günü olduğum kilodan 500 gr aşağıdayım. Vallahi sabah sabah eksi görmek insanı ne kadar mutlu ediyor resmen çifte bayram
Hapım bitmesine rağmen hala regl olmadım.o da biterse tutmayın küçük enişteyi
edacım hoşgeldin. ayrılma buralardan. erkekler çabuk kilo veriyor. biz de uğraşıp duruyoruz. düzenli gel buraya muhabbetlerini özledikSelammmmm kizlar herkese hayirli bayramlaaarrrozledim sizi vallahiiiii
Ama gelemeye yuzum yoktucunku kilo aldim. Tekrar nasil toparlanirim dedim veeee size cikti butun yollarim bana yardim edin Allah rizasi icin.. Benim adam 15 kilo verdi soklardayim ben daha sismanim beee burazdan tartilip bildirim yapicam. Nolur baNa yardim edin 5 kilomuda vermem lazim noluuurrrr
Bayramın ilk günü kahvaltıya misafirim geldi.
Küçük torun hastaydı ve yatılı bende kaldı, resmen yapışık gezdik diyebilirim.
Dün öğlen et geldi, acele acele paketlenip dağıtmaya çıktık, torunuda götürelim dedik, anne ve babasında çok durmadı, yine beni istedi.
Akşam 7 gibi eve geldim, komşu msj yazdı gel markete gidelim diye, hadi onunla iki market gezdim.
Geldim, artık partim çıkmış.
Daha gelen olmaz diye masadaki ikramliklarimi kaldırdım, hediye çiçeklerimi sulayıp yerlerine kaldırdım
Eve et ayırmıştım onu doğrayıp hazır ettim, mutfağı topladım.
Saat oldu 00:30
Bir yorgunluk kahvesi içip pijama bile giyemeden yattım .
Sabah 8 de uyandım
Üstümden tır geçmiş gibiyim
Yorucu 4 gün olduyorucu bir gün olmuş senin için.
Sende ağustos yarişmasina katil..ben kaç haftadir rahat rahat takiliyordum reçel bal pekmez tereyağ..beyaz ekmek yediğimde oldu..ama bu rekabet yarişmasi iyi geldi bana frenledi...Selammmmm kizlar herkese hayirli bayramlaaarrrozledim sizi vallahiiiii
Ama gelemeye yuzum yoktucunku kilo aldim. Tekrar nasil toparlanirim dedim veeee size cikti butun yollarim bana yardim edin Allah rizasi icin.. Benim adam 15 kilo verdi soklardayim ben daha sismanim beee burazdan tartilip bildirim yapicam. Nolur baNa yardim edin 5 kilomuda vermem lazim noluuurrrr
hosbuldum canimmmbayramda eksi olmak süperdirharikasın
edacım hoşgeldin. ayrılma buralardan. erkekler çabuk kilo veriyor. biz de uğraşıp duruyoruz. düzenli gel buraya muhabbetlerini özledik
Sende ağustos yarişmasina katil..ben kaç haftadir rahat rahat takiliyordum reçel bal pekmez tereyağ..beyaz ekmek yediğimde oldu..ama bu rekabet yarişmasi iyi geldi bana frenledi...
Nerde o yarismaSende ağustos yarişmasina katil..ben kaç haftadir rahat rahat takiliyordum reçel bal pekmez tereyağ..beyaz ekmek yediğimde oldu..ama bu rekabet yarişmasi iyi geldi bana frenledi...
Günaydın 10.takım
Herkesin bayramı güzel geçiyordur inşallahben bugün tartıldım, cuma günü olduğum kilodan 500 gr aşağıdayım. Vallahi sabah sabah eksi görmek insanı ne kadar mutlu ediyor resmen çifte bayram
Hapım bitmesine rağmen hala regl olmadım.o da biterse tutmayın küçük enişteyi
Selammmmm kizlar herkese hayirli bayramlaaarrrozledim sizi vallahiiiii
Nedicemi bilemiyorum...ağlayasim var ağlayamiyorum...dün ümraniyedeki olayi izledim youtubta..kanim dondu..sanki korku filimi gibi..sanki adamin içine şeytan kaçmiş..herne olursa olsun..kadin nekadar hatali olursa olsun öyle birşey nasil yapar bir insan ..ne hale geldi insanlik...
Nerde o yarisma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?