AY UNUTTUM YA YEMEK YEDIMvqy vay vayyy hadi masallahh
kiz hani yazcaktin kilonuverirsin gel gel 5 nedir ki sana 5 bana 15
keske izlemeseydin
Ayri sayfasi mi var canim yoksa burasimi geneagustosta 3 kg verme yarisi
tartil hedefini koy 4 kg da olur sen kac istersen
Biz bayramda evdeyiz esim de calisiyor. Kac gundur evdeyiz. Bize bayram gelmedi malesef. Borclardan kurbanda kesmedik.
AY UNUTTUM YA YEMEK YEDIMNESE YARIN BILDIRIM GUNU CANIM YARIN YAZAYIM BUGUNDE REGLI OLDUM SANSIMA ERKEN OLDU ANLAMADIM.
Ayri sayfasi mi var canim yoksa burasimi gene
Bizde ayni borctan 8 yilda 1 defa kestik. 1 defa oglana akide kestik. 1 defa da oglumuz icin birsey adadik o oldu ona kestik hemen. Bu kadar. Pandemi olmasaydi grne keserdik Allahın izniyle ama maas vermiyorlar. Maas verseler yapardik.biz de ilk gun kv gittik sadece orda toplandi cocuklari sonra bayram bitti esim calisiyor benimde. aynen borctan bizde kesmiyoz 5 yildir kurtulamadik borctan tek maas yetmiyor cocuk 2,5 yasinda. dert babam dert ama alistim
Tamam canim benide alin. Yarin bildirim yapim.hadi bakalimmm
peri baslatti burasi cnm takim ici hedef
hosbuldum canimmmerkekler heryonden sansli anam
Buralarin renkleri bisileri degismis ya.
Bu alt taraftaki indeks çıkıyor sizin. Naisl yapiosunuz onu canim
eşinin iş durumu nasıl oldu canım? çalıştırıp ödeme yapmıyorlar mı?Bizde ayni borctan 8 yilda 1 defa kestik. 1 defa oglana akide kestik. 1 defa da oglumuz icin birsey adadik o oldu ona kestik hemen. Bu kadar. Pandemi olmasaydi grne keserdik Allahın izniyle ama maas vermiyorlar. Maas verseler yapardik.
Bizde ayni borctan 8 yilda 1 defa kestik. 1 defa oglana akide kestik. 1 defa da oglumuz icin birsey adadik o oldu ona kestik hemen. Bu kadar. Pandemi olmasaydi grne keserdik Allahın izniyle ama maas vermiyorlar. Maas verseler yapardik.
Tamam canim benide alin. Yarin bildirim yapim.
Su altta cikan indexi nasil yaptiniz kiz
eşinin iş durumu nasıl oldu canım? çalıştırıp ödeme yapmıyorlar mı?
biz de bu yıl kesmedik. korona morona derken kaldı. halbuki kurban etinin şifasından faydalanmayı çok isterdim. kurban etinin tadı başka oluyor. çevremizde kesen yok virüsten dolayı. önceki gün biraz kuzu eti aldık ayıptır söylemesi. bayramın birinci günü onla kavurma yaptık. kurban gibi olsun diye. ama kurban eti başka tabi. neyse napalım. buna da çok şükür.
Aynen öyleNedicemi bilemiyorum...ağlayasim var ağlayamiyorum...dün ümraniyedeki olayi izledim youtubta..kanim dondu..sanki korku filimi gibi..sanki adamin içine şeytan kaçmiş..herne olursa olsun..kadin nekadar hatali olursa olsun öyle birşey nasil yapar bir insan ..ne hale geldi insanlik...
biz akika bile kesemedik daha erkkek cocuga 2 kesiliyomus hemde. bnm adaminda maasi dustu virusten ama yine kesemezdik
Gulhan1 yarin bildirim yapacak eda katilmak istiyo cnm
herkes yapamiyo kurban eti. eti dinlendirmek lazimmis. cok kokuyor bana yiyemiyorum asla.
