Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

vqy vay vayyy hadi masallahh

kiz hani yazcaktin kilonu verirsin gel gel 5 nedir ki sana 5 bana 15

keske izlemeseydin
AY UNUTTUM YA YEMEK YEDIM NESE YARIN BILDIRIM GUNU CANIM YARIN YAZAYIM BUGUNDE REGLI OLDUM SANSIMA ERKEN OLDU ANLAMADIM.

Biz bayramda evdeyiz esim de calisiyor. Kac gundur evdeyiz. Bize bayram gelmedi malesef. Borclardan kurbanda kesmedik.

biz de ilk gun kv gittik sadece orda toplandi cocuklari sonra bayram bitti esim calisiyor benimde. aynen borctan bizde kesmiyoz 5 yildir kurtulamadik borctan tek maas yetmiyor cocuk 2,5 yasinda. dert babam dert ama alistim

biz de ilk gun kv gittik sadece orda toplandi cocuklari sonra bayram bitti esim calisiyor benimde. aynen borctan bizde kesmiyoz 5 yildir kurtulamadik borctan tek maas yetmiyor cocuk 2,5 yasinda. dert babam dert ama alistim
Bizde ayni borctan 8 yilda 1 defa kestik. 1 defa oglana akide kestik. 1 defa da oglumuz icin birsey adadik o oldu ona kestik hemen. Bu kadar. Pandemi olmasaydi grne keserdik Allahın izniyle ama maas vermiyorlar. Maas verseler yapardik.

hosbuldum canimmm erkekler heryonden sansli anam
Buralarin renkleri bisileri degismis ya.

Bu alt taraftaki indeks çıkıyor sizin. Naisl yapiosunuz onu canim

hesap detaylarında altta var canım. yeni eklenmiş. verileri girip kaydete basıyorsun.

Bizde ayni borctan 8 yilda 1 defa kestik. 1 defa oglana akide kestik. 1 defa da oglumuz icin birsey adadik o oldu ona kestik hemen. Bu kadar. Pandemi olmasaydi grne keserdik Allahın izniyle ama maas vermiyorlar. Maas verseler yapardik.
eşinin iş durumu nasıl oldu canım? çalıştırıp ödeme yapmıyorlar mı?
biz de bu yıl kesmedik. korona morona derken kaldı. halbuki kurban etinin şifasından faydalanmayı çok isterdim. kurban etinin tadı başka oluyor. çevremizde kesen yok virüsten dolayı. önceki gün biraz kuzu eti aldık ayıptır söylemesi. bayramın birinci günü onla kavurma yaptık. kurban gibi olsun diye. ama kurban eti başka tabi. neyse napalım. buna da çok şükür.

Son düzenleme:

biz akika bile kesemedik daha erkkek cocuga 2 kesiliyomus hemde. bnm adaminda maasi dustu virusten ama yine kesemezdik

Tamam canim benide alin. Yarin bildirim yapim.

Su altta cikan indexi nasil yaptiniz kiz

Gulhan1 yarin bildirim yapacak eda katilmak istiyo cnm

herkes yapamiyo kurban eti. eti dinlendirmek lazimmis. cok kokuyor bana yiyemiyorum asla.

Aynen öyle

evet normalde kurban etini bir gün sonra yemek lazımmış. öyle diyorlar. neyse bu bayram kurban görmedik zaten

Bizde zaten eti ilk günü vermezler.
1. Gün kesilir, 2. Gün etler eve gelir, dün geldi , pay ettik, dağıttık.
Bugün biraz pişirdim sabah yeriz, akşamda yiyeceğiz inşallah

evde ek gelir getirecek birşeyler yapmaya çalışsan. öyle yapan çok canım. el harçlığın, pazar paran çıkar en azından.

Esim is yeri iskura kaydettiler calisanlar issizlik maasi aldi cok cuzi bir rakam. Sgk da yatmadi tabi 3 ay. Suan normal ise basladi haziranin sonuna dogru ama. Hala maas yok sifir. Martin maasi bile vermediler o kaldi ole. Daha once ne kadar az sukrediomus bu maasi begenmiomusuz ya. Rabbim isyan edeblerdrn eylemesin. Yok diye diye callahi yokluga dustuk. O maasi bile nasil arar olduk. Allahim. Sen buyuksun.
Iyi yaptiniz vallahi et alarak. Bu guzel. Millet guzel. Stok. Yapti. Bizde kasaptan aliriz nolcak
Tabi erkek cocuguna 2 tane canim 2ciyi sunnette insallah. 1 tanesini dogar dogmaz kestirdik ama ne fayda bir suru saglik sikintisi cektik cocukla ilgili. Vardir bir guzel. Tarafi tabi. Saglik cok onemli canim.

Allah yardımcınız olsun canım. cebinde az paran olsa bile aklında olsun hep çok şükür bu kadar var, bunu bulamayan da var diyeceksin. gerçekten yok deyince yok oluyor. kişisel gelişimciler bile bunu söylüyor. Rabbim bolluk bereket versin bütüne

evet kurban olunca dağıttıktan sonra derin dondurucuya atılıyordu. iyi oluyordu. bu yıl o da yok. kasaba kaldık gezegenfeza sen kurban kestin bize de gönder, bak biz kesmedik. kurban eti istiyoruz

Bizde zaten eti ilk günü vermezler.
1. Gün kesilir, 2. Gün etler eve gelir, dün geldi , pay ettik, dağıttık.
Bugün biraz pişirdim sabah yeriz, akşamda yiyeceğiz inşallah

afiyet olsun cnm

evde ek gelir getirecek birşeyler yapmaya çalışsan. öyle yapan çok canım. el harçlığın, pazar paran çıkar en azından.

bebeto birakmiyo anca bi sey alip satabilirim o da ne alayim bilmiyorum

biz ilkini de kesemedik ama kesicez ins
1 kilo 300 gr almisim geri naisl yaptim bole biseyi. Ama su icmeidgimde hemen arti ciktim ya.
Yarin gene tartilcam ama reglide var ama cok degik. Bakalim
bi sey degil ki odemdir o cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…