Bizde zaten eti ilk günü vermezler.biz akika bile kesemedik daha erkkek cocuga 2 kesiliyomus hemde. bnm adaminda maasi dustu virusten ama yine kesemezdik
herkes yapamiyo kurban eti. eti dinlendirmek lazimmis. cok kokuyor bana yiyemiyorum asla.
biz de ilk gun kv gittik sadece orda toplandi cocuklari sonra bayram bitti esim calisiyor benimde. aynen borctan bizde kesmiyoz 5 yildir kurtulamadik borctan tek maas yetmiyor cocuk 2,5 yasinda. dert babam dert ama alistim
biz akika bile kesemedik daha erkkek cocuga 2 kesiliyomus hemde. bnm adaminda maasi dustu virusten ama yine kesemezdik
Esim is yeri iskura kaydettiler calisanlar issizlik maasi aldi cok cuzi bir rakam. Sgk da yatmadi tabi 3 ay. Suan normal ise basladi haziranin sonuna dogru ama. Hala maas yok sifir. Martin maasi bile vermediler o kaldi ole. Daha once ne kadar az sukrediomus bu maasi begenmiomusuz ya. Rabbim isyan edeblerdrn eylemesin. Yok diye diye callahi yokluga dustuk. O maasi bile nasil arar olduk. Allahim. Sen buyuksun.eşinin iş durumu nasıl oldu canım? çalıştırıp ödeme yapmıyorlar mı?
biz de bu yıl kesmedik. korona morona derken kaldı. halbuki kurban etinin şifasından faydalanmayı çok isterdim. kurban etinin tadı başka oluyor. çevremizde kesen yok virüsten dolayı. önceki gün biraz kuzu eti aldık ayıptır söylemesi. bayramın birinci günü onla kavurma yaptık. kurban gibi olsun diye. ama kurban eti başka tabi. neyse napalım. buna da çok şükür.
Tabi erkek cocuguna 2 tane canim 2ciyi sunnette insallah. 1 tanesini dogar dogmaz kestirdik ama ne fayda bir suru saglik sikintisi cektik cocukla ilgili. Vardir bir guzel. Tarafi tabi. Saglik cok onemli canim.biz akika bile kesemedik daha erkkek cocuga 2 kesiliyomus hemde. bnm adaminda maasi dustu virusten ama yine kesemezdik
Esim is yeri iskura kaydettiler calisanlar issizlik maasi aldi cok cuzi bir rakam. Sgk da yatmadi tabi 3 ay. Suan normal ise basladi haziranin sonuna dogru ama. Hala maas yok sifir. Martin maasi bile vermediler o kaldi ole. Daha once ne kadar az sukrediomus bu maasi begenmiomusuz ya. Rabbim isyan edeblerdrn eylemesin. Yok diye diye callahi yokluga dustuk. O maasi bile nasil arar olduk. Allahim. Sen buyuksun.
Iyi yaptiniz vallahi et alarak. Bu guzel. Millet guzel. Stok. Yapti. Bizde kasaptan aliriz nolcak
Tabi erkek cocuguna 2 tane canim 2ciyi sunnette insallah. 1 tanesini dogar dogmaz kestirdik ama ne fayda bir suru saglik sikintisi cektik cocukla ilgili. Vardir bir guzel. Tarafi tabi. Saglik cok onemli canim.
Bizde zaten eti ilk günü vermezler.
1. Gün kesilir, 2. Gün etler eve gelir, dün geldi , pay ettik, dağıttık.
Bugün biraz pişirdim sabah yeriz, akşamda yiyeceğiz inşallah
evde ek gelir getirecek birşeyler yapmaya çalışsan. öyle yapan çok canım. el harçlığın, pazar paran çıkar en azından.
Esim is yeri iskura kaydettiler calisanlar issizlik maasi aldi cok cuzi bir rakam. Sgk da yatmadi tabi 3 ay. Suan normal ise basladi haziranin sonuna dogru ama. Hala maas yok sifir. Martin maasi bile vermediler o kaldi ole. Daha once ne kadar az sukrediomus bu maasi begenmiomusuz ya. Rabbim isyan edeblerdrn eylemesin. Yok diye diye callahi yokluga dustuk. O maasi bile nasil arar olduk. Allahim. Sen buyuksun.
Iyi yaptiniz vallahi et alarak. Bu guzel. Millet guzel. Stok. Yapti. Bizde kasaptan aliriz nolcak
Tabi erkek cocuguna 2 tane canim 2ciyi sunnette insallah. 1 tanesini dogar dogmaz kestirdik ama ne fayda bir suru saglik sikintisi cektik cocukla ilgili. Vardir bir guzel. Tarafi tabi. Saglik cok onemli canim.
bi sey degil ki odemdir o cnm1 kilo 300 gr almisim geri naisl yaptim bole biseyi. Ama su icmeidgimde hemen arti ciktim ya.
Yarin gene tartilcam ama reglide var ama cok degik. Bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?